Приятели:

Общество

1

Колко е важен съня ви и зависи ли от матраците

https://www.kustendil.net

За всеки човек съня е от първостепенна важност и от това дали спите добре или зле, ще зависи как ще минава всеки един ваш ден и дали ще сте в състояние да живеете добре. За да имате добър сън трябва да заложите на точните матраци - от тях зависи всичко - дали щв ви боли глава, дали ще се будите отпочинали и готови за новия ден или ще ви се иска да не сте се събуждали избощо. Базовата информация, която ви е нужна преди да се хвърлите в морето от матраци, които се предлагат на пазара, ще намерите в статията и още много други полезни неща. Не бива да се доверявате на външния вид само на матраци, които сте избрали - обърнете внимание на сърцевината, на материалите, на дебелината, на допълнителните вложки или пружини. От качеството на матраците, които сте избрали ще зависи дали спите добре или не.

Прочети още »
Публикувано от polina_hristova 14 седмици 4 дни ago – Популярно от 14 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

8 основни сигнала, че скоро ще бъдете уволнен

https://www.actualno.com

Работата е важна част от живота и за мнозина внезапната ѝ загуба може да се превърне в истински кошмар. Откъде да разбереш, че искат да те уволнят, но все още не са говорили за това?
1. Започнали са да намират грешки в работата ви

Прочети още »
Публикувано от procreator 16 седмици 4 дни ago – Популярно от 16 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Сила на приключението

https://www.sharenacherga.com

Сила на приключението: Как пътуването и посещението на нови места могат да променят живота ни

Прочети още »
Публикувано от hlape 18 седмици 6 дни ago – Популярно от 18 седмици 6 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Целулитът - враг номер едно за кожата

https://edin.click

Освен физическите последствия на портокаловата кожа, тя причинява още понижено самочувствие и несигурност през летните месеци.

Прочети още »
Публикувано от gkondew 22 седмици 2 дни ago – Популярно от 22 седмици 2 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Кърти Чисти Извозва Цени за София

https://superkartachi.com

Кърти Чисти Извозва Цени за София

Добре дошли в сайта на SuperKartachi.com, където ще ви запознаем подробно с дейността на нашата фирма. Ние предлагаме професионални услуги по разрушаване на нежелани конструкции и обекти и премахването на отпадъците, които остават след това.

Прочети още »
Публикувано от hlape 22 седмици 4 дни ago – Популярно от 22 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Балнеология при заболявания на хора в напреднала възраст

https://www.pobeleli.com

При хората в напреднала възраст се появяват заболявания, рискът от счупвания на костите е много по-голям при падане или инцидент, отколкото при по-младите хора. Това от своя страна води до необходимост от грижа и възстановяване, както и по-голямо внимание към тялото и здравето. Също така симптомите при ставни заболявания са много по-осезаеми, отколкото в по-ранна възраст.

Прочети още »
Публикувано от hlape 24 седмици 7 часа ago – Популярно от 24 седмици 7 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града

https://u-bg.blogspot.com

Дъжд и скучни облаци, ветровито синьо небе, студен сняг и лепкава жега са много различни условия, но всички те са време.

Времето е комбинация от събития, които се случват всеки ден в нашата атмосфера. Времето е различно в различните части на света и се променя за минути, часове, дни и седмици. Повечето време се случва в тропосферата, частта от земната атмосфера, която е най-близо до земята.

Въздушно налягане и време
Метеорологичните явления, случващи се в даден район, се контролират от промените във атмосферното налягане. Въздушното налягане се причинява от теглото на огромния брой въздушни молекули, които изграждат атмосферата. Обикновено, когато атмосферното налягане е високо, небето е ясно и синьо. Високото налягане кара въздуха да тече надолу и да се разпръсква, когато се приближи до земята, предотвратявайки образуването на облаци. Когато налягането на въздуха е ниско, въздухът тече заедно и след това нагоре, където се събира, издигайки се, охлаждайки се и образувайки облаци. Не забравяйте да носите чадър със себе си в дните с ниско налягане, защото тези облаци могат да причинят дъжд или други видове валежи. Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града.

Прочети още »
Публикувано от petttto 27 седмици 6 дни ago – Популярно от 27 седмици 6 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Дневен хороскоп за деня

https://u-bg.blogspot.com

Хороскоп , в астрологията , диаграма на небесата, показваща относителните позиции на Слънцето , Луната , планетите и асцендентните и средните знаци на зодиака в определен момент от времето. Хороскопът се използва за предоставяне на информация за настоящето и за предсказване на бъдещи събития.

Индивидуалният хороскоп обикновено описва момента на раждане и се използва от астролозите за анализ на характера, както и - във връзка с други астрологични данни - за предсказване на бъдещето. Това е в съответствие с вярването, че всяко небесно тяло има свой собствен митологичен характер, модифициран според геометричната му връзка с другите небесни тела в даден момент. Тъй като всичко във Вселената е взаимосвързано, тези тела оказват влияние, особено върху новороденото. При съставяне на хороскоп небесата обикновено се представят от кръг, разделен на 12 пресечни точки, т.нар.къщи . На всяка от тези къщи са определени няколко отдела на човешкия живот, като богатство или брак. Смята се, че планетата, която попада в определен дом, влияе върху въпросите, свързани с този дом. Дневен хороскоп за деня.

Прочети още »
Публикувано от petttto 29 седмици 2 дни ago – Популярно от 29 седмици 2 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Нежна грижа с мъжка козметика за лице, тяло и коса

https://zdrave.biz

Мъжкият поддържан външен вид се свързва с полагането на пълноценна висококачествена грижа за брадата, косата и косата....

Прочети още »
Публикувано от gkondew 29 седмици 4 дни ago – Популярно от 29 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Козметика от Anne Semonin – истинско удоволствие за сетивата

https://deva.bg

Козметичните продукти на Anne Semonin се отличават със своя естествен състав, иновативна формула и комплексно въздействие върху състоянието на кожата.

Прочети още »
Публикувано от gkondew 30 седмици 2 дни ago – Популярно от 30 седмици 2 дни
Категория: Общество   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. agoshev
  5. hlape