Приятели:

как да

1

Как да премахнем прозореца за чат на Hangouts от пощата на Gmail

https://u-bg.blogspot.com

Лесна употреба : Всеки дори малко запознат с технологията може лесно да използва Google Hangouts. Когато искате да разговаряте с някого, просто въведете неговото име или имейл адрес в лентата за търсене и му изпратете покана.

За да добавите още хора и да го направите групов чат, ще щракнете върху иконата плюс в горната част на полето за чат. Иконата за снимки в долния десен ъгъл позволява на потребителите лесно да изпращат снимки до групата.

За видео разговори щракнете върху бутона за видео разговори и ще изскочи прозорец. Членовете на видеообаждането могат също да бъдат поканени чрез лентата за търсене. След като разговорът започне, потребителите могат да изключат камерите си или да заглушат микрофоните с едно щракване.

Има и съобщения по време на разговор, които използват функцията за текст по време на разговор. Тази функция е идеална за споделяне на връзки, снимки и бележки, докато говорите с други хора. Как да премахнем прозореца за чат на Hangouts от пощата на Gmail.

Прочети още »
Публикувано от petttto 39 седмици 12 часа ago – Популярно от 39 седмици 12 часа
Категория: Технологии   Етикети:
1

Как да сканираме компютъра за вируси с Google Chrome?

https://u-bg.blogspot.com

Уеб браузърът Chrome започва да доминира в категорията софтуер, който използваме за консумация на уеб съдържание, точно както Google също води в областта на търсенето, онлайн видеото, картите и др. Той достигна тази позиция сред браузърите благодарение на някои отлични качества, включително скорост, простота, сигурност и водеща поддръжка за нови стандарти за уеб код. Въпреки че други браузъри го настигнаха и в някои случаи го надминаха по скорост и простота, Chrome е лесен за използване, бърз при нашите тестове и все още най-съвместимият със стандартите браузър. Но Mozilla Firefox получава одобрението ни за избор на редактори, благодарение на своята скорост, възможност за персонализиране и по-ниско изтощаване на батериите на лаптопа.

Десктоп версията на Chrome постоянно се актуализира, но по отношение на вълнуващите нови функции напоследък е доста тихо, като се имат предвид вълнуващите нови записи от Maxthon и Vivaldi , както и забележителните подобрения във Firefox. Най-новите версии на браузъра на Google бяха за запушване на дупки в сигурността, подобряване на надеждността, добавяне на възможности за кодиране и премахване на непопулярни функции като стартовия панел за приложения и центъра за уведомяване. Те може да не са грабващи окото подобрения, но все пак са важни. Как да сканираме компютъра за вируси с Google Chrome?.

Прочети още »
Публикувано от petttto 40 седмици 4 дни ago – Популярно от 40 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да направим онлайн, движещи се анимирани GIF картинки

https://u-bg.blogspot.com

Прегледайте и сравнете популярния безплатен GIF Maker и редактор, като имате предвид цени, функции и т.н., за да изберете най-добрия софтуер за GIF Maker:

GIF е популярен файлов формат за изображения, който се състои от движещи се изображения. Състои се от кратки анимации без звук. Файлът с изображение се създава от множество статични изображения или кадри, извлечени от видеоклип.

Анимираните GIF изображения имат вирусна привлекателност. Това прави формата на анимирани изображения идеален за специалисти по дигитален маркетинг, тъй като те могат да създават вирусни публикации.

В тази публикация в блога можете да прочетете преглед на най-добрия GIF производител, който можете да изтеглите през 2023 г.

Отговор: Приложение за създаване на GIF може да създава изображения, съдържащи кратки анимации. За да създадете GIF изображение, заредете серия от изображения в софтуера за създаване на GIF. Трябва да номерирате изображенията в последователността, в която искате да се показват в анимираното изображение. Как да направим онлайн, движещи се анимирани GIF картинки.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 6 дни ago – Популярно от 42 седмици 6 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Как да направим Embed кода на YouTube или Vimeo отзивчив

https://u-bg.blogspot.com

Кодът за вграждане е кратък ред текст, който можете да копирате и поставите от един уебсайт в друг на езика за кодиране HTML. Той включва връзката към източника, височината и ширината на съдържанието, което добавяте. Да научите какво е вграден код и как да го добавите към уебсайта си е полезно за поддържане и оптимизиране на личен или бизнес уебсайт. В тази статия обясняваме значението на кода за вграждане, изброяваме предимствата от използването на такъв, очертаваме как да добавяме кодове за вграждане към уебсайт и обясняваме как да вграждаме съдържание с помощта на конструктор на уебсайтове. Как да направим Embed кода на YouTube или Vimeo отзивчив

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 5 дни ago – Популярно от 44 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Да се научим как да направим Оригами с Android приложение

https://u-bg.blogspot.com

Освен ако не сте гений, изучаването на оригами не може да се направи сами - особено когато става въпрос за правене на по-сложни модели. За щастие, има набор от приложения, пълни с полезни функции, които да ви водят през творческия процес.

Независимо дали искате да започнете ново хоби или да създадете конкретен модел просто за забавление, ето списък с най-добрите приложения за Android, за да научите оригами. Да се научим как да направим Оригами с Android приложение.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 2 дни ago – Популярно от 46 седмици 2 дни
Категория: Интернет   Етикети:
1

Z69 TV Box или как да направим телевизора си смарт

https://u-bg.blogspot.com

Всички нови 4k телевизори са оборудвани с интелигентна платформа , която включва функции и приложения. Някои производители избират да използват собствени платформи, докато други предпочитат да интегрират опции на трети страни като Google TV, Android или Roku. Независимо от случая, изборът на приложения е страхотен, тъй като най-често срещаните приложения за стрийминг са налични на почти всички платформи. Всички интелигентни платформи предлагат подобни функции и изборът на една пред друга наистина се свежда до лични предпочитания и до това как се чувствате, докато я използвате. Не трябва да получавате телевизор само на базата на неговата интелигентна платформа, тъй като все пак искате нещо с добро качество на картината. Z69 TV Box или как да направим телевизора си смарт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 51 седмици 1 ден ago – Популярно от 51 седмици 1 ден
Категория: Технологии   Етикети:
1

Как да принтираме - отпечатаме документ

https://u-bg.blogspot.com

Принтирането или отпечатване на документ е много лесно, стига да разполагате с необходимите инструменти за това, като принтер и програма, която да използвате. Как да принтираме - отпечатаме документ.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 2 седмици ago – Популярно от 1 година 2 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да намалим стреса и депресията

https://u-bg.blogspot.com

Стресът се причинява от две неща. На първо място е това дали смятаме ситуациите случващи се около нас за достатъчно напрегнати и тревожни. И на второ как тялото ни реагира на нашите мисловни процеси. Как да намалим, преодолеем и победим стреса и депресията.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 3 седмици ago – Популярно от 1 година 3 седмици
Категория: Общество   Етикети:
1

Как да добавя сайт в Google Search Console Tools

https://u-bg.blogspot.com

Google Search Console Tools е безплатен онлайн инструмент за уеб разработчици , с който можете лесно, анализирайки предоставената информация да разберете как Google „вижда“ вашия сайт. Как да добавя сайт в Google Search Console Tools.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 5 седмици ago – Популярно от 1 година 5 седмици
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Как да направя PayPal регистрация

https://u-bg.blogspot.com

Тази статия ще ви улесни при регистрацията в PayPal. Необходими са не повече от 10 минути за да се регистрирате в PayPal, не е нужно да въвеждате данните на своята дебитна или кредитна карта веднага след завършването на процеса. Как да направя PayPal регистрация.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 6 седмици ago – Популярно от 1 година 6 седмици
Категория: Интернет   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. procreator