Приятели:

финанси

1

Измама за 1 млн. лв.: Мъж накара осем души да изтегля кредити и да му дадат парите

https://www.actualno.com

29-годишен мъж е задържан за измама в особено големи размери, съобщиха от Столичната дирекция на МВР.Работата на икономическите полицаи започнала след сигнал от мъж, че е измамен с голяма сума. Установено е, че потърпевши са общо осем души.

Прочети още »
Публикувано от procreator 16 седмици 3 дни ago – Популярно от 16 седмици 3 дни
Категория: Новини   Етикети:
1

Как да се справим с финансовите предизвикателства

https://bmswebtech.com

Финансовите неравновесия са част от реалността на мнозина, но с подходящите действия и знания, те могат да бъдат преодолени. Този текст предлага три конкретни насоки за решаване на финансовите проблеми. Започваме с подробен анализ на вашите финанси, като се фокусирате върху записване на доходите, разходите и използване на иновативни инструменти за следене на вашите парични потоци. След това, предлагаме създаване на специален бюджет, който да отговаря на вашите актуални нужди. И накрая, в случай на нарастващи дългове, преговорите с кредиторите може да бъдат от ключова важност. Правилното планиране и активните действия са основата за преодоляване на финансовите предизвикателства.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 19 седмици 23 часа ago – Популярно от 19 седмици 23 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Основни елементи за управление на личните финанси

https://potrebitelskikredit.com

Личните финанси са основата за достигане до финансова стабилност и увереност. В този материал ще представим основни елементи, чрез които можете да усъвършенствате управлението на вашите средства. Ще научите как да определяте и разпределяте доходите си, как да изготвите бюджет, който отговаря на вашите очаквания, и как да определите и реализирате своите финансови цели. Ще се съсредоточим и върху последните технологични решения, които могат да променят начина, по който управлявате своите пари, като автоматизирани системи за управление на разходи, платформи за инвестиционни действия и инструменти за управление на цифрови портфейли. В края на статията, ще подчертаем важността на предпазните мерки за справяне с неочаквани финансови ситуации, като имате подготвен резервен фонд и инвестирате в подходящи застраховки. С правилната насока и инструменти, можете да заложите основите за вашата финансова бъдещност и да работите активно към нея.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 19 седмици 1 ден ago – Популярно от 19 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Основи на управлението на домашния бюджет: стратегии и съвети

https://viaranews.com

Управлението на домашния бюджет изисква повече от просто плащане на текущите сметки. То представлява детайлно планиране и организация, насочено към постигане на финансово равновесие и увереност в семейния живот. Един от основните аспекти на този процес е разбирането на значимостта на планирането на семейните разходи и приходи. Първата и най-важна стъпка е да се направи анализ на финансовите потоци - колко пари влизат и излизат от домакинството. Този анализ ще ви помогне да идентифицирате основните разходни статии и да определите как можете да оптимизирате разходите си. След това, е важно да съставите бюджет, който отразява реалните ви финансови възможности. Не забравяйте и значимостта на спестяването - то е инвестиция в бъдещето на вашето семейство. Комуникацията и дискусиите относно финансите са съществени за успеха на всяко семейство. И накрая, е важно да сте гъвкави и готови за промени, тъй като финансовата обстановка може да варира. С правилния подход, управлението на домашния бюджет може да стане не само задача, но и инструмент за постигане на дългосрочни цели и амбиции.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 19 седмици 2 дни ago – Популярно от 19 седмици 2 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Финансов водач за стабилно и безпроблемно бъдеще

https://en-invest.com

Финансовата устойчивост е ключовата основа, върху която можем да изградим успешно бъдеще. Всеки детайл, от мащабните инвестиции до дребните покупки, формира общата ни финансова картина. За да усетим истинския баланс и да се чувстваме уверени във всяко свое решение, трябва да имаме добре обмислен финансов план. Той ни позволява да управляваме активно средствата си, като така предотвратяваме потенциални проблеми. Независимо от неочакваните промени, доброто планиране ни дава предимство и увереност. И когато се изисква бърза реакция, Cashcredit е тук, за да предложи решение, което да ни помогне да преодолеем всяка ситуация.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 19 седмици 3 дни ago – Популярно от 19 седмици 3 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Стратегии за справяне с финансовите препятствия

https://www.business.bg

Финансовите препятствия и пазарните колебания могат да бъдат изпитание дори за най-опитните. В такива ситуации, е важно да имаме ясна стратегия и добре дефинирани цели. Анализът на нашите приходи и разходи е първата и най-важната стъпка към стабилността. Чрез ефективно бюджетиране можем да предвидим бъдещите си нужди, да определим области, в които можем да икономисваме, и да управляваме ресурсите си по най-добрия начин. В нестабилни моменти, разнообразните източници на доходи могат да бъдат нашата опора. Бързите кредити, като тези от Cashcredit, могат да бъдат опция, но трябва да подходим към тях с внимание. В крайна сметка, информацията и образованието са нашият най-добър съюзник в преодоляването на финансовите препятствия.

Прочети още »
Публикувано от agoshev 19 седмици 3 дни ago – Популярно от 19 седмици 3 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Клубовете на бизнес ангели като двигател на пазара на рискови инвестиции

https://www.biznesangel.com

Клубовете на бизнес ангели като двигател на пазара на рискови инвестиции
Как професионалните инвеститорски общности влияят върху растежа на инвестициите в компании в ранен стадий и защо клубовете осигуряват приток на нов капитал?

Прочети още »
Публикувано от hlape 40 седмици 6 дни ago – Популярно от 40 седмици 6 дни
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:
1

Без трудов договор, без притеснения: Управление на бюджет за хора без стабилна работа

https://www.mladasofia.com

Животът без стабилен трудов договор може да бъде предизвикателство, особено що се отнася до управлението на вашите финанси. Въпреки това, с внимателно планиране и интелигентни стратегии за бюджетиране е възможно да създадете финансова стабилност и спокойствие. В тази статия ще разгледаме някои съвети за бюджетиране за хора без стабилна работа.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 1 ден ago – Популярно от 1 година 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

ВРЕМЕННА ФИНАНСОВА НАМЕСА

https://bulgaria.utre.bg

Днес е лесно да купим нужните лекарства чрез кредити онлайн. Когато имаме налице онлайн кредити можем да се преборим с гриповете. Ако смятате, че вземането на online кредити за да се лекувате е грешка, то по-голяма грешка е да оставите симптомите на грип или настинка да се развият във вас и след това да се доверите на бързи кредити online или пък на други източници за пари. Това ще се наложи защото и симптомите ще са се обстрели.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 6 седмици ago – Популярно от 1 година 6 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Мило Борисов - Телематик“ ще разпредели дивидент в размер на над 50% от печалбата на дружеството

https://www.investor.bg

В последните няколко години България се нарежда сред най-иновативните страни в игралната индустрия. Скоростта, с която браншът се развива, е впечатляваща. Секторът става все по-прозрачен и конкурентен.

Прочети още »
Публикувано от swd 1 година 26 седмици ago – Популярно от 1 година 26 седмици
Категория: Бизнес и финанси   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape