Приятели:

2023 г.

1

Ulefone Power Armor 13, може би най-добрият удароустойчив телефон за 2023 г.

https://u-bg.blogspot.com

Ulefone е един от най-известните и най-добри производители на здрави смартфони и чрез серия Power Armor, която предлага най-здравите смартфони, които ни предлагат съотношение цена-качество, а Ulefone Power Armor 13 е един от тях, оборудван със страхотни спецификации по отношение на процесора MediaTek Helio G95 , 6,81-инчов екран и до 8GB RAM и 256GB съхранение , Android 11 , 48MP Quad задна камера и най-важното има 13200mAh голям капацитет на батерията, независимо от това, колко добре работи и дали си струва цената, всичко това и още в този преглед. Ulefone Power Armor 13, може би най-добрият удароустойчив телефон за 2023 г.

Прочети още »
Публикувано от petttto 31 седмици 3 дни ago – Популярно от 31 седмици 3 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

ТОП 5 на новите открояващи се модели на Vogue (2023 г.)

https://u-bg.blogspot.com

Когато Карл Лагерфелд беше избран за творчески директор на Chanel през 1983 г., беше широко неизвестно как той ще преосмисли историческото наследство на Chanel. Коко Шанеля нямаше в продължение на 12 години и луксозната модна къща се бореше да запълни празнината, която тя отдавна имаше. Карл Лагерфелд бързо ще се окаже отличителната личност, от която Шанел отчаяно се нуждае. С обичайната си униформа от черен костюм, тъмни нюанси, напудрена бяла опашка и кожени ръкавици без пръсти, Лагерфелд вдъхна на марката модерен дух и свежа перспектива. Като самопровъзгласил се „канален канал“ на Коко, той се посвети на поддържането на нейното наследство живо с всяка нова колекция. Постоянно препращайки към дизайнерските архиви на Коко Шанел, Карл Лагерфелд е директно вдъхновен от нейните емблематични творения. Като майстор в създаването на вкусове и аватар на стила, Карл Лагерфелд ще революционизира модата за съвременната жена до съдбовната си смърт през 2019 г. Неговите най-ранни чанти Chanel от 80-те и 90-те години са най-популярните от всички ретро чанти Chanel. Винтидж чантите Chanel от ранния период на Карл с Chanel се продават на цени, кратни на оригиналната цена на дребно на вторични пазари катоСотбис . Chanel Classic Flap беше пусната през 1983 г. и се продаваше за около 1000 долара през 80-те години, а сега същата чанта в отлично състояние се продава за около 6000 долара. ТОП 5 на новите открояващи се модели на Vogue (2023 г.)

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 3 дни ago – Популярно от 33 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Телефонът с най-добър живот на батерията за 2023 г.

https://u-bg.blogspot.com

Най-лошото при повечето смартфони е фактът, че трябва да ги зареждате ежедневно.

Независимо дали е през нощта или, което е по-досадно, през средата на деня, поддържането на телефона ви жив не трябва да ви притеснява през 2023 г.

Това е така, защото въпреки че е трудно да се намери телефон с батерия, която издържа повече от два дни, технологията се е развила така, че да не се налага да търсите зарядно устройство или контакт в 15 часа.

Тествахме всеки телефон с Android, който попадна на нашето бюро в Tech Advisor, със същия тест на батерията, използвайки приложението за сравнителен анализ на PC Mark. Това приложение не е налично за iPhone, така че това, което направихме, е да изброим някои от най-добрите резултати, които имаме за живота на батерията напоследък с телефони с Android и след това добавихме най-добрия живот на батерията на iPhone, който Apple в момента продава в списъка също за добра мярка .

Но не винаги става въпрос за синтетични сравнителни тестове – резултатите не са в пълен ред, защото случайно действителното използване на телефоните всеки ден, както правим, когато ги преглеждаме, извади някои предпочитани телефони, които по някаква причина не се класираха толкова високо, колкото бихме очаквали да използваме PC Mark. Пример за това е Samsung Galaxy S23 Ultra , който има феноменално добър живот на батерията. Телефонът с най-добър живот на батерията за 2023 г.

Прочети още »
Публикувано от petttto 34 седмици 6 дни ago – Популярно от 34 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Класация на най-добрите 5G смартфони за 2023 г.

https://u-bg.blogspot.com

Подобно на своите предшественици, 5G мрежите са клетъчни мрежи , в които зоната на обслужване е разделена на малки географски области, наречени клетки . Всички 5G безжични устройства в клетка са свързани към интернет и телефонна мрежа чрез радиовълни чрез локална антена в клетката. Новите мрежи имат по-високи скорости на изтегляне , в крайна сметка до 10 гигабита в секунда (Gbit/s). Освен че 5G е по-бърз от съществуващите мрежи, 5G има по-висока честотна лента и по този начин може да свързва повече различни устройства, подобрявайки качеството на интернет услугите в претъпкани райони. Поради увеличената честотна лента се очаква мрежите все повече да се използват като общи доставчици на интернет услуги (ISP) за лаптопи и настолни компютри, конкурирайки се със съществуващите доставчици на интернет услуги като кабелен интернет , а също така ще направят възможни нови приложения в интернет на неща (IoT) и области от машина към машина . Само мобилни телефони с 4G възможности не могат да използват 5G мрежите. Класация на най-добрите 5G смартфони за 2023 г.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 1 ден ago – Популярно от 42 седмици 1 ден
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape