Приятели:

плочки за баня

1

Съвети за поддръжка на плочки за баня: Поддържайте ги чисти и красиви

https://invest-news.eu

Плочките за баня са не само функционални, но и допринасят значително за естетическия вид на вашата баня. За да сте сигурни, че ще останат девствени и красиви за години напред, правилната поддръжка е от съществено значение. Независимо дали имате керамични, порцеланови, мраморни или стъклени плочки, следването на тези съвети за поддръжка ще ви помогне да поддържате плочките в банята си чисти и добре поддържани.

Прочети още »
Публикувано от kipo 4 седмици 4 дни ago – Популярно от 4 седмици 4 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Гранитогрес и Плочки: Стилни и Практични Тенденции в Домашния Дизайн

https://jenskitaini.com

Статията "Подобрете дома в няколко лесни стъпки" предоставя полезни съвети за преобразяване на дома чрез малки, но ефективни промени. Авторът подчертава, че проектите за подобрение са отличен начин да внесете свежест във вашето жилищно пространство, като се фокусира върху кухнята и банята като две ключови области.

Прочети още »
Публикувано от kipo 34 седмици 2 дни ago – Популярно от 34 седмици 2 дни
Категория: Свят   Етикети:
1

6 гениални трика, които ще направят чистенето на банята по-лесно и бързо

https://www.actualno.com

Почистването на къщата не е приятна задача. Можете да прекарате целия ден или дори целия уикенд в чистене. А като се стигне до банята се хващаме за главата! Ето няколко трика за почистване на банята, които ще ви улеснят максимално! Блестящи плочки Често стените на банята са изцяло покрити с тях. За да заблестят плочките като нови, разредете 15-грамово пакетче лимонена киселина в една чаша топла вода. Това количество от продукта е достатъчно за почистване на облицовани с плочки стени от пода до тавана до блясък. И за да почистите фугиращата смес между плочките, използвайте белина. Нанесете върху фугите и изчакайте десет минути, след което изплакнете. Между другото, за по-добър ефект можете да натъркате фугите със стара четка за зъби.

Прочети още »
Публикувано от procreator 35 седмици 6 дни ago – Популярно от 35 седмици 6 дни
Категория: Други   Етикети:
1

Различни видове плочки за баня и какви да изберем?

https://life.dir.bg

Когато тепърва правите банята в новия си апартамент или ви се налага да ремонтирате старата баня, със сигурност, плочките ще са сред първите неща, за които да се замислите. Ако сте огледали пазара или сте се допитали до близки и познати, вероятно сте видели и чули три основни термина - теракот, гранитогрес и фаянс. Ако не разбирате от плочки за баня, сигурно ще ви е трудно да направите верния избор. А това е важно, за да се радвате на банята си дълги години.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 24 седмици ago – Популярно от 1 година 24 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Как да купим плочки за баня

https://sin.bg

Искате нещо, което изглежда добре, но и нещо, което е предназначено за използване в банята и което ще бъде лесно за поддържане предвид времето и възможностите ви. Това е вашето ръководство, за да научите повече за различните видове плочки за баня. То ще ви помогне да направите най-добрия избор за покупката си и ще ви даде основни познания за почистването и поддръжката.

Прочети още »
Публикувано от kipo 1 година 36 седмици ago – Популярно от 1 година 36 седмици
Категория: Други   Етикети:
1

Детски бани, които биха се харесали дори на възрастен

https://webclub.bg

Когато декорираме всяка стая в къщата за деца, ние даваме приоритет на комфорта и практичността пред дизайна. Логично е, това са стаи, в които ще се живее много повече от всяка друга в къщата и не можем цял ден да се тревожим дали мебелите ще се повредят или тапетите ще бъдат изцапани.

Прочети още »
Публикувано от procreator 1 година 43 седмици ago – Популярно от 1 година 43 седмици
Категория: Интернет   Етикети:
1

Кои плочки за баня са най-подходящи за вас?

http://greekembassy-sofia.org

Ако си задавате въпроса „Кои плочки за баня са най-подходящи за мен“, значи сте попаднали на правилното място. Естествено, всеки има свои собствени симпатии и антипатии, така че няма да навлизаме в подробности, когато става въпрос за цвят, а ще се съсредоточим предимно върху видовете плочки и покритията, тъй като това са два големи фактора, когато става въпрос за избор на плочки за баня.

Прочети още »
Публикувано от kipo 2 години 13 седмици ago – Популярно от 2 години 13 седмици
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Качествен гранитогрес от Герака

https://cutt.ly

Над 1000 видя гранитогрес на ниски цени само в шоурума на Герака в град София

Прочети още »
Публикувано от ivanatanassov 2 години 32 седмици ago – Популярно от 2 години 32 седмици
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Гранитогрес от Керанова

https://www.keranova.org

Високо технологично и иновативно поколение керамични плочки.Силно устойчиви на износване и с висока якост. Тези характеристики правят този материал незаменим за зони с интензивен човекопоток, в промишлени обекти,търговски и жилищни интериори.

Прочети още »
Публикувано от ivanatanasov12 3 години 8 седмици ago – Популярно от 3 години 8 седмици
Категория: Дизайн   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama