Приятели:

рамки за снимки

1

Различни видове рамки за снимки

http://www.bubole4ka.com

Независимо дали търсите рамки за снимки за подарък или за собствения си дом, има много видове от които да избирате. Нека ги разгледаме.

Прочети още »
Публикувано от kipo 6 дни 19 часа ago – Популярно от 6 дни 19 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Видове рамки за снимки

http://elizawhat.com

Има много видове рамки за снимки, от които да избирате. Ето един поглед към някои от най-популярните стилове. Традиционните рамки излъчват естествена атмосфера и се вписват в почти всеки стил на дома. Дървените рамки се предлагат в широка гама от цветове и могат да имат класически вид. Металните рамки са най-разпространеният тип рамка за снимки, използван днес. Позлатени и плъзгащи се рамки също са популярни опции. Изборът на материал зависи от вашите индивидуални предпочитания.

Традиционни рамки
Можете да използвате традиционни рамки, за да показвате снимки, разпечатани върху платно и други произведения на изкуството. Традиционните рамки се изработват от дърво и изглеждат добре с различни снимки и картини. Можете да избирате между дървени рамки с гладко покритие или златисти, сребристи и други детайли. Добър вариант за любителите на винтидж стила са „състарени“ чрез изтъркване рамки.

Прочети още »
Публикувано от kipo 19 седмици 19 часа ago – Популярно от 19 седмици 19 часа
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. siyanavalerieva
  3. procreator
  4. fire19Milenkov
  5. pavel