Приятели:

1

В тази статия ще ви разкажем за незаменимата роля на спасителните кучета за повишаване на безопасността по ски пистите в Банско

https://sweetpet.site

Банско, сгушен в живописната българска Пирин планина, е рай за любителите на зимните спортове, ските, сноуборда и изобщо туризма през зимата. Със своите спиращи дъха склонове и вълнуващи ски писти регионът привлича хиляди посетители всяка година. Въпреки това, сред тръпката и прилива на адреналин от карането на ски и сноуборд, дори и да сте добре обучени от вашия ски учител, злополуките могат да се случат неочаквано, понякога с тежки последици.

Прочети още »
Публикувано от kipo 13 седмици 2 дни ago – Популярно от 13 седмици 2 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

МАГАЗИН ЗА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА ВАРНА

https://furnish.bg

Компанията Furnish BG е основана през 2004 г. и е специализирана в интериорeн дизайн, цялостно обзавеждане на дома и проектиране на мебели по поръчка, хотелско обзавеждане и обзавеждане за заведения. Фирмата се фокусира върху интериорно проектиране и дизайн в отговор на нарастващата тенденция за все по-голямо търсене на подобен род услуги.

Днес можем да се похвалим със своето извоювано място на пазара и доказано име. Разполагаме с офис във Варна, производствени бази в София, Варна и Бургас, а сред клиентите, които ни се довериха са едни от най-добрите хотели и ваканционни комплекси в различни курортни селища на България.

Онлайн магазин за мебели Варна е създаден, за да улесним своите клиенти, чрез който може да разгледате всички артикули в нашия каталог за мебели и обзавеждане, да направите онлайн поръчка на мебели и да платите бързо и лесно желания от Вас продукт или да се консултирате с наш специалист, за да намерите най-подходящите и функционални решения за интериора на своя дом.

Предлагаме Ви богат асортимент от готови мебели и мебели по поръчка, цялостни пакети за обзавеждане, готови да отговорят на различните вкусове и желания.

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 15 седмици 2 дни ago – Популярно от 15 седмици 2 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Екзотиката в мебелите

https://exotic-furniture.net

Екзотичните мебели събуждат усещане за приключение и красота във вашия дом. Изработени от уникални дървесни видове като тик, теак и бамбук, те приносят топлина и естетика. Екзотичните текстури и нюанси на дървото съчетани с интригуващи орнаменти правят тези мебели великолепни произведения на изкуство. Освен красотата, те са и функционални. Столове, маси, шкафове и легла с екзотичен стил предоставят стилно и практично решение за обзавеждането на вашата домашна среда. Такива мебели създават атмосфера на уют и топлина, която кани за релаксация и наслаждаване. Екзотичните мебели са перфектния начин да впечатлите вашите гости и да придадете на интериора си нотка на разкош и елегантност.

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 18 седмици 4 дни ago – Популярно от 18 седмици 4 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Проверка на позицията на сайт за ключова дума или фраза в Google

https://u-bg.blogspot.com

Няма недостиг на инструменти, специално създадени за изследване на ключови думи (буквално стотици от тях), и те управляват гамата от фокусирани върху начинаещи до много напреднали. Те също варират от напълно основни и безполезни до супер ценни.

Когато са направени правилно, най-добрите инструменти за изследване на ключови думи опростяват и рационализират вашия работен процес – те улесняват намирането на правилните ключови думи, към които да насочвате, и ви дават данните, от които се нуждаете, за да класирате действително за тях. Но те не трябва да изискват от вас да изпразните банковата си сметка и да продадете първородното си дете, за да получите достъп до тези данни. Проверка на позицията на сайт за ключова дума или фраза в Google.

Прочети още »
Публикувано от petttto 27 седмици 4 дни ago – Популярно от 27 седмици 4 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт

https://u-bg.blogspot.com

Wordfence е популярен и уважаван плъгин за сигурност на WordPress за защита на уебсайта ви от зловреден софтуер и атаки. Въпреки това, с толкова много налични възможности за избор, може да е трудно да се определи кой плъгин за сигурност е най-подходящ за вашите нужди.

Тук се намесвам аз. Съставих изчерпателен преглед на Wordfence , за да ви помогна да вземете информирано решение и да се почувствате уверени, че уебсайтът ви е защитен. Можете да се доверите, че щателно проучих и тествах Wordfence, за да ви предоставя най-точната и актуална информация.

Така че, седнете и се отпуснете, знаейки, че съм тук, за да ви насоча в правилната посока към защитен уебсайт. WordFence най-добрият плъгин за сигурност на WordPress сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 27 седмици 6 дни ago – Популярно от 27 седмици 6 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Онлайн инструмент за проверка на PageRank на уебсайт

https://u-bg.blogspot.com

Върнете се назад във времето и Google PageRank беше SEO показателят, за който всички говореха.

Увеличаването на резултата ви в PageRank беше чудесен демонстратор, че вашата SEO стратегия (и по-специално стратегията ви за изграждане на връзки) работи.

Бързо напред до днес и PageRank рядко се споменава.

Не защото вече не е важно. Но тъй като вече не е публичен показател.

В това ръководство ще се потопим дълбоко във всичко, което все още трябва да знаете за алгоритъма на Google PageRank.

Какво представлява алгоритъмът на Google за PageRank?
Алгоритъмът на Google PageRank (или PageRank) е система, която измерва важността на уебсайтовете и уеб страниците въз основа на връзките, сочещи към тях. По принцип, ако даден сайт има повече връзки - особено от други надеждни сайтове - тогава Google го смята за по-авторитетен и има тенденция да го класира по-високо в резултатите от търсенето.

Преди SEO специалистите можеха да видят PageRank резултата на всяка уеб страница чрез Google Toolbar. Онлайн инструмент за проверка на PageRank на уебсайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 27 седмици 6 дни ago – Популярно от 27 седмици 6 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Как сайта ни да засича AdBlock-ри блокиращи рекламите?

https://u-bg.blogspot.com

Рекламите са грозни, карат уебсайтовете да изглеждат и да се представят по-зле, а техните странни трикове – като внезапно появяване или автоматично пускане на видеоклипове – могат да бъдат изключително дразнещи. Рекламните блокери се стремят да овладеят тези проблеми и да направят мрежата малко по-добра. Преглеждаме някои от най-известните имена в бизнеса с блокиране на реклами, за да ви помогнем да намерите най-подходящия за вашите нужди.

Защо трябва да блокирате реклами
Докато законните реклами могат да бъдат достатъчно досадни, някои реклами са измамни или дори опасни. Някои превземат екрана ви, като твърдят, че са от правоприлагащите органи и изискват да платите солидна (и фалшива) глоба. Някои онлайн реклами се преструват, че са от антивирусни скенери, обявявайки, че сте заразени и трябва да изтеглите тяхното решение за защита от зловреден софтуер , което само по себе си може да е злонамерено или просто начин да ви изплаши, за да купите абонамент , от който не се нуждаете. Как сайта ни да засича AdBlock-ри блокиращи рекламите?

Прочети още »
Публикувано от petttto 29 седмици 3 дни ago – Популярно от 29 седмици 3 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Как да направим онлайн, движещи се анимирани GIF картинки

https://u-bg.blogspot.com

Прегледайте и сравнете популярния безплатен GIF Maker и редактор, като имате предвид цени, функции и т.н., за да изберете най-добрия софтуер за GIF Maker:

GIF е популярен файлов формат за изображения, който се състои от движещи се изображения. Състои се от кратки анимации без звук. Файлът с изображение се създава от множество статични изображения или кадри, извлечени от видеоклип.

Анимираните GIF изображения имат вирусна привлекателност. Това прави формата на анимирани изображения идеален за специалисти по дигитален маркетинг, тъй като те могат да създават вирусни публикации.

В тази публикация в блога можете да прочетете преглед на най-добрия GIF производител, който можете да изтеглите през 2023 г.

Отговор: Приложение за създаване на GIF може да създава изображения, съдържащи кратки анимации. За да създадете GIF изображение, заредете серия от изображения в софтуера за създаване на GIF. Трябва да номерирате изображенията в последователността, в която искате да се показват в анимираното изображение. Как да направим онлайн, движещи се анимирани GIF картинки.

Прочети още »
Публикувано от petttto 31 седмици 5 дни ago – Популярно от 31 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

ТОП 5 на най-добрите сайтове за безплатни Microsoft Word шаблони за визитки

https://u-bg.blogspot.com

Запомнящата се визитна картичка може да ви помогне да се откроите на събитие в мрежа. Висококачествена визитна картичка, подходяща за вашата индустрия, може да примами хората, с които сте общували, да се свържат с вас, след като се срещнете лично с тях. Като цяло, качеството на вашата визитна картичка ви поставя в благоприятна позиция да напреднете в кариерата си и да развиете увереността, за да подобрите уменията си за работа в мрежа.

В тази статия ще дефинираме какво е визитка и ще прегледаме как да ги направите в Word с помощта на шаблони и таблици. ТОП 5 на най-добрите сайтове за безплатни Microsoft Word шаблони за визитки.

Прочети още »
Публикувано от petttto 31 седмици 5 дни ago – Популярно от 31 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Онлайн програма за колажи редактиране на снимки, графичен дизайн

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрите безплатни програми за създаване на колажи могат да ви помогнат да трансформирате снимките си в забавно произведение на изкуството без усилие и най-важното - без разходи за вас. Правенето на снимки на практически всичко – от храна и бебета с кожи до хора, които правят следващата танцова тенденция в TikTok – вече е универсално нещо, но повечето от нас никога повече не поглеждат тези хиляди снимки.

На вашия смартфон има някои истински скъпоценни камъни, така че защо да ги оставяте там? Има отлични онлайн програми за създаване на колажи и приложения за фотоколажи, които ще накарат вашите творчески сокове да потекат, като същевременно оставят тези снимки да изживеят своя момент на слънце. И тези инструменти правят процеса толкова прост, колкото плъзгане и пускане. Въпреки че, ако имате нужда от тренировки, можете да използвате няколко безплатни снимки , за да се запознаете с процеса.

Тези инструменти – както уеб приложения, така и софтуер за настолни компютри – ви позволяват да правите великолепни колажи за моменти, готови за отпечатване върху платно, споделяне в социални медии и използване като персонализирани подаръци за снимки на близки. Някои, като Fotor, дори функционират като безплатен редактор на снимки, така че можете да се уверите, че вашите снимки изглеждат възможно най-добре, преди да започнете. Те може да не са толкова мощни, колкото най-добрият софтуер за редактиране на видео или дори най-добрият безплатен софтуер за редактиране на видео , но имат повече от достатъчно инструменти за това, от което се нуждаете. Онлайн програма за колажи редактиране на снимки, графичен дизайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 32 седмици 3 дни ago – Популярно от 32 седмици 3 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

ТОП 5 сайтове да направим безплатни визитки онлайн

https://u-bg.blogspot.com

Визитните картички са чудесни за срещи с хора и създаване на професионална репутация. Ако потенциалните клиенти поискат такава, изглежда наистина остро, когато им подадете излъскана, запомняща се визитка с всичко необходимо, за да се свържат.

Независимо дали искате да проектирате картичка от нулата или да използвате шаблон, услугите за отпечатване на визитни картички ще ви помогнат да направите трайно впечатление – дори при ограничен бюджет.

Но кой си струва парите? Нека разберем.

Топ 7 на най-добрите услуги за печат на визитки
Най-доброто от 2023 г.: Vistaprint, Zazzle, GotPrint, Elite Flyers, MOO, Staples, PsPrint.

Всяка марка в моя списък се издигна над богатството от други опции на пазара. По-долу разглеждам всичките седем, както и споделям моята методология и какво да търсите, когато вземате окончателното си решение. ТОП 5 сайтове да направим безплатни визитки онлайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 2 дни ago – Популярно от 33 седмици 2 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Как да направим Embed кода на YouTube или Vimeo отзивчив

https://u-bg.blogspot.com

Кодът за вграждане е кратък ред текст, който можете да копирате и поставите от един уебсайт в друг на езика за кодиране HTML. Той включва връзката към източника, височината и ширината на съдържанието, което добавяте. Да научите какво е вграден код и как да го добавите към уебсайта си е полезно за поддържане и оптимизиране на личен или бизнес уебсайт. В тази статия обясняваме значението на кода за вграждане, изброяваме предимствата от използването на такъв, очертаваме как да добавяме кодове за вграждане към уебсайт и обясняваме как да вграждаме съдържание с помощта на конструктор на уебсайтове. Как да направим Embed кода на YouTube или Vimeo отзивчив

Прочети още »
Публикувано от petttto 33 седмици 4 дни ago – Популярно от 33 седмици 4 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Най-добрия сайт за безплатни Photoshop темплейти за визитни картички

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрия сайт за безплатни Photoshop темплейти за визитни картички. Ако сте собственик на бизнес, тогава знаете колко е важно да имате най-добрите визитни картички. В крайна сметка вашата визитна картичка често е първото впечатление, което потенциалните клиенти ще имат за вашата компания. Ето защо е изключително важно да намерите услуга за печат на визитки, която може да ви предостави красиви, професионално изглеждащи картички.

За да ви помогнем да намерите най-добрата услуга за печат на визитки за вашите нужди, ние съставихме списък с най-добрите. Съветникът на Forbes взе предвид различни фактори, когато направи своя избор, включително качество на печат, цена, време за изпълнение и обслужване на клиенти.

Прочети още »
Публикувано от petttto 35 седмици 5 дни ago – Популярно от 35 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Безплатна програма за преобразуване на снимки в маслена картина, акварел или скица

https://u-bg.blogspot.com

Този урок прави преглед и сравнява най-добрия безплатен софтуер за редактиране на снимки, за да ви помогне да изберете най-добрия фоторедактор според вашите изисквания:

Мислите ли да качите ново изображение за вашия акаунт в социалните медии?

Бързото редактиране на изображения може да направи чудеса за новата ви публикация. Ако просто искате да публикувате нова снимка или просто да създадете графично съдържание, ще ви трябва приличен софтуер за редактиране на снимки. Какво по-добро от това да имате безплатен софтуер за редактиране на снимки, който може да ви помогне бързо да редактирате изображения.

Софтуерът за редактиране на снимки е създаден специално, за да ви помогне да създавате и променяте изображения според необходимостта. От изрязване на изображения до промяна на цвета, подобни инструменти за изображения и софтуер се оказват много удобни по природа. Такива инструменти за изображения се оказват много удобни за вашите изисквания за бързо редактиране. Безплатна програма за преобразуване на снимки в маслена картина, акварел или скица.

Прочети още »
Публикувано от petttto 35 седмици 5 дни ago – Популярно от 35 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Онлайн програма за заобляне и добавяне на сянка на снимки

https://u-bg.blogspot.com

Повечето изображения в мрежата са квадратни или правоъгълни. Понякога обаче може да се нуждаем от кръгли изображения или заоблен правоъгълник. Например, много бизнес уебсайтове имат страница на персонала с кръгли миниатюри на членовете на екипа. Ако искате заоблени ъгли за аватари или изображения, можете да се сетите за Photoshop, най-известният софтуер за редактиране на изображения. Този инструмент е много мощен при редактиране и създаване на всякакви файлове с изображения, но може да е труден за използване от начинаещи. Заслужаваме по-лесен начин просто да добавяме заоблени ъгли към изображенията. Всъщност Office Word, най-известният текстов процесор, може да ви помогне да закръглите ъгъл на правоъгълник с лесни стъпки. Онлайн програма за заобляне и добавяне на сянка на снимки.

Прочети още »
Публикувано от petttto 35 седмици 5 дни ago – Популярно от 35 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Как да направим снимките кръгли или със заоблени ъгли с CSS3

https://u-bg.blogspot.com

Закръгляването на ъглите на снимка може да бъде визуално привлекателно, особено в профилни снимки и аватари. Разбира се, можете да го направите във Photoshop или други програми за редактиране на снимки, но уеб услуга, наречена RoundPic, може да го направи вместо вас за около минута.

За да използвате RoundPic, качете снимка или поставете в URL адреса на снимка, която искате да закръглите, след което щракнете върху Round it! бутон. Една от неприятностите при използването на Lightroom, софтуерът на Adobe за редактиране и каталогизиране на вашите снимки, е да ги поставите в каталога на приложението. Във вторник Adobe направи този процес стъпка по-лесна и предстоят още стъпки. Как да направим снимките кръгли или със заоблени ъгли с CSS3.

