Приятели:

Винтове

1

Най-използваните крепежни елементи у дома

https://www.cisci.net

Все повече и повече хора откриват начини сами да ремонтират жилището си, да правят интериорни подобрения и дори самостоятелни строителни дейности. За тази цел трябва да знаем няколко неща в 3 основни направления: боравене с инструменти и, употреба на строителни материали и аксесоари и разбира се нужните умения.

Когато говорим за дребни интериорни подобрения или промяна в интериора винаги се налага да ползваме крепежни изделия, с чиято помощ да фиксираме огледало на стената, новата етажерка в детската стая, картина в хола, малка библиотека, за да не падне от катерещи се по нея деца или куп още семейни неща. Като заговорим за така необходимите крепежни елементи трябва да споменем, че те са много видове и се използват навсякъде. От винтове, дюбели и болтове за домакински цели и жилищни реновации та чак до шпилки, анкери и планки.

Прочети още »
Публикувано от kipo 13 седмици 5 дни ago – Популярно от 13 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Винтове за дърво от Лотос Трейдинг

https://lotostrading.com

Лотос Трейдинг предлага винтове за дърво. Посетете уебсайта на Лотос Трейдинг и поръчайте сега на изгодна цена. Важно е да различавате различните видове винтове за дърво. Те могат да бъдат от месинг, бронз, стомана или неръждаема стомана. За повече информация и съвети се обадете на телефон 0878 684 430 или посетете централния ни офис и склад на ул. "Девня" 104.

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 30 седмици 6 дни ago – Популярно от 30 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. procreator
  3. seooptimization
  4. Trifon
  5. Hristo681