Приятели:

фулфилмънт

1

Колко Струва Използването На Фулфилмънт Услуги?

https://fensrim.com

Ако продавате продукт онлайн, може би сте се чудили колко ще струва използването на фулфилмънт услуги. Тук ще научите за различните видове фулфилмънт услуги и разходите, свързани с всяка от тях. Тази статия ще обсъди и разходите, свързани с обслужването на клиентите и складирането. Услугите за изпълнение могат да ви помогнат да предадете отстъпки за доставка на вашите клиенти. Те могат също да действат като продължение на вашия бизнес.

Разходи за изпълнение на поръчката
Цената на услугите за изпълнение на поръчки е голяма част от разходите на търговеца на дребно и по-фините детайли на процеса на изпълнение могат да направят или да нарушат изживяването на клиента. С високите очаквания по отношение на доставката и връщанията, оформени от компании като Amazon, първокласните възможности за изпълнение са по-важни от всякога. Таксите за изпълнение се начисляват от фулфилмънт центъра за разходите за експлоатация на склад, персонал и други режийни разходи. Разходите от този тип варират в широки граници, но често се измерват в почасова ставка.

Прочети още »
Публикувано от kipo 4 седмици 4 дни ago – Популярно от 4 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

КАКВО СА ФУЛФИЛМЪНТ ЦЕНТЪР И ФУЛФИЛМЪНТ СКЛАД?

https://www.web2site.info

Фулфилмънт центърът е част от веригата за доставки и служи като център за всички логистични процеси, необходими за доставката на продукта от продавача до клиента. В него се извършва целият процес на изпълнение на поръчките, като се започне от комплектоването и обработката на поръчките и се стигне до опаковането и изпращането им. Доставчик на логистични услуги от трета страна 3PL, използва фулфилмънт центъра, за да получава, обработва и изпълнява поръчките на клиентите за търговците на дребно в областта на електронната търговия, които искат да оптимизират дейността си. Центърът съществува, за да получава онлайн поръчките на клиентите навреме и да освобождава компаниите за електронна търговия от управлението на този изключително важен и същевременно труден процес.

Как функционират фулфилмънт центровете за изпълнение на поръчки?
Дейността на фулфилмънт центровете се състои от работата, която помага за доставянето на онлайн поръчките до прага – наричана още процес на изпълнение на поръчките. Продуктите на даден бизнес за електронна търговия се съхранява стратегически в центъра за изпълнение на 3PL в подготовка за изпълнение на поръчките на клиентите. След като купувачът завърши покупка в магазина за електронна търговия, продуктът се подбира и кутиите се опаковат, след което се етикетират за изпращане.

Прочети още »
Публикувано от kipo 4 седмици 5 дни ago – Популярно от 4 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. procreator
  3. seooptimization
  4. Trifon
  5. Hristo681