Приятели:

почистване

1

Особености при почистване на кухнята

https://er-te.net

Кухнята е любимото място на перфектната домакиня, която обича да готви. Помещение има нужда от поддръжка и от редовно почистване на кухнята. Можете да почистите кухнята без да използвате вредните химични почистващи препарати, които се предлагат по магазините. За да се справите с мазнотията и мръсотията в печката, смесете 3 ч.л. сода за хляб с малко топла вода до получаването на кремообразна консистенция. Намажете печката с пастата и я оставете да престои от пет до петнадесет минути. Мръсотията лесно пада като минете по повърхността с мокър парцал или гъба. Накрая подсушете. Докато чакате пастата да се справи с мръсотията в печката, можете да се заемете с хладилника.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 16 седмици 6 дни ago – Популярно от 16 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Цялостно почистване на дома

https://standartnews.bg

Предлагаме цялостно почистване на дома. От паяжини по тавана до упорити петна по пода. Ежеседмично, веднъж в месеца или толкова пъти, колкото пъти поискате Вие. Едно почистване винаги е обвързано с отделянето на много време. Ако държите на препаратите, то и качеството им е обвързано с допълнителни средства. Парцали, кофи, мопове, пароструйки, прахосмукачки – трябва да разполагате с всичко това. А може и да не се наложи, ако възложите тази работа на нас. Когато имате и домашни любимци, това е допълнителен проблем. Дори и ваксинирани и безкрайно възпитани, животните вкъщи могат да влошат интериора Ви. Да го нагризат, да го изцапат. Но това е най-малкият проблем.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 17 седмици 1 час ago – Популярно от 17 седмици 1 час
Категория: Други   Етикети:
1

Почистване на печки и фурни, както и цялостно чистене на кухненски помещения

https://yerevancultureuniversity.eu

Една от многото услуги, които предлагаме, е почистване на печки и фурни. Други такива са: почистване на мебели и тапицерия, грижа за хигиената в кухнята, офиса, цялостната интериорна чистота и т.н. Самата идея за почистване на електро уреди буди негодувание и кара всяка домакиня да бяга далеч от нея. За жалост, няма как тази отговорност да бъде прескочена. Освен в един случай – когато се обърнете за съдействие и помощ от професионалисти. В това число визираме и себе си. Лесно можете да го направите – контактите, посочено в сайта, за изцяло на Ваше разположение, ден и нощ. Но за това – малко по-късно. Когато стане дума за почистване на печки и фурни, котлони, скари, в съзнанието ни изплува не самия обект за чистене, а това, с което той е покрит. Именно упоритите замърсявания правят този агажимент не просто неприятен, но напълно непоносим.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 17 седмици 19 часа ago – Популярно от 17 седмици 19 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Почистване с пара е за предпочитане винаги

https://thefreerangefamily.co.uk

Изберете почистване на апартамента, ако имате деца, за чието здраве се притеснявате, проявявате алергия към препарати, имате домашни любимци и др. При всички случаи това е най-безвредният метод, с които да приведете дома си в ред. И без да се налага да боравите с вредни измивни продукти. Почистване с пара е услуга, от която се възползват все повече хора. Това е неоспорим факт, с който ежедневно се сблъскваме в качеството си на професионалисти в бранша. Стига обстоятелствата да го позволяват, самите ние препоръчваме силата на парата като най-правилният възможен начин за поддържане на чистота. Мебелировката е сред най-показателните, сред най-издайните знаци, по които можем да отсъдим за ползите от почистване с пара.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 17 седмици 1 ден ago – Популярно от 17 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Екстериорно почистване - когато фасадата блести, а дворът и градината приветстват

https://audiofotosystem.it

Екстериорно почистване. Услуга, която е полезна. Инвестиция, която си заслужава. Живеете на последния етаж или достатъчно високо, че да не можете да измиете прозорците отвън. Собственик сте на къща с голям двор, която не можете да стопанисвате и обслужвате постоянно. Пролетното почистване е тежко бреме. Есенните листа неумолимо се трупат пред прага Ви. Гардеробите са препълнени с излишни дрехи, а чувалите с тях чакат на тавана. В градината Ви изобилства от плевели, цветята са увехнали. Лозницата сякаш се прицелва в различни плочки и цапа, а петната трябва да отстраните Вие. Съседите Ви правят закачливи забележки. Пресечете забележките. Изберете еко почистване.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 18 седмици 1 ден ago – Популярно от 18 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:
1

