Приятели:

домашен любимец

1

Как се къпе померан

https://bazar.bg

Къпането на померан изисква внимание и търпение, тъй като техните гъсти и пухкави козини се нуждаят от специални грижи. Преди да започнете, уверете се, че имате всички необходими принадлежности: мек шампоан, предназначен за кучета, кондиционер, ако козината на вашия померан е особено суха или заплетена, и мека кърпа или сешоар за кучета за изсушаване. Първо, нежно разрешете козината на вашето куче, за да премахнете всички заплитания и свободни косми. След това, напълнете ваната или мивката с топла (не гореща) вода и внимателно поставете кучето вътре. Използвайте душа или чаша, за да намокрите козината му, като внимавате да избегнете областта около очите и ушите. Нанесете малко количество шампоан и нежно масажирайте, като се уверите, че покривате цялата козина. Изплакнете обилно, като отново внимавате за очите и ушите. Ако използвате кондиционер, следвайте същите стъпки. След като сте изплакнали всички продукти, използвайте мека кърпа, за да попиете излишната вода от козината на кучето. Ако кучето ви е свикнало със сешоара, можете да използвате един на ниска температура и скорост, за да помогнете за изсушаването, като внимавате да не го насочвате директно към кожата на кучето и да не го държите твърде близо. Накрая, отново разрешете козината, за да премахнете всички заплитания, които могат да са се образували по време на къпането. С правилните инструменти и търпение, къпането на вашия померан може да бъде приятен опит за вас и вашето куче.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 4 седмици 6 дни ago – Популярно от 4 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Как да си намерим коте - бързо и лесно

https://bazar.bg

Ако сте решили да допринесете за щастието и уюта в дома си, като добавите към семейството си едно малко котенце, то вие сте на прав път. Намирането на идеалния пухкав приятел може да бъде лесен и приятен процес, ако следвате няколко основни стъпки. Първо, определете какъв тип коте искате – дали предпочитате определена порода, цвят на козината или възраст. След това, разгледайте различните възможности за осиновяване – много хора предпочитат да вземат коте от приют, където множество бездомни животни чакат своя шанс за щастлив живот. Не забравяйте да проверите и обявите в интернет, както и да попитате приятели и познати, тъй като често пъти котенца се търсят дом. Когато намерите своето бъдещо домашно любимец, не пропускайте да го заведете на ветеринар за пълен медицински преглед и ваксинации. Така, с малко търпение и усилия, вие бързо и лесно ще намерите своето идеално коте и ще може да се насладите на безброй щастливи моменти заедно.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 5 седмици 12 часа ago – Популярно от 5 седмици 12 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Съвети за избор на кученце

https://baubau.bg

Отговорността, свързана с придобиването на породисто кученце, изисква внимание и подготовка, особено когато става въпрос за ценообразуването. Необичайно ниските цени могат да бъдат тревожен сигнал за потенциални проблеми или неясноти относно произхода на животното. Въпреки че покупката от приятели или роднини може да предложи известна сигурност относно здравето и поведението на кучето, търговията на всякакви пазари, включително и на популярните птичи пазари, винаги носи определени рискове. Продавачите могат да пропуснат да споделят важна информация за животните, което може да доведе до проблеми в бъдеще. Платформи като Bazar.bg предлагат широк спектър от възможности, но е важно да проведете задълбочено проучване и да сте добре информирани относно особеностите на избраната порода, преди да вземете окончателното решение.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 5 седмици 18 часа ago – Популярно от 5 седмици 18 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Важни аспекти при избора на котка за дома

https://www.trio.bg

Преди да приветстваме нова котка в семейството, е критично да обмислим няколко ключови фактора, включително пола, възрастта и породата на бъдещия ни домашен любимец. Вземането на информирано решение, базирано на генеалогичната история на животното, е от съществено значение за разбирането на неговия характер и здравословен статус, особено при породистите котки. Котките от смесени породи ни очароват с техния уникален външен вид и автентичен характер, докато хипоалергенните породи често са предпочитаният вариант за индивиди с алергии. Уебсайтове като Bazar.bg предоставят удобна платформа за безплатни обяви при търсенето на котенце. Въпреки това, осиновяването на котка от приют е благороден жест, който изисква от нас да предоставим подходяща и уютна среда в дома си за новия член на семейството.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 5 седмици 4 дни ago – Популярно от 5 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. petttto
  3. fire19Milenkov
  4. hlape
  5. agoshev