Приятели:

защита

1

Безплатна антивирусна защита за Windows

https://u-bg.blogspot.com

Ако не защитите компютрите си с антивирусна програма, поемате сериозни рискове. Банков троянски кон може да източи парите от вашите сметки. Ботнет може да привлече вашия компютър като част от зомби армия, извършваща масови атаки на корпоративни уебсайтове. Може да откриете вашите критични документи задържани за откуп. Противодействие на всички тези възможности е сигурността, че трябва да платите за защита. Или вие? Всъщност има доста антивирусни решения, които не струват нищо. Подбрахме най-добрите от тях за вашето внимание.

Вашата антивирусна програма със сигурност трябва да има способността да изкорени съществуващ злонамерен софтуер, но нейната постоянна задача е да попречи на ransomware, ботнет мрежи, троянски коне и други злонамерени програми да се закрепят. Всички безплатни антивирусни програми, които избрахме, предлагат защита от зловреден софтуер в реално време . Някои поемат битката с браузъра, като работят, за да гарантират, че никога дори няма да посетите сайт, хостващ злонамерен софтуер, или ще бъдете заблудени да предадете идентификационните си данни на фишинг сайт.

Вярвате или не, някои от тези безплатни продукти дори надминават всички, освен най-добрите еквиваленти срещу заплащане. И тъй като те са безплатни, можете да опитате няколко, преди да се спрете на любимия си. Прочетете за миниатюри на нашите пълни прегледи, последвани от това как оценяваме безплатния антивирусен софтуер и как да изберете правилния. Безплатна антивирусна защита за Windows.

Прочети още »
Публикувано от petttto 27 седмици 4 дни ago – Популярно от 27 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Създайте Непрекъсната Жизнена и Работна Среда с Нашите Решения за Защита от Пренапрежение

https://blitzguard.com

Ние разбираме колко важно е да имате устойчивост и сигурност в своята ежедневна живот и работа. Точно това предоставят нашите решения за защита от пренапрежение - непрекъсната жизнена и работна среда, в която можете да разчитате на стабилност и надеждност.

Пренапреженията в електрозахранването могат да бъдат източник на непредвидени проблеми и загуби, но с нашите специализирани продукти, вие можете да се предпазите от тях. Независимо дали става въпрос за вашия дом, офис или индустриални обекти, ние предлагаме решения, които са създадени да осигуряват стабилно и безпроблемно функциониране на вашия електронен екип.

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 28 седмици 4 дни ago – Популярно от 28 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Клкасация на отбранителите в световния футбол

https://otzvuk.bg

Сред най-добрите защитници в сетовния футбол са познатите имена: Кристиан Ромер, Дайот Упамекано, Върджил ван Дайк, Ким Мин-Джае, Маркиньос, Давид Алаба и др. Но как се определят защитите и как тяхната роля се оказва една от най-важниите - вижте цялата тема...

Прочети още »
Публикувано от tonny22 40 седмици 4 дни ago – Популярно от 40 седмици 4 дни
Категория: Спорт   Етикети:
1

Как да защитите сайта си от хакерски атаки?

https://w-seo.com

Защита на сайтове от хакерски атаки
Сигурността на даден сайт оказва сериозно влияние върху SEO. Нещо повече, чрез хакнат сайт, бързо могат да се загубят позиции в Гугъл.

Откриването на уязвимости е важна част и повечето SEO експерти знаят как да действат, след като установят пробив. Имат „екшън“ план за справяне, докато не се загубят позициите.

Мониторингът, както и поддръжката на сайтовете са важна част от дигиталния бизнес и ние, екипът на ВИСЕО ЕООД Ви препоръчваме да наемете фирма, която ежедневно да следи статуса на сайтовете Ви.

Прочети още »
Публикувано от pavel 2 години 45 седмици ago – Популярно от 2 години 45 седмици
Категория: SEO   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape