Приятели:

1

Колко е важен съня ви и зависи ли от матраците

https://www.kustendil.net

За всеки човек съня е от първостепенна важност и от това дали спите добре или зле, ще зависи как ще минава всеки един ваш ден и дали ще сте в състояние да живеете добре. За да имате добър сън трябва да заложите на точните матраци - от тях зависи всичко - дали щв ви боли глава, дали ще се будите отпочинали и готови за новия ден или ще ви се иска да не сте се събуждали избощо. Базовата информация, която ви е нужна преди да се хвърлите в морето от матраци, които се предлагат на пазара, ще намерите в статията и още много други полезни неща. Не бива да се доверявате на външния вид само на матраци, които сте избрали - обърнете внимание на сърцевината, на материалите, на дебелината, на допълнителните вложки или пружини. От качеството на матраците, които сте избрали ще зависи дали спите добре или не.

Прочети още »
Публикувано от polina_hristova 14 седмици 3 дни ago – Популярно от 14 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

8 основни сигнала, че скоро ще бъдете уволнен

https://www.actualno.com

Работата е важна част от живота и за мнозина внезапната ѝ загуба може да се превърне в истински кошмар. Откъде да разбереш, че искат да те уволнят, но все още не са говорили за това?
1. Започнали са да намират грешки в работата ви

Прочети още »
Публикувано от procreator 16 седмици 4 дни ago – Популярно от 16 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Сила на приключението

https://www.sharenacherga.com

Сила на приключението: Как пътуването и посещението на нови места могат да променят живота ни

Прочети още »
Публикувано от hlape 18 седмици 5 дни ago – Популярно от 18 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Целулитът - враг номер едно за кожата

https://edin.click

Освен физическите последствия на портокаловата кожа, тя причинява още понижено самочувствие и несигурност през летните месеци.

Прочети още »
Публикувано от gkondew 22 седмици 1 ден ago – Популярно от 22 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Кърти Чисти Извозва Цени за София

https://superkartachi.com

Кърти Чисти Извозва Цени за София

Добре дошли в сайта на SuperKartachi.com, където ще ви запознаем подробно с дейността на нашата фирма. Ние предлагаме професионални услуги по разрушаване на нежелани конструкции и обекти и премахването на отпадъците, които остават след това.

Прочети още »
Публикувано от hlape 22 седмици 3 дни ago – Популярно от 22 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Балнеология при заболявания на хора в напреднала възраст

https://www.pobeleli.com

При хората в напреднала възраст се появяват заболявания, рискът от счупвания на костите е много по-голям при падане или инцидент, отколкото при по-младите хора. Това от своя страна води до необходимост от грижа и възстановяване, както и по-голямо внимание към тялото и здравето. Също така симптомите при ставни заболявания са много по-осезаеми, отколкото в по-ранна възраст.

Прочети още »
Публикувано от hlape 23 седмици 6 дни ago – Популярно от 23 седмици 6 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града

https://u-bg.blogspot.com

Дъжд и скучни облаци, ветровито синьо небе, студен сняг и лепкава жега са много различни условия, но всички те са време.

Времето е комбинация от събития, които се случват всеки ден в нашата атмосфера. Времето е различно в различните части на света и се променя за минути, часове, дни и седмици. Повечето време се случва в тропосферата, частта от земната атмосфера, която е най-близо до земята.

Въздушно налягане и време
Метеорологичните явления, случващи се в даден район, се контролират от промените във атмосферното налягане. Въздушното налягане се причинява от теглото на огромния брой въздушни молекули, които изграждат атмосферата. Обикновено, когато атмосферното налягане е високо, небето е ясно и синьо. Високото налягане кара въздуха да тече надолу и да се разпръсква, когато се приближи до земята, предотвратявайки образуването на облаци. Когато налягането на въздуха е ниско, въздухът тече заедно и след това нагоре, където се събира, издигайки се, охлаждайки се и образувайки облаци. Не забравяйте да носите чадър със себе си в дните с ниско налягане, защото тези облаци могат да причинят дъжд или други видове валежи. Банер с прогнозата за времето за уебсайт с автоматично засичане на града.

Прочети още »
Публикувано от petttto 27 седмици 5 дни ago – Популярно от 27 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Дневен хороскоп за деня

https://u-bg.blogspot.com

Хороскоп , в астрологията , диаграма на небесата, показваща относителните позиции на Слънцето , Луната , планетите и асцендентните и средните знаци на зодиака в определен момент от времето. Хороскопът се използва за предоставяне на информация за настоящето и за предсказване на бъдещи събития.

Индивидуалният хороскоп обикновено описва момента на раждане и се използва от астролозите за анализ на характера, както и - във връзка с други астрологични данни - за предсказване на бъдещето. Това е в съответствие с вярването, че всяко небесно тяло има свой собствен митологичен характер, модифициран според геометричната му връзка с другите небесни тела в даден момент. Тъй като всичко във Вселената е взаимосвързано, тези тела оказват влияние, особено върху новороденото. При съставяне на хороскоп небесата обикновено се представят от кръг, разделен на 12 пресечни точки, т.нар.къщи . На всяка от тези къщи са определени няколко отдела на човешкия живот, като богатство или брак. Смята се, че планетата, която попада в определен дом, влияе върху въпросите, свързани с този дом. Дневен хороскоп за деня.

Прочети още »
Публикувано от petttto 29 седмици 2 дни ago – Популярно от 29 седмици 2 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Нежна грижа с мъжка козметика за лице, тяло и коса

https://zdrave.biz

Мъжкият поддържан външен вид се свързва с полагането на пълноценна висококачествена грижа за брадата, косата и косата....

Прочети още »
Публикувано от gkondew 29 седмици 3 дни ago – Популярно от 29 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Козметика от Anne Semonin – истинско удоволствие за сетивата

https://deva.bg

Козметичните продукти на Anne Semonin се отличават със своя естествен състав, иновативна формула и комплексно въздействие върху състоянието на кожата.

Прочети още »
Публикувано от gkondew 30 седмици 1 ден ago – Популярно от 30 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Тенденции в обзавеждане за баня

http://stroitelstvo.eu

В понятието „обзавеждане за баня“ влизат видовете мебели и за да решите по-лесно какви да изберете ще ви покажем видовете обзавеждане. Стандартно обзавеждане за баня: Към не го се включват всички шкафове за баня, които могат да бъдат под мивката.

Прочети още »
Публикувано от procreator 31 седмици 2 дни ago – Популярно от 31 седмици 2 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-добрите гуми размер 205/55 R15 класация

https://u-bg.blogspot.com

Гума ( северноамерикански английски ) или гума ( английски от Британската общност , с изключение на Канада) е пръстеновиден компонент, който обгражда джантата на колелото , за да прехвърли натоварването на превозното средство от оста през колелото към земята и да осигури сцепление върху повърхността, по която се движи колелото. Повечето гуми, като тези за автомобили и велосипеди, са пневматично напомпани конструкции, които също така осигуряват гъвкава възглавница, която абсорбира удара, когато гумата се търкаля по грапавите части на повърхността. Гумите осигуряват отпечатък, наречен контактно петно, който е проектиран да съответства на теглото на превозното средство с носещата якост на повърхността, върху която то се търкаля, като осигурява лагерно налягане, което няма да деформира прекомерно повърхността. Най-добрите гуми размер 205/55 R15 класация.

Прочети още »
Публикувано от petttto 32 седмици 2 дни ago – Популярно от 32 седмици 2 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Seterra онлайн сайт игра за изучаване на география

https://u-bg.blogspot.com

Географията е систематично изследване на Земята (други небесни тела са уточнени, като "география на Марс", или им е дадено друго име, като ареография в случая на Марс), нейните характеристики и явления, които се случват на нея. За да попадне нещо в областта на географията, то обикновено се нуждае от някакъв вид пространствен компонент, който може да бъде поставен на карта, като координати , имена на места или адреси . Това доведе до свързване на географията с картография и имена на места. Въпреки че много географи са обучени по топонимия и картология, това не е основното им занимание. Географиизучават пространственото и времевото разпределение на Земята на явления, процеси и характеристики, както и взаимодействието на хората и тяхната среда. Тъй като пространството и мястото засягат различни теми, като икономика, здраве, климат , растения и животни, географията е силно интердисциплинарна. Интердисциплинарният характер на географския подход зависи от вниманието към връзката между физическите и човешките явления и техните пространствени модели. Seterra онлайн сайт игра за изучаване на география

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 1 ден ago – Популярно от 33 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-добрите гуми за размер 175/65 R14 класация и тест

https://u-bg.blogspot.com

Ще се опитам да запазя това възможно най-съкратено, тъй като имаме 13 комплекта гуми в този тест, включително най-новите и най-добрите от Continental, Michelin, Hankook, Pirelli, Bridgestone, Vredestein, Kumho, Toyo, Nankang и други ! Това трябва да бъде и първият в света тест на Continental PremiumContact 7 !

И така, какво тестваме? Премиум туристическите гуми се наричат ​​още комфортни гуми, или нормални гуми, или гуми с висока производителност, но както и да ги наричате, това са гумите, които повечето хора използват всеки ден на своите нормални превозни средства, неспортни коли. Те се фокусират върху високи нива на безопасност на сухо и мокро, добри нива на комфорт, нисък шум и ниска консумация на енергия, за да ви спестят пари на помпите или да удължат обхвата на батерията ви. Всъщност, въпреки че никоя от тези гуми не е специфична за EV, някои от тях са маркирани с „EV ready“, което означава, че са проектирани с вътрешно горене и електрически превозни средства. Най-добрите гуми за размер 175/65 R14 класация и тест.

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 3 дни ago – Популярно от 33 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

"Весела Димитрова в 40 до 40"

https://darikradio.bg

Великолепният успех на Весела Димитрова в сферата на маркетинга Весела Димитрова е една от най-влиятелните и успешни маркетинг специалисти в България. Със своите 40 години, тя е постигнала големи успехи и се е утвърдила като експерт в индустрията. В тази статия ще разгледаме нейния път към успеха и нейните ключови постижения в кариерата й. Ранните години на кариерата Весела Димитрова е родена и израснала в София. От ранна възраст тя показва интерес към маркетинга и рекламата. След като завършва своето образование в сферата на маркетинга, тя започва да работи в една от водещите рекламни агенции в България. Професионалното развитие на Весела Димитрова С преминаването на годините, Весела Димитрова успява да се утвърди като водещ маркетинг специалист в страната. Тя придобива опит и знания в различни области на маркетинга, включително цифров маркетинг, социални медии, реклама и публични отношения. Участия в успешни маркетинг кампании Весела Димитрова е работила с множество големи брандове и компании, като създавала и управлявала успешни маркетинг кампании. Тя е известна със своята креативност и иновативен подход, който помага на нейните клиенти да постигнат по-голямо внимание и успех на пазара.

Прочети още »
Публикувано от procreator 34 седмици 5 дни ago – Популярно от 34 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Любов и красота е мотото на тазгодишното издание на Парад на модата

https://darikradio.bg

Парадът на модата - едно голямо събитие, което привлича вниманието на модния свят
Парадът на модата е голямо и очаквано събитие в индустрията на модата. Това е мястото, където се представят последните модни тенденции, дизайнерите показват своите колекции, а моделите блестят на подиума. Тазгодишното издание на Парада на модата привлича огромно внимание със своето мото "Любов и красота".

Любовта и красотата - два неразделни елемента в модния свят
В модния свят любовта и красотата са тясно свързани. Любовта към модата и красотата е онова, което подхранва и вдъхновява дизайнерите, моделите и целия моден бранш. Когато създаваме и представяме модния стил, търсим начини да изразим своята любов и страст към това, което правим. Всяка дреха, аксесоар или обувка е създадена с любов към детайла и желание да изрази индивидуалността и красотата на носителя.

Новите модни тенденции, които ще впечатлят
Тазгодишното издание на Парада на модата обещава да ни представи най-новите модни тенденции, които ще ни впечатлят. Стилният и елегантен облеклопредлаган от дизайнерите на събитието ще вдъхнови много хора и ще ги накара да се чувстват красиви и уверени. Очакваме да видим уникални и иновативни комбинации от цветове, форми и материи, които ще диктуват модните тенденции през следващия сезон.

Прочети още »
Публикувано от procreator 34 седмици 5 дни ago – Популярно от 34 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Пет тона мебели, техника, мивки и дори тоалетни събраха доброволци край Азовир

https://darikradio.bg

Важността на доброволчеството в опазването на природата Доброволчеството е от съществено значение за опазването на природата и екологичната баланс. В духа на солидарност и отговорност, група доброволци се събраха край Азовир с цел почистване на областта. Заедно, те успяха да съберат не по-малко от пет тона мебели, техника, мивки и дори тоалетни. Почистване на Азовир и отстраняване на отпадъци Азовир е красиво езеро, разположено в близост до град Бургас. Въпреки своята естетическа привлекателност, местната общност е изправена пред предизвикателството да поддържа екосистемата на езерото здрава и чиста. Точно с тази цел доброволци се включиха в инициативата за почистване на Азовир. След няколко седмици на подготовка и мобилизация, групата доброволци се събра на място. С високо настроение и оборудвани със средства за почистване, те започнаха активно да работят. Внимателно събираха отпадъците, които се натрупаха в района, и ги отстраняваха от екосистемата на Азовир. Резултатите от усилията на доброволците Усилията на доброволците не останаха безрезултатни. След няколко часа интензивна работа, те успяха да съберат огромно количество отпадъци. Впечатляващото количество от пет тона мебели, техника, мивки и тоалетни показва колко голямо е въздействието на безотговорното отстраняване на отпадъци в природните области.

Прочети още »
Публикувано от procreator 34 седмици 5 дни ago – Популярно от 34 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Всеки пострадал при ПТП има право на парично обезщетение от застраховател

https://manager.bg

Застрахователните сделки са юридически механизъм за уреждане на защита на парични и нематериални права на граждани и обществени организации. В доста случаи обаче, при осъществяване на застрахователното събитие, застрахователното дружество отказва да заплати надлежно обезщетяване, не изплаща дължимата сума или забавя отговора, което предизвиква съществени спънки на правоимащия. В така очертания случай имате необходимост от вещ специалист в застраховането, какъвто може да намерите на застрахователния сайт Zastrahovan.eu Това е интернет портала на компетентен адвокат застрахователно право със специфични познания, предоставящ специализирани консултации на достъпна цена в сферата на застраховането. Той ще ви сътрудничи за съставяне на застрахователна претенция и за внасяне на претенция в съда и провеждане на дело против застрахователна компания.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 35 седмици 3 дни ago – Популярно от 35 седмици 3 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Интериорен дизайн и архитектура до ключ в София

https://album.bg

Интериорният дизайн и архитектура са две взаимно свързани области, които играят важна роля в създаването на красиви и удобни пространства за живеене и работа. В София има множество фирми и професионалисти, които предлагат услуги в тези области и могат да ви помогнат да създадете персонализиран интериорен дизайн до ключ, който да отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Прочети още »
Публикувано от hlape 36 седмици 1 ден ago – Популярно от 36 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Mini USB портативна електрическа самобръсначка за смартфони

https://u-bg.blogspot.com

Вярваме, че Braun Series 7 си заслужава по-високата цена, но Remington F5-5800 е изненадващо компетентна бюджетна алтернатива. Осигурява надеждни резултати при изравняване на стърнища на достъпна цена. Никой от нашите тестери не смяташе, че е на нивото на Braun и за разлика от моделите Braun Series 7 и 9, този Remington не се предлага със система за почистване - но от друга страна, тя обикновено е по-малко от една четвърт от цената на нашата най-добър избор. Mini USB портативна електрическа самобръсначка за смартфони.

Прочети още »
Публикувано от petttto 39 седмици 22 часа ago – Популярно от 39 седмици 22 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Сайтове за пазаруване онлайн

https://u-bg.blogspot.com

Пазаруването е дейност, при която клиент преглежда наличните стоки или услуги, представени от един или повече търговци на дребно с потенциалното намерение да закупи подходяща селекция от тях. Учените разработиха типология на типовете купувачи, която идентифицира една група купувачи като купувачи за развлечение, т.е. тези , които се наслаждават на пазаруването и го разглеждат като занимание за свободното време.

Онлайн пазаруването се превърна в основен разрушител в индустрията за търговия на дребно, тъй като потребителите вече могат да търсят информация за продукта и да правят поръчки за продукти в различни региони. Онлайн търговците на дребно доставят продуктите си директно до дома, офисите на потребителите или където пожелаят. Процесът B2C (бизнес към потребител) улесни потребителите да избират всеки продукт онлайн от уебсайта на търговеца и да го доставят относително бързо. Използвайки онлайн методи за пазаруване, потребителите не трябва да консумират енергия чрез физическо посещение на физически магазини. По този начин спестяват време и разходи за пътуване. Търговец на дребно или магазин е бизнес , който представя селекция от стоки и предлага за търговия или продажбаклиенти за пари или други стоки.

Опитът на купувачите при пазаруване може да варира. Те се основават на различни фактори, включително отношението към клиента, удобството, вида на закупените стоки и настроението. Сайтове за пазаруване онлайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 39 седмици 1 ден ago – Популярно от 39 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Какво е това, авторско право

https://u-bg.blogspot.com

Авторското право се отнася до законното право на собственика на интелектуална собственост . По-просто казано, авторското право е правото на копиране. Това означава, че оригиналните създатели на продукти и всеки, на когото те дадат разрешение, са единствените с изключителното право да възпроизвеждат произведението.

Законът за авторското право дава на създателите на оригинален материал изключителното право за по-нататъшно използване и дублиране на този материал за определен период от време, в който момент защитеният с авторски права елемент става обществено достояние. Какво е това авторско право?

Прочети още »
Публикувано от petttto 39 седмици 1 ден ago – Популярно от 39 седмици 1 ден
Категория: Общество   Етикети:
1

Хранителни добавки за отслабване от онлайн аптека HomePharma

https://homepharma.bg

Ако търсите средства за здравословно намаляване на теглото, категорията за отслабване на онлайн аптека HomePharma е точно за вас. Сред предложенията ще откриете широка гама от таблетки, капсули, тинктури и висококачествени комплекси за отслабване, добавки с гарантиран произход, които да ви помогнат в пътуването ви към безвредно и качествено отслабване.

Прочети още »
Публикувано от vladom 39 седмици 4 дни ago – Популярно от 39 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-притегателните туристически дестинации на света

https://u-bg.blogspot.com

Любителите на храната имат пълен списък от спирки, които не могат да бъдат пропуснати, от бисквити за закуска в Home Grown до пържено пиле в Busy Bee Cafe до ястия с морски дарове в The Optimist . Любителите на музиката могат да посетят някой от многобройните фестивали в града или да намерят хип-хоп, R&B, блус и инди шоута на живо всяка вечер от седмицата. Междувременно почитателите на изкуството могат да се отбият в най-големия музей на изкуствата в Югоизтока или да направят обиколка с екскурзовод на отличното улично изкуство на града . Най-притегателните туристически дестинации на света.

Прочети още »
Публикувано от petttto 40 седмици 55 мин. ago – Популярно от 40 седмици 55 мин.
Категория: Общество   Етикети:
1

Кой е най-възрастният жив човек на планетата?

https://u-bg.blogspot.com

Браняс създава семейство със съпруга си, каталонски лекар на име Джоан Морет, което й дава три деца, 11 внуци и 13 правнуци.

В деня на сватбата на двойката, след часове на чакане за него, те научиха, че техният свещеник неочаквано е починал. В църквата нямаше телефон, за да се обади за друг свещеник, така че семейството трябваше да се качи в кола и да потърси друг.

Оттогава Branyas прегръща напредъка в технологиите, по-специално социалните медии и цифровите комуникации. Браняс използва устройство за преобразуване на глас в текст и Twitter, за да поддържа връзка с близките си.

„Животът не е вечен за никого“, туитна тя на Нова година. „На моята възраст новата година е подарък, скромен празник, красиво пътуване, момент на щастие.

„Нека се радваме на живота заедно.“

Старческият дом на Браняс, Residència Santa María del Tura, излезе с изявление, в което се казва, че ще я признаят за най-стария жив човек в света на частно събитие.

„Тя е в добро здраве и продължава да бъде изненадана и благодарна за вниманието, което това … генерира“, каза домът.

Прочети още »
Публикувано от petttto 40 седмици 1 час ago – Популярно от 40 седмици 1 час
Категория: Общество   Етикети:
1

Кой е най-ниският човек в света?

https://u-bg.blogspot.com

Международният франчайз се разшири отвъд печатните издания, за да включи телевизионни сериали и музеи. Популярността на франчайза доведе до превръщането на Световните рекорди на Гинес в основния международен източник за каталогизиране и проверка на огромен брой световни рекорди. Организацията наема жури за проверка на автентичността на поставянето и чупенето на рекорди. След поредица от собственици, франчайзът е собственост на Jim Pattison Group от 2008 г., като централата му се премества в South Quay Plaza , Canary Wharf , Лондон през 2017 г. От 2008 г. насам, Световните рекорди на Гинесе ориентирал своя бизнес модел към измислянето на нови световни рекорди като рекламни трикове за компании и физически лица, което привлече критики.

Прочети още »
Публикувано от petttto 40 седмици 4 дни ago – Популярно от 40 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Онлайн калкулатори на застраховка „Гражданска отговорност“

https://u-bg.blogspot.com

Застраховката е средство за защита от финансови загуби, при което в замяна на такса една страна се съгласява да компенсира друга страна в случай на определена загуба, щета или нараняване. Това е форма на управление на риска , използвана предимно за хеджиране срещу риска от условна или несигурна загуба. Онлайн калкулатори на застраховка „Гражданска отговорност“.

Прочети още »
Публикувано от petttto 41 седмици 6 дни ago – Популярно от 41 седмици 6 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Ползите от лизинг на персонал

https://www.trio.bg

Лизингът на персонал намира все по-широко приложение в различни професионални сфери, нуждаещи се от краткосрочно наемане на служители....

Прочети още »
Публикувано от gkondew 42 седмици 2 дни ago – Популярно от 42 седмици 2 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Как да намалим стреса и депресията

https://u-bg.blogspot.com

Стресът се причинява от две неща. На първо място е това дали смятаме ситуациите случващи се около нас за достатъчно напрегнати и тревожни. И на второ как тялото ни реагира на нашите мисловни процеси. Как да намалим, преодолеем и победим стреса и депресията.

Прочети още »
Публикувано от petttto 43 седмици 6 дни ago – Популярно от 43 седмици 6 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-добрата диета за бързо сваляне на килограми

https://u-bg.blogspot.com

С годините сте натрупали излишни килограми и се замисляте коя е най-добрата диета за бързо отслабване, за да влезете отново във форма. Най-добрата диета за бързо отслабване, сваляне на килограми.

Прочети още »
Публикувано от petttto 44 седмици 4 дни ago – Популярно от 44 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Най-сексапилните жени на света

https://u-bg.blogspot.com

През човешката история традиционните роли на половете често са определяли и ограничавали дейностите и възможностите на жените, което води до неравенство между половете ; много религиозни доктрини и правни системи предвиждат определени правила за жените. С разхлабването на ограниченията през 20-ти век в много общества жените получиха достъп до кариера извън традиционната домакиня и способността да следват висше образование. Насилието срещу жени , независимо дали в семейства или в общности, има дълга история и се извършва предимно от мъже. На някои жени се отказват репродуктивни права . Движенията и идеологиите на феминизма имат обща цел за постига неравенство между половете. Най-сексапилните жени на света.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 4 дни ago – Популярно от 45 седмици 4 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Как да пазарувам от eBay

https://u-bg.blogspot.com

eBay е една от най-популярните платформи за електронна търговия, където продавачи и купувачи са обединени в името на продажбите на стоки. Бизнеса на компанията е мултимилиарден с икономически операции локализирани в повече от 30 страни. Как да пазарувам от eBay.

Прочети още »
Публикувано от petttto 45 седмици 5 дни ago – Популярно от 45 седмици 5 дни
Категория: Общество   Етикети:
1

Български видео чат без регистрация

https://chat24-bg.blogspot.com

Видеотелефонията , известна също като видеоконферентна връзка и видео телеконференция , е двупосочно или многоточково приемане и предаване на аудио и видео сигнали от хора на различни места за комуникация в реално време . Видеотелефонът е телефон с видеокамера и видеодисплей , способен на едновременна видео и аудио комуникация. Видеоконференцията предполага използването на тази технология за групова или организационна среща, а не за индивидуални, във видеоконференция. Телеприсъствиеможе да се отнася или до висококачествена система за видеотелефония (където целта е да се създаде илюзията, че отдалечените участници са в една и съща стая) или до технология за срещи, която може да надхвърли видеото в роботиката (като движение из стаята или физическо манипулиране обекти). Видеоконферентната връзка също се нарича "визуално сътрудничество" и е вид групов софтуер. Български видео чат без регистрация.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 2 часа ago – Популярно от 46 седмици 2 часа
Категория: Общество   Етикети:

Потребителски вход