Почистване след ремонт

http://shinart.it

Почистване след ремонт отнема дълго време. Хубаво нещо са ремонтите, но са свързани с къртене, чистене и изхвърляне на отпадъците. Всичко това е свързано с много усилия. Има ли решение на вашия проблем? Има, разбира се. Наемете нас-фирма, която да свърши всичко това вместо вас. А ако ви се налага изнасянето на тежките мебели от помещението, а след ремонта – връщането им отново там, можете да се възползвате и от хамалските услуги, които предлага всяка такава фирма. Дори и да планирате по-голям ремонт, също бихме могли да ви бъдем полезни. Разполагаме със собствени камиони, за да извозим вашите строителни отпадъци. Екипът ни ще дойде, ще събере всичко и ще го натовари, за да бъде извозено до място, предназначено за такъв тип отпадъци.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 18 седмици 3 дни ago – Популярно от 18 седмици 3 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Когато Ви трябва почистване преди нанасяне, изберете нас и нашата помощ

https://locanda-almayer.it

Наемането или закупуването на ново жилище е обвързано с почистване преди нанасяне. Неизбежно е. Разликата се състои в това кой ще го предприеме и на кого ще го поверите. Ако сте си отделили седмица-две за пренасяне на кашони и друга покъщнина, добре. Но за да направите от дома си свое лично убежище, е нужно повече от вещи в кутии. Нужна Ви е онази атмосфера и уют, които ще си осигурите след още най-малко две седмици чистене. Затова, предлагаме Ви при нужда от почистване на къщи в новото жилище да се обърнете към нас. Докато Вие премисляте какви вещи да наредите, кое къде и по какъв начин да стои, ние ще чистим. Ще почистим пода, тавана и стените. Ще забършем прах. Ще подреди. И още нещо

Прочети още »
Публикувано от taloveca 18 седмици 6 дни ago – Популярно от 18 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Едно почистване по съвременен западен модел

https://bibbiaecomunicazione.it

Едно почистване, което се грижи за бюджета Ви и в същото време отговаря на изискванията и на най-големите педанти. Едно почистване, което миналите поколения, не са могли да си осигурят, но днес е общодостъпно и е навсякъде. Едно почистване, което може да варира според ограниченото Ви време и да разчупи и най-големите Ви предразсъдъци. Ето такова почистване предлагаме ние. И не случайно вметнахме „съвременно“ и „западен модел“. Въпреки че нашият стандарт на живот е далеч от европейския такъв, и у нас поръчковото почистване вече е на мода. Еманципираната жена полага твърде много и разнопосочни усилия, че на практика не може да огрее навсякъде. И най-често ощетен остава домът, но не можем да се сърдим.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 18 седмици 6 дни ago – Популярно от 18 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Почистващи услуги – удобство и комфорт

https://palanaxos.it

Почистването може да бъде скучна работа и ние знаем, че имате много възможности за избор, когато обмисляте да потърсите почистващи услуги или фирма за почистване на баня или кухня. Поради това непрекъснато се стремим да подобряваме и без това високите си стандарти, за да ни виждате като абсолютно най-добрите в бранша. Не е достатъчно да имате доверие в почистващия екип, който пускате в дома си … трябва също така да сте сигурни, че те ще изпълнят първокласно работата по почистването вместо вас. Подборът и обучението на нашите служители гарантира, че всеки член на нашия екип знае своята роля и как тя е свързана с цялостното представяне на екипа.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 19 седмици 20 часа ago – Популярно от 19 седмици 20 часа
Категория: Други   Етикети:
1

Предлагаме професионални почистващи услуги

https://papicjewels-madeinmilano.it

Забързаният начин на живот и ежедневните задължения понякога идват в повече и жените имат нужда от помощ за домакинските задължения вкъщи. А на работното място е задължително да бъде чисто и ако фирмата няма наети хигиенисти, тогава се налага да прибягва до услугите на професионални фирми, които предлагат почистващи услуги. Независимо дали сте уморена домакиня, която няма сили да направи основното почистване вкъщи или сте управител на фирма, която има нужда от абонаментно почистване, ние можем да ви помогнем. Ние сме фирма за професионално почистване и имаме дългогодишен опит в почистването на жилищни входове, апартаменти, къщи, офис и административни кооперации, складове, тавани, гаражи, мазета и други.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 19 седмици 1 ден ago – Популярно от 19 седмици 1 ден
Категория: Други   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. petttto
  3. fire19Milenkov
  4. hlape
  5. agoshev