Приятели:

работни ръкавици

1

Работни ръкавици от кожа и плат

https://vvmstore.com

Работните ръкавици от кожа и плат са специално проектирани за защита на ръцете при изпълнение на различни дейности, които изискват здравина, издръжливост и защита от наранявания. Те съчетават елементи от синтетична или естествена кожа за устойчивост и платнени материали за гъвкавост и комфорт. Работните ръкавици от кожа и плат могат да бъдат използвани в широк спектър от професии и дейности, включително строителство, ремонтни дейности, градинарство, обработка на материали и други. При избора на работни ръкавици от кожа и плат е важно да се обърне внимание на качеството на материалите, изработката и степента на защита, които предоставят. Ръкавиците трябва да бъдат правилно подбрани според конкретните изисквания и рискове, свързани със съответната работа.

Прочети още »
Публикувано от ventsislav83 43 седмици 1 ден ago – Популярно от 43 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Работни ръкавици топени в полиуретан

https://vvmstore.com

Ръкавиците топени в полиуретан се състоят от основен материал като плат и тънък слой полиуретан. Полиуретанът е синтетичен полимерен материал, който предлага отлична чувствителност и контрол върху предметите, с които работите. Работните ръкавици топени в полиуретан осигуряват отлична гъвкавост и свобода на движение, на пръстите. Те осигуряват отлично прилягане към ръката и се отличават с висока лекота и удобство. Ръкавиците топени в полиуретан, са подходящи за различни видове работни дейности, където се изисква гъвкавост, чувствителност и прецизност. Важно е да отбележим, че ръкавиците с полиуретаново покритие не са подходящи за работа с химикали или при високи температури.

Прочети още »
Публикувано от ventsislav83 43 седмици 3 дни ago – Популярно от 43 седмици 3 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Работни ръкавици Tegera

https://vvmstore.com

Tegera е марка защитни ръкавици, произведени от компанията Ejendals AB. Тегера предлага широка гама от ръкавици, подходящи за различни индустрии и работни условия. Те се отличават с високо качество, функционалност и надеждност.Те предлагат различни модели ръкавици в зависимост от специфичните изисквания на работата, като механични ръкавици, които осигуряват защита от удари, смилания и абразия. Тези ръкавици са изработени от здрави материи и предлагат висока издръжливост. Ръкавици защитаващи от химикали и вредни вещества.Тези ръкавици са изработени от специални материи, които предпазват кожата от контакт с агресивни химикали.Топлозащитни ръкавици, които предоставят защита на ръцете от високи температури и топлина. Те са подходящи за работа в промишлеността, където има риск от излагане на горещи повърхности или от въздействие на пламъци. Студозащитни ръкавици те предоставят защита на ръцете от ниски температури и студ. Те са подходящи за работа в студени или замразени условия, където е важно да се запази топлината на ръцете. Както и противосрезни ръкавици те са проектирани да предоставят защита на ръцете от срязвания и наранявания, свързани с работа с остри предмети и материали. Те се използват в различни индустрии като строителство, металообработка, стъклоделство.Винаги е важно да изберете правилния размер на ръкавиците и да следвате инструкциите за правилна употреба и поддръжка, за да осигурите максимална защита и комфорт на работното място.

Прочети още »
Публикувано от ventsislav83 44 седмици 3 дни ago – Популярно от 44 седмици 3 дни
Категория: Други   Етикети:
1

РАБОТНИ РЪКАВИЦИ

https://vvmstore.com

Синтетична ръкавица с дишащ гръб за прецизна работа.

Пръсти и длани потопени в нитрил, с водо- и маслоотблъскваща длан.

Подходящи за използване в мазна, мръсна или хлъзгава среда.

Предотвратява риска от наранявания от абразия, ожулвания, драскотини, разкъсвания, контакт с мръсотия, контакт с масло и мазнини.

Основни области на употреба: фин монтаж, инспекционна работа, работа с машини, строителство, дърводелство, боядисване, монтажни работи, електрическа инсталация, подготовка на почвата, складови работи, работа на летища.

Прочети още »
Публикувано от vvm 1 година 10 седмици ago – Популярно от 1 година 10 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Водоустойчиви зимни ръкавици Tegera 517

https://vvmstore.com

Ветроустойчиви, термо и водоустойчиви.
✔️ Идеални за прецизна работа, за работа на открито, в хладилни складове, в строителството.
✔️ Подходящи и за туризъм, зимни разходки, планинарство и колоездене.
✔️ Полиестерната подплата предлага впечатляваща сръчност при боравенето с материали и работа с машини, докато топлата подплата помага за подобряване на безопасността и комфорта.
???? Поръчайте тук ???? https://bit.ly/3UmhMwC

Прочети още »
Публикувано от vvm 1 година 13 седмици ago – Популярно от 1 година 13 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape