Приятели:

лазерна епилация

1

Въпроси, които да зададете на козметика преди лазерна епилация

https://goguide.bg

Когато обмисляте лазерна епилация, трябва да зададете няколко въпроса, за да разберете как работи процедурата. Това ще гарантира, че се чувствате комфортно с персонала и самата процедура, а също така ще ви помогне да определите дали е подходяща за вас. Квалифициран персонал ще може да отговори на всички ваши притеснения и ще бъде в крак с най-новите разработки в здравната индустрия. Той също така ще знае най-добрите методи за премахване на нежеланото окосмяване и ще предложи съвети за грижа след третиране.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 ден 16 часа ago – Популярно от 1 ден 16 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Заслужава ли си лазерната епилация?

https://www.radiowish.net

Независимо дали се опитвате да определите дали лазерната епилация си заслужава, или просто искате да знаете цената за извършването й, има много фактори, които трябва да вземете предвид, преди да вземете окончателното решение. Също така ще искате да сте сигурни, че разбирате процеса, потенциалните странични ефекти и как да предотвратите врастнали косми.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 седмица 1 ден ago – Популярно от 1 седмица 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Как да успокоим кожата след лазерна епилация

https://zapernik.com

Има няколко неща, които можете да направите, за да успокоите кожата след лазерна епилация. Като за начало трябва да избягвате горещи душове, силни химикали и слънце. Прилагането на локален обезболяващ крем може да помогне. Също така избягвайте силното излагане на слънце поне 24 часа след лечението.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 седмица 1 ден ago – Популярно от 1 седмица 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Лазерна епилация - премахване на нежеланото окосмяване

https://derma-act.bg

Отървете се от нежеланото окосмяване веднъж завинаги с Derma-Act. Лазерната епилация е бърз и лесен начин за постигане на целите.

Прочети още »
Публикувано от siyanavalerieva 1 седмица 5 дни ago – Популярно от 1 седмица 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Безопасна ли е лазерната епилация?

https://1gb.bg

Ако обмисляте лазерна епилация, вероятно имате няколко въпроса. Прочетете, за да научите повече за рисковете, страничните ефекти и препоръчителните интервали на лечение. Това лечение може да бъде отличен вариант за тези, които имат нежелано окосмяване, но трябва да сте наясно с потенциалните странични ефекти. Процесът също така изисква да носите защитни очила, за да предпазите очите си.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 седмица 6 дни ago – Популярно от 1 седмица 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Кога лазерната епилация не е добра идея?

https://nmr.bg

Лазерната епилация става все по-популярна като ефективен метод за трайно обезкосмяване. Въпреки че в по-голямата част от случаите, тези процедури са напълно безопасни и с минимални или никакви странични ефекти, има случаи, в които не се препоръчва да се подлагате на тях. Прочетете повече в нашата статия.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 седмици 21 часа ago – Популярно от 2 седмици 21 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Как да се подготвя за лазерна епилация?

http://www.winepresspub.com

Ако планирате да се подложите на лазерна епилация в близко бъдеще, може би се чудите как да се подготвите. В настоящата статия ви даваме няколко съвета как да се подготвите за процедурата.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 седмици 1 ден ago – Популярно от 2 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Сравнение на лазерната епилация с други видове обезкосмяване

https://www.chitalishte.bg

Лазерната епилация е достъпен, ефективен и безболезнен начин за премахване на нежеланото окосмяване по тялото. В сравнение с бръсненето или кола маската, тази процедура е по-малко болезнена и по-ефективна. Също така е безопасно за чувствителна кожа. Ако се чудите дали лазерната епилация е подходяща за вас, прочетете, за да научите повече.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 седмици 2 дни ago – Популярно от 2 седмици 2 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Какво се прави преди и след лазерна епилация

http://statii.net

Има много начини да се премахне нежеланото окосмяване, но епилирането с помощта на лазерна технология е най-ефективният. Преди и след извършване на лазерна епилация са нужни грижи за кожата, за да бъде гарантиран перфектният ѝ вид и състояние.

Прочети още »
Публикувано от siyanavalerieva 8 седмици 6 дни ago – Популярно от 8 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Каква козметика да използвате след лазерна епилация?

https://news4000.bg

След лазерна епилация е важно да използвате нежна, неабразивна козметика. Избягвайте лосиони за тен и силни химикали, а вместо това нанесете алое вера, слънцезащитен крем или витаминен серум. Избягвайте химически ексфолианти, включително пилинг с гликолова киселина или плодови ензими. Също така е важно да избягвате излагането на UV лъчи, което може да причини зачервяване или дразнене.

Прочети още »
Публикувано от kipo 10 седмици 1 ден ago – Популярно от 10 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. siyanavalerieva
  3. procreator
  4. fire19Milenkov
  5. pavel