Приятели:

тебеширена боя

1

Характеристиките на тебеширената боя

http://www.inarticle.info

Всеки път, когато мислите да боядисате стена, един от първите въпроси, които може да имате, е: „Как тебеширената боя се различава от обикновената боя?“ Има няколко различни характеристики на тебеширената боя, които я правят чудесен избор както за интериор, така и за екстериор. Сред тях са лесното му нанасяне, водоустойчивостта му и способността му да запазва цвета си.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 дни 6 мин. ago – Популярно от 2 дни 6 мин.
Категория: Други   Етикети:
1

Идеи за използване на тебеширена боя

https://www.radiowish.net

Използването на тебеширена боя е чудесен начин да създадете уникално покритие на стените си. Можете също да използвате тази боя върху тъкани, мебели, тухлена зидария и др. Лесно е да проявите творчество с тази боя и дори можете да създадете красив воден ефект върху дървен гардероб.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 седмица 2 дни ago – Популярно от 1 седмица 2 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Предимства на тебеширената боя за мебели

https://informatorbg.com

Тебеширената боя за мебели е уникален вид боя, която създава висок блясък без необходимост от грунд или шлайфане. Освен това е нетоксичен и лесен за почистване материал. Ще ви трябват два слоя тебеширена боя, за да покриете цялата повърхност на маса или стол.

Прочети още »
Публикувано от kipo 8 седмици 6 дни ago – Популярно от 8 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Добра ли е тебеширената боя за дърво?

https://wickeble.com

Преди да започнете да боядисвате дърво, важно е да нанесете грунд или уплътнител върху дървото. Това ще предотврати изтичането на боята в дървото. Освен това, ако дървото е било напоено дълго време, някои вещества могат да се издигнат на повърхността на тебеширената боя. Ако дървото ви е грубо, нарязано или хлъзгаво, грундът е начин да изравните повърхността. В настоящата статия ще разгледаме същността и предимствата на тебеширената боя за разкрасяване на дървени повърхности.

Декоративна боя
Декоративната тебеширена боя е отличен начин да добавите винтидж усещане към дома си. Прилепва към повечето повърхности и е идеален за вътрешна и външна употреба. Въпреки това, трябва леко да шлайфате всеки предмет, преди да нанесете боята. Боята може да бъде много гъста, така че може да ви е необходим само един слой. Освен това, може лесно да се нарани – както докато е мокра, така и след като е изсъхнала.

Прочети още »
Публикувано от kipo 10 седмици 3 дни ago – Популярно от 10 седмици 3 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Какво е тебеширена боя?

https://www.velikite.bg

Какво е тебеширена боя? Това е декоративна боя на водна основа, изобретена от Ани Слоун. Въпреки че изисква малко подготовка, все пак се нуждае от специален слой отгоре, за да се предотврати лющене. Често с помощта на такава боя се правят пътните маркировки, което говори за издръжливостта ѝ, но тя има и дружи приложения. В настоящата статия ще разгледаме предимствата и недостатъците на тебеширената боя.

Предимства на тебеширената боя
Предимствата на тебеширената боя пред традиционните латексни и маслени бои са многобройни. На първо място, тебеширената боя изсъхва бързо, затова можете да нанесете втори слой боя същия ден. Второ, боята е гъста, така, че може да се използва по-малко количество за по-голяма площ. Тебеширената боя е на водна основа, и има много малко миризми или изпарения, за които да се притеснявате.

Прочети още »
Публикувано от kipo 19 седмици 18 часа ago – Популярно от 19 седмици 18 часа
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. siyanavalerieva
  3. procreator
  4. fire19Milenkov
  5. pavel