Приятели:

текст

1

Най-добрият онлайн OCR софтуер за конвертиране на изображения в текст

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрият OCR софтуер прави лесно и лесно сканирането на вашите хартиени документи и архивирането им като цифрови PDF файлове.

Софтуерът OCR (оптично разпознаване на знаци) ви предлага възможността да използвате сканиране на документи на сканирани фактури, текст и други файлове в цифрови формати - особено PDF - за да улесните управлението на цялата документация.

Това е така, особено тъй като съвременният софтуер за OCR сканиране е много по-способен в наши дни да работи бързо, безпроблемно и точно. Последното е толкова важно, когато всъщност се опитвате да търсите в сканирани документи, тъй като лошо форматираните сканирания означават, че целият процес трябва да се повтори, с неизбежната загуба на труд при преместване на документите за сканиране на първо място, ако се предположи, че те вече не са били рециклиран. Най-добрият онлайн OCR софтуер за конвертиране на изображения в текст.

Прочети още »
Публикувано от petttto 39 седмици 6 дни ago – Популярно от 39 седмици 6 дни
Категория: Технологии   Етикети:
1

Най-добрият безплатен онлайн PDF редактор на текст

https://u-bg.blogspot.com

PDF файловете могат да съдържат разнообразно съдържание освен плосък текст и графики, включително елементи за логическо структуриране, интерактивни елементи като анотации и полета на формуляри, слоеве, мултимедия (включително видео съдържание), триизмерни обекти, използващи U3D или PRC , и различни други формати на данни . PDF спецификацията също така предвижда криптиране и цифрови подписи , прикачени файлове и метаданни , за да активира работни потоци, изискващи тези функции. Най-добрият безплатен онлайн PDF редактор на текст.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 година 2 седмици ago – Популярно от 1 година 2 седмици
Категория: Компютри   Етикети:
1

Създаване на аудио mp3 файл от текст

https://u-bg.blogspot.com

Онлайн програма за създаване на аудио mp3 файл от текст.

Прочети още »
Публикувано от petttto 2 години 15 седмици ago – Популярно от 2 години 15 седмици
Категория: Технологии   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. procreator