Приятели:

български новини

1

Android приложение за български новини

https://u-bg.blogspot.com

Нямате място на устройството си с Android? Play Store на Google вече предлага функция за „автоматично архивиране“, която намалява неизползваните приложения, без да губи личните данни, прикачени към тях.

Google представи архивиране на приложения(Отваря се в нов прозорец)миналата година, но сега ще бъде автоматичен процес(Отваря се в нов прозорец), ако се включите. Архивирането премахва основните части на приложение, като същевременно запазва лични данни, освобождавайки място за инсталиране на други приложения или документи; иконата на приложението също остава на телефона ви. Съобщава се, че новата функция за автоматично архивиране на Android може да намали размера на приложението с близо 60%, казва Google.

Архивирано приложение ще покаже символ за изтегляне в облак над нормалната си икона, подобно на iOS. При стартиране на архивираното приложение потребителите ще бъдат помолени да го изтеглят отново от Play Store. Когато го отворите, запазените данни - като данни за вход в приложението, снимки или игра - трябва да са там. Android приложение за български новини.

Прочети още »
Публикувано от petttto 16 седмици 18 часа ago – Популярно от 16 седмици 18 часа
Категория: Технологии   Етикети:
1

Български новини от деня

https://audio-news.info

Български новини от деня също така е по Blum , нетърпеливи да стоят настрана от гражданската война в Испания , това, което излъчи противоречиви Dispatch Havas Герника , пренаписана от Saint- John Perse.

The Agence Havas този период също е критикуван за това, че изкушени да преобразува своята услуга информационна мрежа за администрацията, префекти и дипломати , консулски служители , но също така и служители на "интелигентност ".

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 42 седмици ago – Популярно от 1 година 42 седмици
Категория: Новини   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. taloveca
  3. petttto
  4. fire19Milenkov
  5. hlape