Приятели:

детски лагери

1

Какво да вземете предвид, преди да изпратите детето си на детски лагер

https://www.nbtv.bg

Детските лагери предлагат на децата уникална възможност да растат, да учат и да създават трайни спомени. Въпреки това, като родител е важно да вземете предвид различни фактори, преди да изпратите детето си на детски лагер. Вземането на информирано решение ще гарантира, че вашето дете има безопасно, приятно и обогатяващо преживяване. В тази статия ще разгледаме основните съображения, които родителите трябва да имат предвид, когато избират детски лагери за детето си.

Прочети още »
Публикувано от kipo 34 седмици 4 дни ago – Популярно от 34 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Тръпката от бързеите: Защо рафтингът е отлично занимание за детски лагери

https://www.century21.bg

Детските лагери са идеална възможност за младите авантюристи да изследват природата, да опитат нови дейности и да създадат трайни спомени. Сред широката гама от предлагани дейности, рафтингът се откроява като отличен избор за детски лагери. Въодушевлението от навигацията през буйни води и усещането за работа в екип, насърчавано от този приключенски спорт, превръщат рафтинга в незабравимо изживяване за къмпингуващите. В тази статия ще разгледаме причините, поради които рафтингът е изключително занимание за детските лагери.

Прочети още »
Публикувано от kipo 35 седмици 2 дни ago – Популярно от 35 седмици 2 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Създаване на трайни спомени: Как детският морски лагер насърчава приятелството и другарството

https://rnews.bg

Детските морски лагери не са само за изучаване на морския живот и изследване на чудесата на морето; те също така предоставят уникална възможност на децата да създадат трайни приятелства и да развият чувство за другарство. Тези лагери обединяват млади авантюристи от различни среди и осигуряват подкрепяща среда, която насърчава сътрудничеството, работата в екип и създаването на скъпи спомени. В тази статия ще разгледаме как детските морски лагери насърчават приятелството и другарството, оставяйки трайно въздействие върху участниците.

Прочети още »
Публикувано от kipo 38 седмици 4 дни ago – Популярно от 38 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Креативни занимания за детски лагер

https://www.zagrada.bg

Къмпингът може да бъде вълнуващо и запомнящо се изживяване за децата, но също така може да бъде малко непосилно за тях да са далече от удобствата на дома. Един от начините да направите лагеруването още по-забавно и ангажиращо за децата е да планирате творчески дейности, които насърчават изследването, въображението и ученето. Ето няколко идеи за творчески къмпинг дейности за деца, които ще им помогнат да се свържат с природата и да се забавляват, докато го правят.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 2 седмици ago – Популярно от 1 година 2 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Идеи за дейности в детски зимен лагер

http://www.bubole4ka.com

Ако планирате зимен лагер за вашите деца, ето някои дейности на закрито и на открито, на които децата ви да се забавляват. Каране на шейни, игри и занаяти са само малка част от дейностите, на които можете да се насладите. Ако искате да сте по-авантюристични, можете да опитате риболов на лед и правене на снежен сладолед. Не забравяйте да се облечете подходящо за студеното време.

Дейности в зимния лагер на закрито и на открито
През зимните месеци децата са склонни да стоят затворени вътре, да гледат телевизия или да използват телефоните си. Родителите винаги търсят начини да изведат децата си навън, тъй като зимата може да има някои уникални ползи за здравето. Децата ще се упражняват и ще изгарят енергия по време на дейности на зимния лагер на открито. В допълнение, вие също ще можете да подобрите техния фокус. Докато сте на открито, можете също да прекарате известно време в шейна или моторна шейна.

Можете също така да правите снежни конструкции с децата, което е забавно и ги занимава. Изграждането на тези структури изисква известно умение, което може да се научи чрез изграждането им в екипи. Децата могат да създадат кухина с форма на пирамида от огромни снежни топки, които могат да бъдат осветени от фенери. Можете също да имате тренировъчен уикенд с обучение за търсене и спасяване. Освен това, има работилница за зимни умения, където можете да научите за палене на огън и каране на ледена лодка. Децата ще научат колко е важна работата в екип и как да използват на открито в своя полза.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 30 седмици ago – Популярно от 1 година 30 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Добра идея ли е да изпратя детето си на лагер?

https://www.velikite.bg

Когато обмисляте да изпратите детето си на лагер, важно е да претеглите предимствата и недостатъците на различните детски лагери. Прочетете, за да научите повече за предимствата на лагерите и как да подготвите детето си за преживяването. Независимо дали детето ви е достатъчно голямо за лагер или не, ще се радвате, че сте отделили време да проучите тази опция.

Дневен лагер срещу нощен лагер
Един от първите въпроси, които трябва да си зададете, е дали искате да изпратите детето си на дневен лагер или на лагер с нощувка. Дневните лагери са кратки и обикновено се провеждат близо до вашето населено място, докато нощните лагери се провеждат на отдалечени места. И двата типа лагери предлагат еднакъв тип дейности, но има някои разлики между тях. Нощните лагери обикновено осигуряват различна атмосфера за децата.

При много детски лагери, минималната възраст е 12 години. Малко дете може да изглежда готово да отиде на лагер с нощувка до осем или девет, но е възможно бързо да се разколебае. Също така си струва да проверите различни лагери, преди да вземете окончателното решение. Докато някои лагери може да са по-нови, по-старите може да имат по-добри съоръжения и персонал.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 31 седмици ago – Популярно от 1 година 31 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape