Приятели:

Развлечения

1

Луксозна Баня: Шедьовър от Лукс и Изтънченост в Дома Ви

https://ddrom.net

В страстта за създаване на роскошна баня в дома си, тя се превръща в изкуство и изтънченост. Съчетаването на пищни елементи и иновативен дизайн превръща това пространство в луксозно убежище. От избора на изискани материали до въвеждането на авангардни характеристики като джакузи и вградени конструкции, стъпка по стъпка изследваме ключовите етапи за създаване на баня, която излъчва лукс на всяка крачка.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 седмици 3 дни ago – Популярно от 2 седмици 3 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Златният път към добро здраве: Седемте златни ключа на Д-р Хироми Шиния

https://www.bedenbogat.com

За по-добро здраве: Седемте ценни ключа от Д-р Хироми Шиния
Златният път към добро здраве: Седемте златни ключа на Д-р Хироми Шиния

Прочети още »
Публикувано от hlape 7 седмици 4 дни ago – Популярно от 7 седмици 4 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрите безплатни игри за Android

https://u-bg.blogspot.com

Alto's Odyssey е естествен избор за безплатна игра за Android. Той разполага с проста механика, великолепна графика и релаксиращ стил. Играчите карат ски надолу по хълм, като избягват препятствията и правят масивни скокове. Има и елементи за събиране, които могат да бъдат разменени за различни опции за персонализиране. Играта разчита до голяма степен на своята графика, достойна за тапет. Те са прости, но ефективни, а тъмните градиентни цветове добавят добра атмосфера към играта.

Напълно безплатно е за изтегляне и игра с някои ограничени реклами. Има покупки в приложението, но всички те са за неща за персонализиране, така че не са задължителни и не засягат играта. Подходящо е за деца и е забавно. Noodlecake Studios прави и Alto's Adventure, предшественика на този. Ето списък с най-добрите безкрайни бегачи, ако искате други опции. Освен това опитайте режима на екранна снимка за някои отлични идеи за фон на работния плот. ТОП 5 на най-добрите безплатни игри за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 13 седмици 3 дни ago – Популярно от 13 седмици 3 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Образователни карти и книги за деца над 8 години - Издателство Клевър Бук

https://cleverbook.net

В тази категория са изброени всички активни карти и книги, подходящи за деца над 8 години. С нашите образователни игри децата се забавляват и учат. Те могат да научат невероятни факти за животните, човешкото тяло, космоса, науката. Също така имат възможността да разгледат главозамайващи оптични илюзии и да предизвикат ума си с логически загадки. Има карти и за малките математици. Повечето продукти са подходящи и за родители.

Прочети още »
Публикувано от vladom 14 седмици 6 дни ago – Популярно от 14 седмици 6 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрата телевизия без реклами

https://u-bg.blogspot.com

Дефиниция: Рекламата е средство за комуникация с потребителите на продукт или услуга. Рекламите са съобщения, платени от тези, които ги изпращат и имат за цел да информират или повлияят на хората, които ги получават, както е определено от Рекламната асоциация на Обединеното кралство.

Описание: Рекламата винаги присъства, въпреки че хората може да не го осъзнават. В днешния свят рекламата използва всички възможни медии, за да предаде посланието си. Прави това чрез телевизия, печат (вестници, списания, списания и т.н.), радио, преса, интернет, директни продажби, рекламни реклами, поща, състезания, спонсорства, плакати, дрехи, събития, цветове, звуци, визуализации и дори хора (потвърждения). ТОП 5 на най-добрата телевизия без реклами.

Прочети още »
Публикувано от petttto 15 седмици 22 часа ago – Популярно от 15 седмици 22 часа
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Как очилата и лещите работят за подобряване на зрението?

https://skandal.bg

Лещите са сравнително нов подход за коригиране на проблеми, свързани с очното здраве. Те се различават с това, че са незабележителни и малки, но също толкова ефективни в процеса на лечение.

Изборът на метод за коригиране на проблеми със зрението зависи от правилното познаване на спецификите, предимствата и недостатъците от носенето на очила и лещи.

Прочети още »
Публикувано от gkondew 15 седмици 4 дни ago – Популярно от 15 седмици 4 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

ТОП 5 сайтове за безплатни онлайн флаш игри

https://u-bg.blogspot.com

Онлайн игрите са едни от най-широко достъпните и обичани малки софтуерни части. Разбира се, можете да имате най-невероятната конзола за игри сега с най-добрата графика, но аз все още предпочитам проста онлайн флаш игра.

Отворете браузъра и ето го! Има своето настроение.

Не че не ми хареса да играя Counter-Strike или Need For Speed ​​или Call Of Duty, но мини онлайн флаш игрите имат своето значение.

В тази публикация изброих най -добрите уебсайтове за флаш игри , които предлагат онлайн флаш игри безплатно.

Тъй като поддръжката на Flash отпадна от модерните браузъри през 2020 г., повечето стари уебсайтове за флаш игри се стремят да запазят заглавията си, като ги конвертират в HTML5 версии или използват емулатори като Ruffle. Или предоставете начин да ги възпроизвеждате с помощта на софтуер на трети страни като SuperNova.

Ще разгледаме всички уебсайтове един по един и ще разберем кой сайт е избрал кой маршрут в този окончателен списък с уебсайтове, където можете да играете флаш игри безпроблемно. ТОП 5 сайтове за безплатни онлайн флаш игри.

Прочети още »
Публикувано от petttto 16 седмици 4 дни ago – Популярно от 16 седмици 4 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Унисекс парфюми от ZAG Zodiak

https://zagzodiak.com

Унисекс парфюмите се отличават със свеж, лек и неутрален аромат, което ги прави подходящ избор както за дамите, така и за господата. Този тип парфюми за мъже и жени могат да включват в състава си различни популярни парфюмни нотки като цитрусови плодове, флорални мотиви, дървесни аромати, мускус и други, които са харесвани и от двата пола.

Прочети още »
Публикувано от vladom 17 седмици 6 дни ago – Популярно от 17 седмици 6 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Банята през 2016 – изберете си подходящ модерен дизайн

https://articlepro.eu

Банята е единствената стая, с която трябва да започне сутринта на всеки един член на семейството. И също така тук, всяка вечер след дългият ден изпълнен със стрес и уморителни дейности, ние се отпускаме и се подготвяме за сън.

Прочети още »
Публикувано от procreator 18 седмици 5 дни ago – Популярно от 18 седмици 5 дни
Категория: Развлечения   Етикети:
1

Разположението на държавите на географската карта с помощта на приложение за Android

https://u-bg.blogspot.com

география , изучаване на различни среди , места и пространства наЗемната повърхност и техните взаимодействия. Търси отговор на въпросите защо нещата са такива, каквито са, къде са. Съвременната академична дисциплина география се корени в древната практика, занимаваща се с характеристиките на местата, по-специално тяхната природна среда и народи, както и отношенията между двете. Неговата отделна идентичност е формулирана и наименувана за първи път преди около 2000 години от гърците, чиито geo и graphein са комбинирани, за да означават „земно писане“ или „описание на земята“. Но това, което сега се разбира като география, е било разработено преди това в арабския свят и другаде.Птолемей , автор на една от първите книги на дисциплината, Ръководство по география (2 век ОТ Н.Е. ), определя географията като „представяне в картини на целия познат свят заедно с явленията, които се съдържат в него“. Това изразява онова, което мнозина все още смятат за същността на географията – описание на света с помощта на карти (а сега и снимки, като например „популярните географии“, илюстрирани от National Geographic Magazine ) – но колкото повече се научаваше за света, толкова по-малко можеше да бъдат картографирани и към снимките бяха добавени думи. Разположението на държавите на географската карта с помощта на приложение за Android.

Прочети още »
Публикувано от petttto 21 седмици 6 дни ago – Популярно от 21 седмици 6 дни
Категория: Развлечения   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. petttto
  3. fire19Milenkov
  4. hlape
  5. agoshev