Приятели:

1

Хора с увреждания се оплакват от безплатното паркиране

https://www.horata.org

Хора с физически увреждания се оплакват от невъзможността да ползват безплатно инвалидни места за паркиране в района на морската гара в Бургас.

Прочети още »
Публикувано от petttto 2 дни 16 часа ago – Популярно от 2 дни 16 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Тъжната истина за индексираните пенсии

https://www.horata.org

Едва ли ще настъпи раят за пенсионерите след новата актуализация. Около един хляб и две филии повече през юли спрямо юни ще могат да сложат в потребителската си кошница пенсионерите с актуализацията на пенсиите с 11% от този месец.

Прочети още »
Публикувано от petttto 3 дни 18 часа ago – Популярно от 3 дни 18 часа
Категория: Общество   Етикети:
1

Търсите ли мнения за най-добрия слънцезащитен крем за лице?

https://sravniceni.com

Понеже жената ми възложи задача да открия най-добрия слънцезащитен крем за лице, като за това да потърся мнения от реални потребители, задачати ми се стори много трудна! Необходим е защото тя и малката ни принцеса имат атопичен дерматит и се активира някаква екзема със странно име, което не запомних. Та впуснах се аз в туй приключение или поне така си мислих... и ОПалаааа. Стана супер лесно! Открих сайта Сравни Цени в който са направили преглед на различните слънцезащитни кремове за лице и са събрали мнения от реални потребители. Проучих и външни източници и нещата доста се препокриваха. Та реших и поръчах... Жената е много доволна... И а получих награда :)

Прочети още »
Публикувано от rzamen 3 седмици 2 дни ago – Популярно от 3 седмици 2 дни
Категория: Общество   Етикети:

Потребителски вход