Приятели:

Грижа

1

Как се къпе померан

https://bazar.bg

Къпането на померан изисква внимание и търпение, тъй като техните гъсти и пухкави козини се нуждаят от специални грижи. Преди да започнете, уверете се, че имате всички необходими принадлежности: мек шампоан, предназначен за кучета, кондиционер, ако козината на вашия померан е особено суха или заплетена, и мека кърпа или сешоар за кучета за изсушаване. Първо, нежно разрешете козината на вашето куче, за да премахнете всички заплитания и свободни косми. След това, напълнете ваната или мивката с топла (не гореща) вода и внимателно поставете кучето вътре. Използвайте душа или чаша, за да намокрите козината му, като внимавате да избегнете областта около очите и ушите. Нанесете малко количество шампоан и нежно масажирайте, като се уверите, че покривате цялата козина. Изплакнете обилно, като отново внимавате за очите и ушите. Ако използвате кондиционер, следвайте същите стъпки. След като сте изплакнали всички продукти, използвайте мека кърпа, за да попиете излишната вода от козината на кучето. Ако кучето ви е свикнало със сешоара, можете да използвате един на ниска температура и скорост, за да помогнете за изсушаването, като внимавате да не го насочвате директно към кожата на кучето и да не го държите твърде близо. Накрая, отново разрешете козината, за да премахнете всички заплитания, които могат да са се образували по време на къпането. С правилните инструменти и търпение, къпането на вашия померан може да бъде приятен опит за вас и вашето куче.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 5 седмици 1 ден ago – Популярно от 5 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Как да изберете правилните четки и гребени за вашата котка

https://smilepet.org

Котките са едни от най-чудесните и независими създания на планетата. Техният красив пухкав покрив е известен сред коткообичателите и е особено ценен. За да поддържат тази обаятелна козина здрава и сияйна, необходими са правилният набор от четки и гребени.

Когато сте готови да изберете четка или гребен за вашата котка, ще откриете разнообразие от материали и стилове. Важно е да знаете, че различните котки могат да предпочитат различни типове четки и гребени. Ето някои от най-често срещаните:

1. Метални гребени: Те са страхотни за дългокосмести котки. С металните зъби лесно премахват заплетени косми и подпомагат циркулацията на кръвта.
2. Четки с меки шетландски смесени влакна: Тези четки са идеални за котки с чувствителна кожа. Те се грижат за козината, без да я нараняват.
3. Силиконови гребени: Те са отлични за масаж и подпомагат премахването на остарелите косми.
4. Плътни четки: Използват се за поддръжка на козината след почистване на мръсотия и кървящи дрехи.

Избирането на правилните четки и гребени за вашата котка и техните редовни грижи не е само начин да поддържате козината ви красива и здрава. Това също така е начин да укрепите връзката си с вашия пухкав приятел. Грижата е проява на вашата обич и внимание към него, и тя няма цена. Всеки четкач или гребен наистина може да се превърне в скъпоценен акт на обич и грижа към вашата котка.

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 7 седмици 20 часа ago – Популярно от 7 седмици 20 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Техника за грижа за въздуха

https://klimatici.bg

Уюта във вашия дом е изключително важен и належащ компонент и се създава от голям брой фактори. Отоплението е нещо, без което не бихме могли да се радваме на уют, а отделно от това е ключово за нашето благосъстояние. В днешно време имате възможността да се снабдите с всевъзможни отоплителни тела с иновативни качества които да увеличат нивото на удобството и да понижат вашите сметки. Добре е да избирате качествени отоплителни тела, изработени с напредничави методи, които функционират оптимално добре без да изискват голямо количество ресурси. В Klimatici.bg ще попаднете на уреди за охлаждане и топлина от утвърдени опитни фирми срещу смайващо конкурентни цени. Те ще отговорят на всички ваши очаквания и индивидуални вкусове.

Прочети още »
Публикувано от georg4610 47 седмици 17 часа ago – Популярно от 47 седмици 17 часа
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. petttto
  3. fire19Milenkov
  4. hlape
  5. agoshev