Прочети още »
Публикувано от petttto 36 седмици 6 дни ago – Популярно от 36 седмици 6 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Добавяне на дата и календар в уебсайт с HTML код

https://u-bg.blogspot.com

Календарът е система за организиране на дните . Това се прави чрез даване на имена на периоди от време , обикновено дни , седмици , месеци и години . Датата е обозначението на единичен и конкретен ден в рамките на такава система . Календарът също е физически запис (често хартия) на такава система. Календар може също да означава списък с планирани събития, като например съдебен календар или частично или изцяло хронологичен списък на документи, като например календар на завещанията.

Периодите в календара (като години и месеци) обикновено, макар и не непременно, са синхронизирани с цикъла на слънцето или луната . Най-разпространеният тип предмодерен календар беше лунно-слънчевият календар , лунен календар, който от време на време добавя един междинен месец , за да остане синхронизиран със слънчевата година в дългосрочен план. Добавяне на дата и календар в уебсайт с HTML код.

Прочети още »
Публикувано от petttto 38 седмици 12 часа ago – Популярно от 38 седмици 12 часа
Категория: Дизайн   Етикети:
1

MyBB безплатен софтуер за създаване на форум

https://u-bg.blogspot.com

Преди няколко години MyBB беше смятан за аутсайдер, особено в сравнение с някои от големите форуми в световната мрежа. През годините той непрекъснато се подобрява и се превърна в един от най-популярните форумни софтуери на пазара и с добра причина. Той има лесен за използване интерфейс за администриране, поддръжка на теми, много плъгини, които ви позволяват да персонализирате неговата функционалност и много други. Този форумен софтуер има много полезни функции, които много потребители със сигурност ще оценят, така че вижте пълния ни преглед на MyBB, за да видите как този конкретен форумен софтуер може да ви помогне да подобрите уебсайта си. MyBB безплатен софтуер за създаване на форум.

Прочети още »
Публикувано от petttto 38 седмици 5 дни ago – Популярно от 38 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Joomla безплатен софтуер за направата на уеб сайт

https://u-bg.blogspot.com

Глобален обхват
Простият факт, че Joomla съществува от толкова дълго време, означава, че има значителна опора там.

Много създатели на сайтове от други страни извън САЩ използват Joomla. Това доведе до безценна общност от глобални разработчици и потребители, което означава, че има широка мрежа от поддръжка. Joomla също се предлага на широка гама от езици.

Управление на потребители
Joomla позволява множество потребители и различни настройки за разрешения за всеки потребител. Когато добавите потребители, те могат да имат пълен достъп до вашия сайт или само разрешения за редактор. Можете също да прегледате потребителския си списък и да изтриете всеки, който вече не е във вашата организация. Joomla безплатен софтуер за направата на уеб сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 38 седмици 5 дни ago – Популярно от 38 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Защо да се доверим на DMD Design в избора на интериорни панели в Хасково?

https://haskovo.info

Стенните декоративни панели придават модерен и стилен вид на дома. Те притежават елегантен дизайн, който подобрява естетиката на пространството и внася желаната трансформация на помещението...

Прочети още »
Публикувано от gkondew 41 седмици 5 дни ago – Популярно от 41 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Безплатна онлайн програма за създаване на слайдшоу и видео филми

https://u-bg.blogspot.com

Имате огромна колекция от снимки на своя компютър и сега желаете да ги обедините заедно с музикален файл, за да създадете свой филм, като използвате подходяща за целта програма. Безплатна онлайн програма за създаване на слайдшоу и видео филми.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 3 дни ago – Популярно от 42 седмици 3 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Програма за създаване на лого за сайт

https://u-bg.blogspot.com

Лого, съкращение от думата логотип е графичен знак, емблема или символ, което се използва от фирми, организации, сдружения, продукти и частни лица за да подпомогне и да насърчи промотирането на техния бизнес. Най-добрата безплатна програма за създаване на лого за сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 42 седмици 5 дни ago – Популярно от 42 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Евтини гардероби

https://mebelinipes.com

Гардеробите са неотменна част от всяка спалня, тъй като те осигуряват удобство, организация и функционалност. В нашия каталог на Мебели Нипес ще откриете голям избор от евтини гардероби, изработени от висококачествени материали, които са устойчиви на натиск и надраскване. Създадени са да отговарят на всички нужди на нашите клиенти. В зависимост от Вашите предпочитания, можете да изберете гардероби с различен брой врати и рафтове, които да отговарят на размера и количеството на Вашите дрехи. Ние сме на разположение за Вас и ще се радваме да Ви помогнем да намерите перфектния гардероб, който да отговаря на Вашите нужди и вкус. Разгледайте нашите предложения на сайта ни.

