Приятели:

Интернет

1

Българско онлайн радио

https://xn--80aimyahs.blogspot.com

Излъчването е еднопосочно предаване на информация от радиопредавател към приемник, принадлежащ на публична аудитория. Тъй като радиовълните отслабват с разстоянието, земните (наземни) радиостанции могат да се приемат само на ограничено разстояние от предавателя. Системите, излъчващи от сателити, обикновено могат да се приемат в цяла държава или континент.

По-старите наземни радио и телевизия бяха безплатни и се заплащаха от реклами (реклами или реклами) или правителството. В по-новите системи за абонамент като сателитна телевизия и сателитно радио клиентите плащат месечна такса. В тези системи радиосигналите са кодирани и могат да бъдат дешифрирани само от получателя, който се контролира от компанията и може да бъде деактивиран, ако клиентът не плати сметката си. Слушайте българско онлайн радио.

Прочети още »
Публикувано от petttto 13 седмици 10 часа ago – Популярно от 13 седмици 10 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

Mnogo Milo - проект с изключително интересно съдържание

https://www.nolimits.info

MnogoMilo.com е проект, който се зароди от предаването "Ергенът", излъчвано по телевизия БТВ. Тази уеб платформа има за цел да представи на своите посетители полезна информация, ценни съвети и много мили неща. Създадена с идеята да достави приятни мигове на своите потребители, MnogoMilo.com предлага разнообразие от публикации, които ще ви накарат да се усмихнете и ви вдъхновяват.

Прочети още »
Публикувано от hlape 35 седмици 19 часа ago – Популярно от 35 седмици 19 часа
Категория: Интернет   Етикети:
1

15 прости неща, които ще заздравят вашите взаимоотношения

https://www.bedenbogat.com

Сложностите в една връзка са неизбежни, въпреки че повечето хора биха предпочели да направят живота си по-лесен, освободени от недоразумения и кавги. Проблемът е, че те не знаят как да заздравят връзката си с партньора си. Решихме да помогнем и събрахме няколко прости неща, които ще помогнат на вашите взаимоотношения да преживеят трудните моменти. Представяме Ви 15 прости, но ефективни неща, които да заздравят връзката Ви! Приятно четене! А да, и не забравяйте да споделите публикацията с приятели! Е, приятни мигове с BedenBogat.com!

Прочети още »
Публикувано от hlape 40 седмици 1 ден ago – Популярно от 40 седмици 1 ден
Категория: Интернет   Етикети:
1

Седемте рилски езера, най-посещаваното място в България, показани от дрон

https://otdron.com

Седемте Рилски езера са група от ледникови езера, разположени в Рила планина, на около 2000 метра надморска височина. Те са най-посещаваното туристическо място в България и едно от най-красивите в страната.

Езерата са разположени в тясна, скалиста долина, която се спуска от върха Мусала, най-високият връх в България. От най-високото до най-ниското езеро са: Сълзата, Окото, Бъбрека, Близнака, Трилистника, Рибното и Долното езеро.

Прочети още »
Публикувано от hlape 41 седмици 3 дни ago – Популярно от 41 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

ТОП 5 на новите открояващи се модели на Vogue (2023 г.)

https://u-bg.blogspot.com

Когато Карл Лагерфелд беше избран за творчески директор на Chanel през 1983 г., беше широко неизвестно как той ще преосмисли историческото наследство на Chanel. Коко Шанеля нямаше в продължение на 12 години и луксозната модна къща се бореше да запълни празнината, която тя отдавна имаше. Карл Лагерфелд бързо ще се окаже отличителната личност, от която Шанел отчаяно се нуждае. С обичайната си униформа от черен костюм, тъмни нюанси, напудрена бяла опашка и кожени ръкавици без пръсти, Лагерфелд вдъхна на марката модерен дух и свежа перспектива. Като самопровъзгласил се „канален канал“ на Коко, той се посвети на поддържането на нейното наследство живо с всяка нова колекция. Постоянно препращайки към дизайнерските архиви на Коко Шанел, Карл Лагерфелд е директно вдъхновен от нейните емблематични творения. Като майстор в създаването на вкусове и аватар на стила, Карл Лагерфелд ще революционизира модата за съвременната жена до съдбовната си смърт през 2019 г. Неговите най-ранни чанти Chanel от 80-те и 90-те години са най-популярните от всички ретро чанти Chanel. Винтидж чантите Chanel от ранния период на Карл с Chanel се продават на цени, кратни на оригиналната цена на дребно на вторични пазари катоСотбис . Chanel Classic Flap беше пусната през 1983 г. и се продаваше за около 1000 долара през 80-те години, а сега същата чанта в отлично състояние се продава за около 6000 долара. ТОП 5 на новите открояващи се модели на Vogue (2023 г.)

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 6 дни ago – Популярно от 44 седмици 6 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Безплатни онлайн програми да направите снимка като картинка

https://u-bg.blogspot.com

Искате ли професионален софтуер за редактиране на снимки на Mac или Windows, за да можете да усъвършенствате снимките си? Независимо дали сте начинаещ или професионалист, редактирането на вашите снимки, преди да ги качите на вашия фотографски уебсайт, е от съществено значение. В това ръководство ще споделим най-добрия софтуер за редактиране на снимки за фотографи.

Най-добрият софтуер за редактиране на снимки може да ви помогне да фокусирате изображение, да подчертаете ключовите си обекти и да трансформирате средна снимка в нещо наистина невероятно.

Но въпросът за повечето фотографи е: как да изберете правилния софтуер за редактиране, който да допълни вашите умения?

Има безброй различни опции за софтуер за редактиране на снимки, от по-известни системи като Photoshop и Lightroom на Adobe до прости, но ефективни решения като Canva. Има дори някои страхотни безплатни опции.

И така, в днешната публикация ще разберем веднъж завинаги „кой е най-добрият софтуер за редактиране на снимки за фотографи?“ Ще разгледаме:

Днешният безплатен и платен софтуер за редактиране на снимки с най-висок рейтинг
Характеристики на всеки софтуер за редактиране на снимки
Как да увеличите максимално опциите на вашия софтуер за редактиране на снимки. Безплатни онлайн програми да направите снимка като картинка.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 2 дни ago – Популярно от 46 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Да се научим как да направим Оригами с Android приложение

https://u-bg.blogspot.com

Освен ако не сте гений, изучаването на оригами не може да се направи сами - особено когато става въпрос за правене на по-сложни модели. За щастие, има набор от приложения, пълни с полезни функции, които да ви водят през творческия процес.

Независимо дали искате да започнете ново хоби или да създадете конкретен модел просто за забавление, ето списък с най-добрите приложения за Android, за да научите оригами. Да се научим как да направим Оригами с Android приложение.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 2 дни ago – Популярно от 46 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Какви са най-големите предизвикателства, пред които ще се изправи IoT в бъдещето?

https://album.bg

Какви са най-големите предизвикателства, пред които ще се изправи IoT в бъдещето?

IoT е технология с голям потенциал за промяна на начина, по който живеем и работим. Въпреки това, има редица предизвикателства, пред които ще се изправи IoT в бъдещето. Някои от най-големите предизвикателства включват:

Прочети още »
Публикувано от hlape 46 седмици 3 дни ago – Популярно от 46 седмици 3 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Сайтове за решаване на онлайн кръстословици

https://u-bg.blogspot.com

Знаете ли, че кръстословиците всъщност са полезни за вас? Не, те няма да помогнат за тонизирането на тези бицепси или върху силата на сърцевината , но редовното решаване на кръстословици прави чудеса за огъване на един мускул по-специално: вашия мозък ! Да – кръстословиците ви правят по-умни и дори могат да ви помогнат да живеете по-дълго. Не ни вярвате? Науката го подкрепя. И за ваш късмет, ние събираме 20-те най-добри онлайн кръстословици точно тук. За най-добрите безплатни онлайн кръстословици, имаме ги точно тук.

Според проучване, публикувано в Journal of the International Neuropsychological Society , "Участието в когнитивно стимулиращи дейности за свободното време като кръстословици може да забави началото на влошаване на паметта в предклиничните стадии на деменция, вероятно чрез ефекта си върху подобряването на когнитивния резерв." Сайтове за решаване на онлайн кръстословици.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 6 дни ago – Популярно от 46 седмици 6 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Най-добрият сайт за лятно и зимно точно часово време

https://u-bg.blogspot.com

Времето е непрекъсната последователност от съществуване и събития , които се случват в очевидно необратима последователност от миналото , през настоящето , към бъдещето. Това е съставно количество на различни измервания , използвани за последователност на събитията, за сравняване на продължителността на събитията или интервалите между тях и за количествено определяне на скоростите на промяна на количествата в материалната реалност или в съзнателния опит. Времето често се нарича четвърто измерение , заедно с три пространствени измерения.

Времето отдавна е важен предмет на изследване в религията, философията и науката, но дефинирането му по начин, приложим за всички области без кръговрат , последователно е убягвало на учените. Въпреки това различни области като бизнес, промишленост, спорт, наука и сценични изкуства включват някакво понятие за време в съответните си системи за измерване. Най-добрият сайт за лятно и зимно точно часово време.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 6 дни ago – Популярно от 46 седмици 6 дни
Категория: Интернет   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. procreator