Приятели:

Общество

1

Mini USB портативна електрическа самобръсначка за смартфони

https://u-bg.blogspot.com

Вярваме, че Braun Series 7 си заслужава по-високата цена, но Remington F5-5800 е изненадващо компетентна бюджетна алтернатива. Осигурява надеждни резултати при изравняване на стърнища на достъпна цена. Никой от нашите тестери не смяташе, че е на нивото на Braun и за разлика от моделите Braun Series 7 и 9, този Remington не се предлага със система за почистване - но от друга страна, тя обикновено е по-малко от една четвърт от цената на нашата най-добър избор. Mini USB портативна електрическа самобръсначка за смартфони.

Прочети още »
Публикувано от petttto 2 дни 11 часа ago – Популярно от 2 дни 11 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Сайтове за пазаруване онлайн

https://u-bg.blogspot.com

Пазаруването е дейност, при която клиент преглежда наличните стоки или услуги, представени от един или повече търговци на дребно с потенциалното намерение да закупи подходяща селекция от тях. Учените разработиха типология на типовете купувачи, която идентифицира една група купувачи като купувачи за развлечение, т.е. тези , които се наслаждават на пазаруването и го разглеждат като занимание за свободното време.

Онлайн пазаруването се превърна в основен разрушител в индустрията за търговия на дребно, тъй като потребителите вече могат да търсят информация за продукта и да правят поръчки за продукти в различни региони. Онлайн търговците на дребно доставят продуктите си директно до дома, офисите на потребителите или където пожелаят. Процесът B2C (бизнес към потребител) улесни потребителите да избират всеки продукт онлайн от уебсайта на търговеца и да го доставят относително бързо. Използвайки онлайн методи за пазаруване, потребителите не трябва да консумират енергия чрез физическо посещение на физически магазини. По този начин спестяват време и разходи за пътуване. Търговец на дребно или магазин е бизнес , който представя селекция от стоки и предлага за търговия или продажбаклиенти за пари или други стоки.

Опитът на купувачите при пазаруване може да варира. Те се основават на различни фактори, включително отношението към клиента, удобството, вида на закупените стоки и настроението. Сайтове за пазаруване онлайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 2 дни 12 часа ago – Популярно от 2 дни 12 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Какво е това, авторско право

https://u-bg.blogspot.com

Авторското право се отнася до законното право на собственика на интелектуална собственост . По-просто казано, авторското право е правото на копиране. Това означава, че оригиналните създатели на продукти и всеки, на когото те дадат разрешение, са единствените с изключителното право да възпроизвеждат произведението.

Законът за авторското право дава на създателите на оригинален материал изключителното право за по-нататъшно използване и дублиране на този материал за определен период от време, в който момент защитеният с авторски права елемент става обществено достояние. Какво е това авторско право?

Прочети още »
Публикувано от petttto 2 дни 14 часа ago – Популярно от 2 дни 14 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Хранителни добавки за отслабване от онлайн аптека HomePharma

https://homepharma.bg

Ако търсите средства за здравословно намаляване на теглото, категорията за отслабване на онлайн аптека HomePharma е точно за вас. Сред предложенията ще откриете широка гама от таблетки, капсули, тинктури и висококачествени комплекси за отслабване, добавки с гарантиран произход, които да ви помогнат в пътуването ви към безвредно и качествено отслабване.

Прочети още »
Публикувано от vladom 5 дни 19 часа ago – Популярно от 5 дни 19 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-притегателните туристически дестинации на света

https://u-bg.blogspot.com

Любителите на храната имат пълен списък от спирки, които не могат да бъдат пропуснати, от бисквити за закуска в Home Grown до пържено пиле в Busy Bee Cafe до ястия с морски дарове в The Optimist . Любителите на музиката могат да посетят някой от многобройните фестивали в града или да намерят хип-хоп, R&B, блус и инди шоута на живо всяка вечер от седмицата. Междувременно почитателите на изкуството могат да се отбият в най-големия музей на изкуствата в Югоизтока или да направят обиколка с екскурзовод на отличното улично изкуство на града . Най-притегателните туристически дестинации на света.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 седмица 1 ден ago – Популярно от 1 седмица 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Кой е най-възрастният жив човек на планетата?

https://u-bg.blogspot.com

Браняс създава семейство със съпруга си, каталонски лекар на име Джоан Морет, което й дава три деца, 11 внуци и 13 правнуци.

В деня на сватбата на двойката, след часове на чакане за него, те научиха, че техният свещеник неочаквано е починал. В църквата нямаше телефон, за да се обади за друг свещеник, така че семейството трябваше да се качи в кола и да потърси друг.

Оттогава Branyas прегръща напредъка в технологиите, по-специално социалните медии и цифровите комуникации. Браняс използва устройство за преобразуване на глас в текст и Twitter, за да поддържа връзка с близките си.

„Животът не е вечен за никого“, туитна тя на Нова година. „На моята възраст новата година е подарък, скромен празник, красиво пътуване, момент на щастие.

„Нека се радваме на живота заедно.“

Старческият дом на Браняс, Residència Santa María del Tura, излезе с изявление, в което се казва, че ще я признаят за най-стария жив човек в света на частно събитие.

„Тя е в добро здраве и продължава да бъде изненадана и благодарна за вниманието, което това … генерира“, каза домът.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 седмица 1 ден ago – Популярно от 1 седмица 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Кой е най-ниският човек в света?

https://u-bg.blogspot.com

Международният франчайз се разшири отвъд печатните издания, за да включи телевизионни сериали и музеи. Популярността на франчайза доведе до превръщането на Световните рекорди на Гинес в основния международен източник за каталогизиране и проверка на огромен брой световни рекорди. Организацията наема жури за проверка на автентичността на поставянето и чупенето на рекорди. След поредица от собственици, франчайзът е собственост на Jim Pattison Group от 2008 г., като централата му се премества в South Quay Plaza , Canary Wharf , Лондон през 2017 г. От 2008 г. насам, Световните рекорди на Гинесе ориентирал своя бизнес модел към измислянето на нови световни рекорди като рекламни трикове за компании и физически лица, което привлече критики.

Прочети още »
Публикувано от petttto 1 седмица 5 дни ago – Популярно от 1 седмица 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Онлайн калкулатори на застраховка „Гражданска отговорност“

https://u-bg.blogspot.com

Застраховката е средство за защита от финансови загуби, при което в замяна на такса една страна се съгласява да компенсира друга страна в случай на определена загуба, щета или нараняване. Това е форма на управление на риска , използвана предимно за хеджиране срещу риска от условна или несигурна загуба. Онлайн калкулатори на застраховка „Гражданска отговорност“.

Прочети още »
Публикувано от petttto 3 седмици 1 ден ago – Популярно от 3 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Ползите от лизинг на персонал

https://www.trio.bg

Лизингът на персонал намира все по-широко приложение в различни професионални сфери, нуждаещи се от краткосрочно наемане на служители....

Прочети още »
Публикувано от gkondew 3 седмици 3 дни ago – Популярно от 3 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Как да намалим стреса и депресията

https://u-bg.blogspot.com

Стресът се причинява от две неща. На първо място е това дали смятаме ситуациите случващи се около нас за достатъчно напрегнати и тревожни. И на второ как тялото ни реагира на нашите мисловни процеси. Как да намалим, преодолеем и победим стреса и депресията.

Прочети още »
Публикувано от petttto 5 седмици 13 часа ago – Популярно от 5 седмици 13 часа
Категория: Общество   Етикети:

Потребителски вход




Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. fire19Milenkov
  3. petttto
  4. hlape
  5. procreator