Приятели:

щипки за стелки

1

Видове крепежни елементи за стелки за кола

https://sin.bg

Крепежните елементи за стелки за кола са разположени на страничната стена на пространството за краката, близо до седалката. Откачането на постелката изисква две ръце, за да я доближите до седалката и след това да я отместите от закопчалката. След като откачите постелката, я издърпайте от автомобила. Отстранете всякакви остатъци, включително крепежни елементи. В днешната статия ще разгледаме различните видове закопчалки за стелки, какво представляват и как се използват.

Усукващи се фиксатори
Можете да използвате усукани фиксатори на постелките за кола, за да ги прикрепите. За да монтирате тези фиксатори, ви е необходимо малко пространство между пода и постелката. Първо проверете дали има дупки на постелките. След като откриете дупка, можете да завиете долната част на място и да закрепите постелката с въртящ се фиксатор. Има някои държачи за автомобилни стелки, които са универсални. Те са подходящи за всички видове автомобили с килими.

Щипки
Сред най-разпространените крепежи за стелки са щипките, които се предлагат според модела на колата, или в универсален вариант. Те ще ви спестят от досадното завързване на постелката всеки път, когато искате да измиете колата. Тези щипки ще задържат постелката на място, като същевременно предотвратяват навлизането на мръсотия под нея и водата от намокряне на килима. След като намерите най-добрия фиксатор за вашия автомобил, можете да го монтирате, без да харчите много пари.

Прочети още »
Публикувано от kipo 23 седмици 6 дни ago – Популярно от 23 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. procreator
  4. pavel
  5. gkondew