Приятели:

уникални подаръци

1

Персонализирани подаръци

https://www.nbtv.bg

Ако получателят ви харесва еднорози, персонализирана кутия за обяд с парад на еднорози ще бъде интересен шеговит избор. Персонализираната кутия с инструменти може да включва гаечен ключ, чук и отвертка, както и болтове, шайби и правоъгълници с две дупки.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 40 седмици ago – Популярно от 1 година 40 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Подаръци за нашите родители

https://nie.bg

Има много начини да изненадаме нашите родители в техния специален ден. От персонализирани уникални подаръци до домашно приготвени ястия, има подарък за всеки вкус и интерес. Ето няколко идеи. Всички те ще бъдат оценени и със сигурност ще подобрят деня на родителите ни! И ако искате да бъдете малко по-креативни, опитайте да дадете на родителите си абонаменти за любимите им хобита! Списъкът е безкраен! И не забравяйте, че вашите родители са най-важните хора в живота ви, така че те заслужават най-доброто.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 47 седмици ago – Популярно от 1 година 47 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Онлайн магазин за подаръци – изберете най-подходящият

http://novini-te.com

Творческият човек е цяла планета, за която понякога знаем толкова малко. Творческите хора се отличават с необичайна визия за света, неизчерпаем поток от идеи, труден характер, както и много скрити и очевидни таланти. Те лесно намират изход от трудни ситуации и винаги остават себе си.
Днес ще ви кажем как да зарадвате творческите хора с оригинален и полезен подарък, който лесно може да бъде закупен от онлайн магазин за подаръци, без да е нужно да обикаляте по магазини.
Дневник, комплекти за писане, любима книга – в онлайн магазин за подаръци ще намерите много оригинални и интересни неща. Може да заложите и на друг вид творчество, като го изненадате с подарък картина или графика на известе художник.
Разберете дали рожденикът рисува в скицник или предпочита да рисува с масла. Във всеки случай малко вдъхновение под формата на творчеството на неговия идол никога не вреди.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 години 14 седмици ago – Популярно от 2 години 14 седмици
Категория: Общество   Етикети:
1

Подаръци за мъже

http://unikati.bg

Какво да подарим на мъж? Подаръците за мъже са не по-малко сложни от подаръци за жени. В който и да е случай обаче, персонално изработените подаръци, винаги ще са предпочитани и желани. Предлагаме Ви, огромно разнообразие от персонално направени подаръци. Освен примерните подаръци, които ще откриете в нашия сайт, можем да изработи и подарък по-Ваша идея и дизайн.

Прочети още »
Публикувано от unikati.bg 2 години 29 седмици ago – Популярно от 2 години 29 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Перфектният подарък за любимата жена сега от Твоят Почерк!

https://tvoyatpocherk.com

Подари оригинален и много личен подарък на важна за теб жена или близка приятелка. Реакцията й ще бъде запомняща се! Можеш да избереш бижу, което да носи свойствата на талисман, и с него да пожелаеш късмет, любов, приятелство. Или пък да избереш частици, свързани с любими за нея неща.

Прочети още »
Публикувано от Liyana1 2 години 35 седмици ago – Популярно от 2 години 35 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Emily.bg - бижута, аксесоари и подаръци

https://www.emily.bg

Emily.bg е доказан онлайн магазин за бижута, аксесоари и подаръци, който предлага неповторими златисти гривни, сребристи гривни, меки гривни, мъжки и дамски колиета, дамски обеци, дамски пръстени, комплекти, гривни за крак и много други изненади. Магазинът има за цел да предостави уникални подаръци за нея и него на достъпни цени. Emily.bg е ваш верен партньор в ситуации, когато желате да бъдете забелязани със страхотни нови бижута и аксесоари, които ще подчертаят допълнително вашата естествена красота.

Прочети още »

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama