Приятели:

заеми

1

Ръководство за избягване на цикъл от дългове при теглене на заеми

https://borislavgrigorov.com

В днешния свят заемите са се превърнали в неразделна част от финансовото планиране за много хора и фирми. Независимо дали става въпрос за образование, стартиране на бизнес или справяне с неочаквани разходи, заемите могат да осигурят необходимата финансова подкрепа. Ключът обаче е в разумното им използване, за да избегнете попадането в омагьосан кръг на дългове. В тази статия, с помощта на специалистите от Ферратум, ще проучим практически стратегии, които да ви помогнат да се ориентирате в заемния пейзаж, без да попаднете в капана на цикъла на задлъжнялост.

Прочети още »
Публикувано от kipo 5 седмици 5 дни ago – Популярно от 5 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Интелигентно вземане на заеми през 2024 г.: Основни съвети за финансов успех

https://inforadio.bg

В днешния динамичен икономически пейзаж интелигентното заемане е по-важно от всякога. Независимо дали обмисляте ипотека, студентски заеми или лична кредитна линия, вземането на информирани решения за заемане е от съществено значение за вашето финансово благополучие. В тази статия ще проучим ключови съвети за интелигентно вземане на заеми през 2024 г., за да ви помогнем да се ориентирате разумно в пейзажа на заемане.

Прочети още »
Публикувано от kipo 5 седмици 6 дни ago – Популярно от 5 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

ЕЦБ планира нова порция от ултраевтини заеми за банките

https://profit.bg

Европейската централна банка трябва да постави заемите с ултраниски лихви в центъра на пакета от стимули, който институцията се подготвя да представи през декември.

Това заяви един от членовете на управителния съвет на ЕЦБ Мадис Мюлер.

Прочети още »
Публикувано от Hristo681 3 години 15 седмици ago – Популярно от 3 години 15 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:

Потребителски вход