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 43 седмици 3 дни ago – Популярно от 43 седмици 3 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Обзавеждане за баня

https://ekostyleceramic.bg

Когато става въпрос за обзавеждане на баня, е важно да се обърне внимание на функционалността, но и на естетиката. С мебелите на EkoStyleCeramic можете да получите перфектното съчетание между дизайн и практичност, което ще ви донесе удоволствие и удобство в ежедневието. Една от най-важните части от обзавеждането на банята е мебелите. Те не само ще ви помогнат да съхранявате козметика, хавлии и други необходими неща, но и ще придадат стил и индивидуалност на банята ви.

Прочети още »
Публикувано от internetreklama 44 седмици 2 дни ago – Популярно от 44 седмици 2 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

3D декорацията със стенни панели - защо да изберем този вариант?

https://dupnica.info

Интериорът има важна роля за изграждането на приятна и уютна атмосфера във всяко помещение...

Прочети още »
Публикувано от gkondew 44 седмици 2 дни ago – Популярно от 44 седмици 2 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Онлайн програми за редактиране на изображения

https://u-bg.blogspot.com

Това е една ТОП 5 класация на най-добрия безплатен онлайн редактор на снимки. някои, от които доста сериозни откъм възможности и функционалност. Онлайн програми за редактиране на изображения.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 3 дни ago – Популярно от 46 седмици 3 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Присъединяване към борбата за здраве: важността на участието в клинични проучвания

https://govrn.bg

Клиничните проучвания са съществена част от медицинските изследвания и са от решаващо значение за напредването на научните познания и подобряването на грижите за пациентите. Тези опити включват тестване на нови лекарства, лечения или интервенции върху хора доброволци, за да се определи тяхната безопасност, ефикасност и странични ефекти. Като участват в клинични проучвания, хората могат да играят активна роля в напредъка на медицинската наука и да дадат значим принос за здравето и благосъстоянието на бъдещите поколения.

Прочети още »
Публикувано от kipo 46 седмици 4 дни ago – Популярно от 46 седмици 4 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Как да добавя сайт в Google Search Console Tools

https://u-bg.blogspot.com

Google Search Console Tools е безплатен онлайн инструмент за уеб разработчици , с който можете лесно, анализирайки предоставената информация да разберете как Google „вижда“ вашия сайт. Как да добавя сайт в Google Search Console Tools.

Прочети още »
Публикувано от petttto 46 седмици 5 дни ago – Популярно от 46 седмици 5 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Сайтове за онлайн ресайз, намаляване размера на снимки

https://u-bg.blogspot.com

Фотаграфията е едно от най-популярните хобита, завладява ни бързо и все повече начинаещи фотографи го практикуват. От създаването на първата фотография през далечната 1822 г. до наши дни е изтекла много вода, технологиите са се променяли многократно. ТОП 5 сайтове за онлайн ресайз, намаляване размера на снимки.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 8 часа ago – Популярно от 48 седмици 8 часа
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Евтина изработка и поддръжка на сайт

https://u-bg.blogspot.com

Уеб дизайн, качествена изработка и поддръжка на сайт на ниска цена – да направим така, че посетителите на сайта ни да се чувстват комфортно и да пожелаят да се върнат отново. Евтина изработка и поддръжка на сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 48 седмици 12 часа ago – Популярно от 48 седмици 12 часа
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Безплатен домейн на кирилица

https://u-bg.blogspot.com

Най-добрите сайтове предлагащи безплатен домейн на кирилица.

Прочети още »
Публикувано от petttto 49 седмици 3 дни ago – Популярно от 49 седмици 3 дни
Категория: Дизайн   Етикети:
1

Безплатен уеб хостинг

https://u-bg.blogspot.com

В тази статия ще направим преглед на няколко от най-добрите сайтове предлагащи безплатен уеб хостинг с оглед предлаганите функции и поддръжка. Безплатен уеб хостинг за малък сайт.

Прочети още »
Публикувано от petttto 49 седмици 3 дни ago – Популярно от 49 седмици 3 дни
Категория: Дизайн   Етикети:

Потребителски вход