Приятели:

дюбели за изолация

1

Ролята на дюбелите в изолацията от стиропор

https://www.prpuzel.com

Изолацията играе ключова роля в поддържането на комфорта и енергийната ефективност на сградите и един основен компонент, който често остава незабелязан, са дюбелите. Дюбелите са малки, но мощни крепежи, използвани при монтажа на изолационни панели от стиропор. В тази статия ще разгледаме решаващата роля на дюбелите в изолационните системи от стиропор и защо те са основна част от всеки успешен изолационен проект.

Прочети още »
Публикувано от kipo 10 седмици 6 дни ago – Популярно от 10 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Видове дюбели за изолация

https://www.assobg.org

Дюбели за изолация се използват за полагане на различни видове топлоизолационни материали. Предлагат се в различни материали и грамажи. Основните производители на този тип дюбели са Полша, Германия и Русия. Цените варират, в зависимост от марката на производителя. Прочетете, за да научите повече за дюбелите за изолация. Ако мислите да закупите изолационни дюбели за следващия си проект, вземете под внимание следната информация.

Дюбел-пирон
Дюбел-пирон е метод за закрепване за монтиране на изолационни материали в стена. Тези гвоздеи обикновено са изработени от полиетилен с ниско налягане, а дистанционните елементи са изработени от поцинкована стомана или стъклонапълнен полиамид. И двата материала са добри в запазването на топлината и се различават по отношение на устойчивостта на корозия. За монтаж на дюбел-пирон в стената трябва да се пробие дупка с диаметър най-малко 10 mm. Дистанционерът се нарязва на по-къси парчета и трябва да се заточи. След това, дюбелът се завинтва или очертава на място, за предпочитане с помощта на пирон.

Системите дюбел-пирон могат да бъдат направени от рециклирана пластмаса, метал или дърво. В някои случаи клиентът може дори да проектира свой собствен пирон. Тези видове системи за закрепване могат да намалят дебелината на стената, като същевременно осигуряват гладка повърхност за цимент и други нагревателни материали. Освен това, те могат да се използват в бетонни или масивни тухлени стени. И те също са подходящи за сгради, които изискват голямо тегло и термична устойчивост.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 15 седмици ago – Популярно от 1 година 15 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. petttto
  3. fire19Milenkov
  4. hlape
  5. agoshev