Приятели:

класация

1

Най-добрите гуми размер 205/55 R15 класация

https://u-bg.blogspot.com

Гума ( северноамерикански английски ) или гума ( английски от Британската общност , с изключение на Канада) е пръстеновиден компонент, който обгражда джантата на колелото , за да прехвърли натоварването на превозното средство от оста през колелото към земята и да осигури сцепление върху повърхността, по която се движи колелото. Повечето гуми, като тези за автомобили и велосипеди, са пневматично напомпани конструкции, които също така осигуряват гъвкава възглавница, която абсорбира удара, когато гумата се търкаля по грапавите части на повърхността. Гумите осигуряват отпечатък, наречен контактно петно, който е проектиран да съответства на теглото на превозното средство с носещата якост на повърхността, върху която то се търкаля, като осигурява лагерно налягане, което няма да деформира прекомерно повърхността. Най-добрите гуми размер 205/55 R15 класация.

Прочети още »
Публикувано от petttto 32 седмици 3 дни ago – Популярно от 32 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-добрите гуми за размер 175/65 R14 класация и тест

https://u-bg.blogspot.com

Ще се опитам да запазя това възможно най-съкратено, тъй като имаме 13 комплекта гуми в този тест, включително най-новите и най-добрите от Continental, Michelin, Hankook, Pirelli, Bridgestone, Vredestein, Kumho, Toyo, Nankang и други ! Това трябва да бъде и първият в света тест на Continental PremiumContact 7 !

И така, какво тестваме? Премиум туристическите гуми се наричат ​​още комфортни гуми, или нормални гуми, или гуми с висока производителност, но както и да ги наричате, това са гумите, които повечето хора използват всеки ден на своите нормални превозни средства, неспортни коли. Те се фокусират върху високи нива на безопасност на сухо и мокро, добри нива на комфорт, нисък шум и ниска консумация на енергия, за да ви спестят пари на помпите или да удължат обхвата на батерията ви. Всъщност, въпреки че никоя от тези гуми не е специфична за EV, някои от тях са маркирани с „EV ready“, което означава, че са проектирани с вътрешно горене и електрически превозни средства. Най-добрите гуми за размер 175/65 R14 класация и тест.

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 3 дни ago – Популярно от 33 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Класация на най-добрите 5G смартфони за 2023 г.

https://u-bg.blogspot.com

Подобно на своите предшественици, 5G мрежите са клетъчни мрежи , в които зоната на обслужване е разделена на малки географски области, наречени клетки . Всички 5G безжични устройства в клетка са свързани към интернет и телефонна мрежа чрез радиовълни чрез локална антена в клетката. Новите мрежи имат по-високи скорости на изтегляне , в крайна сметка до 10 гигабита в секунда (Gbit/s). Освен че 5G е по-бърз от съществуващите мрежи, 5G има по-висока честотна лента и по този начин може да свързва повече различни устройства, подобрявайки качеството на интернет услугите в претъпкани райони. Поради увеличената честотна лента се очаква мрежите все повече да се използват като общи доставчици на интернет услуги (ISP) за лаптопи и настолни компютри, конкурирайки се със съществуващите доставчици на интернет услуги като кабелен интернет , а също така ще направят възможни нови приложения в интернет на неща (IoT) и области от машина към машина . Само мобилни телефони с 4G възможности не могат да използват 5G мрежите. Класация на най-добрите 5G смартфони за 2023 г.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 3 дни ago – Популярно от 42 седмици 3 дни
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход