Приятели:

2

Стар и древен Кюстендил / Old Kustendil

https://www.kustendil.net

Древното име на град Кюстендил е Пауталия.
Името Пауталия в основата си е тракийско. То се среща в различни ортографски варианти в античните исторически извори на старогръцки и латински език. Наименованието означава „изворен град“ или „бликащи извори“ и се свързва с топлите минерални извори, които са били първопричина за възникването на тракийско селище и превръщането му в град по римско време.

Прочети още »
Публикувано от kustendil 40 седмици 3 дни ago – Популярно от 40 седмици 3 дни
Категория: Култура   Етикети:
1

Картички за добро утро от Chestito.eu

https://chestito.eu

Картички за добро утро. Вижте още идеи за картички за добро утро, добро утро, сутрешни благословии.

Електронните картички за добро утро наистина могат да дадат чудесен старт на деня. Можете да изпратите чаша горещо кафе или топла целувка, за да подобрите деня на вашите приятели или близки.

Прочети още »
Публикувано от Alex777 9 седмици 4 дни ago – Популярно от 9 седмици 4 дни
Категория: Култура   Етикети:
1

Инбет избра Мартин Камбуров за рекламно лице на компанията

https://www.gol.bg

Мартин Камбуров е български футболист, който е и най-добрият голмайстор на страната. Той е и рекламно лице на инбет, хазартна компания в България, както и в други страни.

Мартин Камбуров има една от най-обещаващите кариери в българския футбол заради постиженията си и времето, прекарано в игра за немския отбор Фортуна Дюселдорф, 3-та лига. Мнозина го наричат „рекламното лице на inbet“, защото той редовно се появява на различни банери, свързани с тази компания, както и на билбордове и постери на големи спортни събития в града.

Камбуров стана много популярен сред хората не само заради уменията си на футболния терен или защото е голмайстор на България, но всички тези допълнителни точки бяха постигнати

Прочети още »
Публикувано от Hristo681 22 седмици 2 дни ago – Популярно от 22 седмици 2 дни
Категория: Култура   Етикети:
1

Какво означава загубата на зъб насън?

https://glasove.com

Зигмунд Фройд ги наричаше “типични сънища”, иначе казано, чести и повтарящи се също като онези, в които се оказваме голи на публично място и не можем нито да извикаме, нито да направим нещо.

Прочети още »
Публикувано от lbideamax 33 седмици 5 дни ago – Популярно от 33 седмици 5 дни
Категория: Култура   Етикети:

Потребителски вход