Приятели:

аксесоари за автомобили

1

Персонализирайте колата си с най-добрите автомобилни аксесоари

https://spas.bg

Ако искате да персонализирате колата си и да я направите по-уютна, можете да намерите подходящите аксесоари за кола. Можете да добавите капак на волана, подложки за чаши или LED светлини. Всички тези аксесоари ще направят колата ви по-персонализирана и ще ви позволят да покажете своя уникален стил. Можете дори да добавите сенник, ако искате да се предпазите от слънцето, докато шофирате.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 седмица 2 дни ago – Популярно от 1 седмица 2 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Видове щипки за автомобили

https://tunko.info

Сред най-търсените авточасти и аксесоари са различните щипки за кола. На пазара ще откриете различни видове с различни предназначения и може да се колебаете кои точно са за вас.

Тук ще обясним разликите между тях и как да намерите най-добрите за вашата кола. Надяваме се, че информацията ще ви помогне да решите какво да купите! По този начин ще получите възможно най-добрата сделка за авточасти.

Щипки за каросерията
Щипката за каросерия за автомобили държи пластмасовите панели на каросерията на автомобила и частите сигурно на място. Въпреки това, поради нормалното износване, тези щипки могат да изскочат или да се повредят. Можете да ги замените с нови, направени от найлонова пластмаса. Те често се предлагат в същите цветове като облицовката на вратата и корнизите. В допълнение към щипките за каросерията, можете да закупите и пластмасови фиксатори, за да замените повредени панели на вратите. В зависимост от моделната година на вашия автомобил, скобите за каросерията могат да бъдат разположени отвътре или отвън на автомобила.

Прочети още »
Публикувано от kipo 18 седмици 1 ден ago – Популярно от 18 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. siyanavalerieva
  3. procreator
  4. fire19Milenkov
  5. pavel