Приятели:

сребро

1

Ползите от закупуването на комплекти сребърни бижута

https://mamita-bg.com

Сред различните видове комплекти бижута, среброто е най-популярният избор. Цената му е по-евтина от чистото сребро и металът не изисква много поддръжка. Стерлинговото сребро също изглежда и се усеща по-елегантно от другите метали, но ако се притеснявате за потъмняването на среброто, изкуствените бижута са по-добрият избор. Ето някои факти за тези бижута. Можете да закупите един от тях без никакви проблеми.

Комплекти бижута от сребро
Ако мислите да добавите малко блясък към аутфита си, определено трябва да помислите за закупуване на сребърни комплекти. Докато повечето хора си купуват отделно пръстени, гривни, обеци и колиета, тенденциите към създаване и покупка на комплекти стават все по-актуални през последните години. Те са визуално атрактивни и могат да преобразят цялата ви визия и да ви накарат да изглеждате готови за парти.

Среброто е идеален материал за ежедневна употреба и е много по-здраво от златото. Той е лек и издръжлив материал и е подходящ за ежедневно носене, което го прави отличен избор. Освен това, стерлинговото сребро е по-достъпна опция от златото. Следователно можете да го носите с увереност и за всеки повод. Все пак може да помислите дали искате вашият комплект да се използва ежедневно или просто като акцент за специален повод.

Прочети още »
Публикувано от kipo 37 седмици 1 ден ago – Популярно от 37 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Въпроси, които да зададете в магазин за бижута

https://tunko.info

Какво трябва да попитам, когато посетя магазин за бижута? Как да избера надежден бижутер? В тази статия ще разгледаме въпросите, които да зададете в магазин за бижута. Надяваме се, че тези въпроси ще ви помогнат да вземете правилното решение. И най-важното, не забравяйте да се забавлявате, докато пазарувате!

Намиране на реномиран бижутер
Изборът на реномиран бижутер е от решаващо значение, тъй като не всички магазини са еднакви. Докато съмнителни компании съществуват на всеки пазар, трябва да си напишете домашното, за да намерите надежден магазин. Проучвайки предварително няколко неща.

Когато избирате бижутер, разгледайте страниците му в социалните медии и отзивите на клиентите. Проверете отзивите им в Гугъл и други сайтове, за да разберете колко доволни са клиентите им. Не забравяйте да попитате бижутера за тяхната политика за връщане и гаранция. Освен това, разберете дали имат някакви правила относно повредени или изгубени артикули. Уверете се, че ви е удобно да работите с бижутер, който не се колебае да отговори на вашите въпроси. Освен това, ако отговорите на вашите въпроси не ви удовлетворяват, потърсете друг магазин, без да се притеснявате.

Прочети още »
Публикувано от kipo 37 седмици 1 ден ago – Популярно от 37 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Какво трябва да знаете за сребърните бижута?

https://visokitokcheta.com

Среброто винаги е било ценен метал, откакто е открито преди 4000 г. пр.н.е. Среброто заема специално място в историята на елементите, тъй като е един от първите пет метала, открити и използвани от хората. Другите са злато, мед, олово и желязо. Неговата популярност не е направила нищо друго, освен да расте постоянно през вековете, тъй като притежава уникалната способност да бъде в крак с актуалната мода на времето.

Какъв вид сребро трябва да купя?
На пазара има много разновидности на среброто. От тях най-често познати и използвани са среброто с проба 925, чистото сребро и сребърната пластина.

Стерлингово сребро
Стерлинговото сребро е сплав, съставена от 92,5 % сребро и 7,5 % някакъв друг метал, обикновено мед или никел. Тези метали придават на среброто здравина, издръжливост и допълнителен блясък. Този състав прави материала по-здрав, което е стандарт за качество на сребърни бижута. Това е утвърден стандарт за сребро, възникнал около 1300 г.

Прочети още »
Публикувано от kipo 38 седмици 22 часа ago – Популярно от 38 седмици 22 часа
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. gkondew
  4. siyanavalerieva
  5. hlape