Приятели:

iPhone

1

Възстановяване на данни от счупен iPhone

https://www.cisci.net

Има много различни начини за възстановяване на данни от iPhone със счупено стъкло. Някои от тези опции са iCloud, iTunes, вътрешна памет и локално архивиране. За щастие много от тези опции са лесни за използване. Просто се уверете, че сте избрали правилния за вашата конкретна ситуация. Не искате да рискувате да изтриете важните си файлове.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 25 седмици ago – Популярно от 1 година 25 седмици
Категория: Технологии   Етикети:
1

Да избягваме ли евтините телефони iPhone?

https://www.cypah.com

Ако харесвате телефоните на Apple, вероятно поне веднъж сте се чудили как да си купите евтин Айфон. Такова начинание може да крие рискове, ако цените се различават значително. Ако откриете телефон с огромна разлика в цената от тази на производителя, вероятно има нещо нередно. В тази статия ще ви кажем кога по-евтината цена на iPhone си заслужава!

Ремонтирани и реиновирани телефони
В много случаи, може да закупите изцяло ремонтиран и обновен iPhone, който на теория е втора употреба, но на практика – не е. Тъй като почти всички модули и части са обновени и сменени, телефонът ще е с доста по-ниска цена от същия модел в ново състояние. Трябва да имате предвид, че ако телефонът е преди 12-та серия, той няма да поддържа 5G и Wi-Fi 6, така че, обмисляйте внимателно.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 37 седмици ago – Популярно от 1 година 37 седмици
Категория: Технологии   Етикети:
1

IPhone Срещу Телефон С Android – Кое Е По-Добро?

https://fensrim.com

Съпоставянето на iPhone срещу телефон с Android е важно, за да знаете какво да изберете. Има толкова много неща за обмисляне и толкова много функции за оценка. В крайна сметка тези два телефона изпълняват повечето функции по сходен начин. Кое е по-добро? Ето кратко ръководство. Освен по операционните си системи, двата телефона се различават и по други аспекти, като резолюция на дисплея и живот на батерията.

iOS на Apple
Има няколко причини да изберете iOS на Apple пред Android. IPhone на Apple има вътрешен процесор, A-серия, който е по-добър от повечето телефони с Android. Телефоните с Android обикновено използват чипове от серията Qualcomm Snapdragon. IPhone лесно побеждава Galaxy 20 на Samsung и Pixel 5 на Google в стрес теста „Wild Lif

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 38 седмици ago – Популярно от 1 година 38 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Apple iPhone 12 64GB Blue

https://www.mobilepoint.bg

Смартфон Apple iPhone 12 64GB, цвят син. Ултра бърза 5G връзка и Wi‑Fi 6. Нова двойна камера с нощен режим. Перфектен размер.

iOS 14.1
Дисплей: 6.1" Super Retina XDR OLED
Чипсет: Apple A14 Bionic (5 nm)
Процесор: 6-ядрен
Вградена памет: 64 GB
RAM памет: 4 GB
Камера: 12 + 12 MP
Предна камера: 12 MP + SL 3D
Слот за карта памет: Не
SIM карти: Nano-SIM + eSIM
Батерия: 2815 mAh
Бързо зареждане: 20W
Безжично зареждане: 15W

Прочети още »
Публикувано от ivanatanassov 2 години 46 седмици ago – Популярно от 2 години 46 седмици
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход