Приятели:

протеин от насекоми

1

Предимствата на протеин от насекоми за хората?

https://krasimir.info

Производството на протеин от насекоми изисква по-малко земя от традиционните животни, като крави или прасета, които заемат 10 пъти повече от земята, за да произведат същото количество протеин. Отглеждането на насекоми също е по-ефективно от отглеждането на говеда, тъй като използва 10 пъти по-малко вода и произвежда 10 пъти по-малко парникови газове. И накрая, насекомите отделят по-малко вредни газове в сравнение с говедата, което допринася за замърсяването на въздуха

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 37 седмици ago – Популярно от 1 година 37 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Как се произвежда протеин от насекоми?

https://marchela.com

Протеинът от насекоми е рекламиран като потенциално решение на световния недостиг на храна. Насекомите са с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на протеини, което означава, че имат по-висока хранителна стойност от говеждото месо. Протеинът от насекоми се произвежда чрез смилане на насекомите на прах и след това се използва в готвене или други продукти.

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 38 седмици ago – Популярно от 1 година 38 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Какви са ползите за здравето от яденето на протеини от насекоми

https://pohvalno.info

Насекомите са вид членестоноги и принадлежат към клас Insecta. Има повече от 1 милион вида насекоми и те съставляват около 80% от всички животински видове на Земята. Яденето на насекоми е добър начин за получаване на протеин и може да ви помогне да отслабнете. Протеинът от насекоми е полезен в много аспекти. Насекомите също осигуряват много основни хранителни вещества като желязо, цинк, витамин А, витамин В12, рибофлавин, ниацин, фолиева киселина и холин.

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 41 седмици ago – Популярно от 1 година 41 седмици
Категория: Свят   Етикети:
1

Има ли недостатъчи при приемането на протеин от насекоми?

https://ivan-zdravkov.com

Яденето на насекоми има много предимства. Например, те са ниско съдържание на мазнини. Също така съдържат всички незаменими аминокиселини, които повечето меса не осигуряват. Един от недостатъците на яденето на насекоми е, че някои хора ги намират за отвратителни или дори обидни. Друг недостатък е, че някои хора може да не харесват вкуса им.

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 41 седмици ago – Популярно от 1 година 41 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape