Приятели:

автоматично

1

Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града

https://u-bg.blogspot.com

Дъжд и скучни облаци, ветровито синьо небе, студен сняг и лепкава жега са много различни условия, но всички те са време.

Времето е комбинация от събития, които се случват всеки ден в нашата атмосфера. Времето е различно в различните части на света и се променя за минути, часове, дни и седмици. Повечето време се случва в тропосферата, частта от земната атмосфера, която е най-близо до земята.

Въздушно налягане и време
Метеорологичните явления, случващи се в даден район, се контролират от промените във атмосферното налягане. Въздушното налягане се причинява от теглото на огромния брой въздушни молекули, които изграждат атмосферата. Обикновено, когато атмосферното налягане е високо, небето е ясно и синьо. Високото налягане кара въздуха да тече надолу и да се разпръсква, когато се приближи до земята, предотвратявайки образуването на облаци. Когато налягането на въздуха е ниско, въздухът тече заедно и след това нагоре, където се събира, издигайки се, охлаждайки се и образувайки облаци. Не забравяйте да носите чадър със себе си в дните с ниско налягане, защото тези облаци могат да причинят дъжд или други видове валежи. Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града.

Прочети още »
Публикувано от petttto 47 седмици 13 часа ago – Популярно от 47 седмици 13 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Програма за автоматично инсталиране на драйвери

https://u-bg.blogspot.com

Разработчиците на персонални компютри вече могат да добавят светлинен меч към своите настолни компютри с устройство за съхранение на тема Star Wars.

Seagate си партнира с Lucasfilm на Disney за специалното издание на PCIe 4.0 NVMe устройства за съхранение , които влизат в продажба днес. Те разполагат с миниатюрен, светещ светлинен меч отстрани, добавяйки малко изискано RGB осветление към всеки работен плот на компютъра. Всяка единица се предлага и с три лицеви плочи, което означава, че купувачите могат да сменят между дизайни на светлинни мечове, използвани от рицарите джедаи Оби-Уан Кеноби и Люк Скайуокър или скандалния ситски лорд Дарт Вейдър. Програма за автоматично инсталиране на драйвери.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 6 седмици ago – Популярно от 1 година 6 седмици
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama