Приятели:

добавки

1

Ползи от L-Карнитина

https://nutrafit.bg

Подобряване на възстановяването: След интензивни тренировки, L-карнитинът може да подпомогне по-бързото възстановяване на мускулите, като намалява мускулните болки и възпаления. Той също така подпомага намаляването на оксидативния стрес и уврежданията на мускулните клетки.

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 3 седмици 4 дни ago – Популярно от 3 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Как добавките с хиалуронова киселина, колаген и коензим Q10 помагат за здравето на кожата

https://paralel42.com

В стремежа си към здрава, младо изглеждаща кожа, много хора се обръщат към продуктите и процедурите за грижа за кожата. Въпреки това, в допълнение към локалното лечение, важността на вътрешната подкрепа за здравето на кожата не може да бъде надценена. Три ключови добавки – хиалуронова киселина, колаген и коензим Q10 – играят жизненоважна роля в поддържането на здравето на кожата отвътре. Нека да разберем защо хранителна добавка за здрава кожа, която съдържа и трите съставки е най-добрият избор.

Прочети още »
Публикувано от kipo 17 седмици 14 часа ago – Популярно от 17 седмици 14 часа
Категория: Други   Етикети:
1

ТОП 5 добавки за вашия браузър Firefox или Chrome за сваляне на торенти

https://u-bg.blogspot.com

Торентингът беше представен за първи път през 2001 г. от Брам Коен като по-бърз и надежден метод за споделяне на файлове. Той подобрява изтеглянията, като ги предава поточно от множество източници едновременно, вместо от един източник. Като такива, скоростите на изтегляне не се влияят, ако един източник е бавен или недостъпен.

Тук ще обсъдим петте най-добри и най-популярни торент клиенти за Windows, като подчертаваме техните ключови характеристики и предимства. Независимо дали сте редовен потребител на торент или тепърва започвате, тези клиенти предлагат различни опции, които да отговарят на вашите нужди.

Какво е торент клиент?
Торент клиентите са софтуерни приложения, които позволяват на потребителите да изтеглят и споделят файлове чрез протокола BitTorrent. Обратно, традиционните методи за изтегляне може да имат затруднения при изтеглянето на големи файлове от хост сървъра, създавайки неприятно изживяване. ТОП 5 добавки за вашия браузър Firefox или Chrome за сваляне на торенти.

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 4 дни ago – Популярно от 44 седмици 4 дни
Категория: Компютри   Етикети:
1

Най-добрите добавки за Mozilla Firefox

https://u-bg.blogspot.com

Mozilla също така препоръчва на потребителите да си зададат няколко въпроса, преди да инсталират плъгин, включително дали имат доверие на разработчика или марката зад него.

Но няма допълнителни рискове конкретно с разширенията на Firefox. Притесненията са същите като при разширенията на Chrome например.

Основните разширения, разработени от надеждни марки и разработчици, обикновено са безопасни, докато нещо по-малко известно може да представлява известно ниво на риск.

Ако Mozilla постави значка върху добавка, която предупреждава, че „тази добавка не се наблюдава активно от Mozilla“, трябва да сте 100% сигурни, че е от реномиран източник.

Докато следвате посочените по-горе предпазни мерки, няма да се сблъскате с допълнителни рискове поради разширенията на Firefox. Най-добрите добавки за Mozilla Firefox.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 2 седмици ago – Популярно от 1 година 2 седмици
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama