Приятели:

PVC дограма

1

Как да изберете правилната PVC дограма за вашия дом: Фактори, които трябва да имате предвид

https://www.cypah.com

PVC дограмата е основен аспект на съвременните домове, предлагайки множество предимства, включително енергийна ефективност, намаляване на шума и повишена сигурност. Изборът на подходяща PVC дограма за вашия дом може да бъде трудна задача, особено за тези, които не са запознати с различните видове прозорци и врати, предлагани на пазара. Тази статия ще разгледа факторите, които трябва да вземете предвид при избора на подходящата PVC дограма за вашия дом.

Прочети още »
Публикувано от kipo 5 седмици 4 дни ago – Популярно от 5 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Защо PVC дограмата е толкова популярна?

https://sin.bg

PVC дограмата е един от най-популярните видове прозорци днес и има защо. Те са с ниска поддръжка, енергийно ефективни и достъпни. Освен това те са много гъвкави и пасват на всеки тип интериор. Нещо повече, пвц дограмата се предлага и в различни цветове.

Прочети още »
Публикувано от kipo 30 седмици 5 дни ago – Популярно от 30 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Защо PVC дограмата е отличен избор за офис пространства?

https://marketing360.bg

Независимо дали сте маркетолог, ИТ специалист или работите друга професия, която налага да работите в офис – този на компанията, или пък споделено работно пространство, удобството е от изключително значение. В настоящата статия ще разгледаме какво прави PVC дограмата подходяща за офиси и работни пространства.

Прочети още »
Публикувано от kipo 32 седмици 1 ден ago – Популярно от 32 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Причини за поява на конденз върху PVC дограма

https://yep.bg

Има няколко общи решения за предотвратяване на конденз по PVC дограмата. Увеличаването на топлината в дома ви и преместването на всякакви растения в стаята може да помогне за намаляване на количеството вода, което се появява върху прозорците ви. Тъй като растенията имат високо съдържание на пари, те могат да допринесат за натрупването на конденз върху вашите прозорци.

Прочети още »
Публикувано от kipo 32 седмици 1 ден ago – Популярно от 32 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Предпазни мерки при монтаж на PVC дограма

https://wickeble.com

Ако сте решили сами да монтирате нова PVC дограма, трябва да вземете няколко предпазни мерки, за да гарантирате качеството и здравината на монтажа, а и своята безопасност.

Преди да започнете, уверете се, че рамките са здрави и фиксиращите елементи са поставени правилно. След това трябва да изберете подходящите методи за свързване. Точките за закрепване трябва да бъдат разположени на 150-100 мм от ъглите на прозореца, средната хоризонтална рамка и централната колона. Разстоянието между тези точки не трябва да надвишава 600 mm.

Какво да имаме предвид?
Можете сами да инсталирате PVC прозорци и врати, но има няколко предпазни мерки, които трябва да следвате, за да сте сигурни, че всичко върви добре. Преди да започнете да инсталирате новата PVC дограма, трябва да подготвите мястото, като премахнете завесите и орнаментите. Можете също да покриете мебелите в стаята с чаршафи или нещо друго, за да не ги изцапате.

Прочети още »
Публикувано от kipo 46 седмици 2 дни ago – Популярно от 46 седмици 2 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Какво е конденз и какво го причинява

https://www.cisci.net

Забелязали ли сте, че прозорците ви се изпотяват? Или стените ви се усещат мокри на пипане? Кондензът може да засегне ценни части от вашия дом.

Резултатът от конденза се появява в студено време, когато вътре в дома ви има твърде много влага или когато топъл въздух се сблъска със студени повърхности. Когато топлия въздух влезе в контакт със студена повърхност, той бързо се охлажда и освобождава влагата, превръщайки я в течни капчици.

Кондензът е досаден. Той най-вече се появява на границата на вашата пвц дограма или друг тип прозорци с външната среда и може да блокира изгледа или да замръзне върху стъклото. Тези повърхности улесняват кондензирането на високата влага. Кондензът на прозорците, например, е резултат от излишната влага във вашия дом или от високата температурна разлика между въздуха вътре и отвън. Запотените прозорците и плъзгащите се стъклени врати също са симптоми, че влагата може да навреди на вашия дом. Най-честите ефекти са черната плесен, растяща върху тавани, стени, дограми, завеси, шкафове и ъгли с малко или никаква вентилация на въздуха. И накрая, други ефекти могат да включват белене на боя или тапети и влага върху стените на сутерена и пода.

Прочети още »
Публикувано от kipo 46 седмици 2 дни ago – Популярно от 46 седмици 2 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Какви услуги предоставя фирма за PVC дограма?

http://vanya-petrova.com

Имайки предвид предимствата на PVC дограмата, може би се чудите какви други услуги предоставят фирмите, които ги предлагат. В тази статия ще научите за различните видове PVC тръби и тяхното използване, както и за предимствата от работата с компания, която ги предлага.

Продукти
Компаниите за PVC дограма предоставят широка гама от услуги, от производство на пластмаси до предлагане на решения по поръчка. Тези компании предлагат разнообразни възможности за работа. Продуктите и услугите на компанията допринасят за много области, включително безопасен транспорт на питейна вода и енергийно ефективни прозорци. Освен това PVC продуктите са леки, което ги прави ефективен избор за изграждане и монтаж. В допълнение, такива фирми предлагат широка гама от услуги, от персонализирано окабеляване до покривни продукти.

Прочети още »
Публикувано от kipo 46 седмици 4 дни ago – Популярно от 46 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

PVC дограма за добра шумоизолация

https://presata.eu

Една от основните причини да залагаме на PVC профили за за врати и прозорци в дома си е добрата шумоизолация, която ни обещават.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 9 седмици ago – Популярно от 1 година 9 седмици
Категория: Интернет   Етикети:
1

ПВЦ дограма от SN Plast

https://rehauvarna.com

Сменете дограмата си със SN Plast! Нашата фирма има дългогодишен опит в производството на алуминиева и ПВЦ дограма варна. Нашият опит и принципи ни превърнаха в една от най-търсените фирми в този бранш. Ние се наложихме на пазара като висококачествен производител и коректен партньор, който държи на личното отношение както към клиентите, така и към доставчиците. Доверете се на опита и качеството, превърнете домът си в уютно и спокойно кътче като започнете с ремонта на дограмата. SN Plast - най-качествената ПВЦ дограма варна!

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 1 година 20 седмици ago – Популярно от 1 година 20 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Фирма за алуминиева и PVC дограма Варна | NOVA Дограма Варна

https://novadogramavarna.com

NOVA Дограма Варна предлага монтаж на качествена българска и немска дограма в област Варна. Също така извършва и монтаж на комарници, щори и ремонт на дограма.

Прочети още »
Публикувано от Ivan Georgiev 1 година 27 седмици ago – Популярно от 1 година 27 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. petttto
  4. hlape
  5. procreator