Приятели:

логистика

1

Ръководство за начинаещи за логистика, складиране и транспорт

http://www.one-democratic-state.org

Логистиката, складирането и транспортирането играят централна роля за успеха на всеки бизнес, като гарантират, че продуктите се движат ефективно от производителите до потребителите. За начинаещите разбирането на основите на тези взаимосвързани процеси е от съществено значение. Това ръководство ще предостави цялостен преглед на логистика, складиране и транспортиране, като подчертава тяхното значение и основните принципи, които ги управляват.

Прочети още »
Публикувано от kipo 6 седмици 5 дни ago – Популярно от 6 седмици 5 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Трансформиращият ефект на електронната търговия върху складирането и логистиката

https://www.evacs2012.com

В ера, дефинирана от цифрова свързаност и онлайн пазаруване, пейзажът на търговията претърпя сеизмична промяна. Електронната търговия, купуването и продажбата на стоки и услуги чрез дигитални платформи, не само промени поведението на потребителите, но също така катализира революция в света на складирането и логистиката. Тази статия се задълбочава в дълбокото въздействие на електронната търговия върху тези основни компоненти на веригата за доставки, изследвайки как нарастването на онлайн пазаруването промени стратегиите, операциите и технологиите.

Прочети още »
Публикувано от kipo 29 седмици 4 дни ago – Популярно от 29 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Какво е логистика и как може да ви помогне?

http://www.winepresspub.com

Да имате представа какво представлява логистиката и как тя може да ви помогне е важно, ако искате да успеете в света на бизнеса. Вие също ще трябва да знаете как да изберете правилната от всички логистични компании, така че да получите най-добри резултати от вашия бизнес.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 12 седмици ago – Популярно от 1 година 12 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Какво прави специалистът по логистика?

http://geobg.info

Какво прави специалистът по логистика?

Ако се чудите какво прави специалистът по логистика, има няколко ключови неща, които трябва да имате предвид, преди да кандидатствате за тази работа. Те включват образователни изисквания, работна среда и заплата. Ако имате една или две години опит, трябва да можете да демонстрирате тези умения в автобиографията си.

Работна среда

Специалистът по логистика работи по различни логистични проекти и отговаря за планирането на камиони, проследяването на местоположението им и осигуряването на съответствие с разпоредбите. Специалистът по логистика също търси начини за подобряване на ефективността и подобряване на обслужването на клиентите. Идеалният кандидат има поне една до три години опит, има бакалавърска степен и процъфтява в динамична среда.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 22 седмици ago – Популярно от 1 година 22 седмици
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape