Приятели:

1

Възможно ли е да работим ефективно с лаптоп втора ръка?

http://blog.pbox.bg

Вече почти няма дом без лаптоп, като в много от случаите всеки член от семейството разполага с персонален такъв. Хората все повече предпочитат преносимите компютри пред настолните, тъй като могат да се носят навсякъде, леки са, заемат малко място и могат да се приберат, когато не се налага работа с тях. Знаем, че качествените нови лаптопи не са никак евтини и са си сериозна инвестиция. Разбира се, има и алтернативен вариант, който крие множество предимства – лаптопи втора ръка.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 23 мин. ago – Популярно от 19 часа 23 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Какво да проучим, преди да закупим лаптоп втора ръка?

https://met.bg

Имате нужда от лаптоп, но не ви се дават твърде много пари за нов? Ще ви кажем, че не е и необходимо. В повечето случаи един лаптоп втора ръка ще ви свърши същата работа, ако не и по-добра, за много по-малко пари.

За да изберете обаче този, който е подходящ именно за вас, трябва да направите детайлно проучване и да сте наясно за какво ви трябва.

Защото изборът на лаптопи втора употреба е голям, но не всеки отговаря на вашите критерии и ще ви свърши работа. Ето няколко важни въпроса, на които да си отговорите, преди да прибегнете до закупуването.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 26 мин. ago – Популярно от 19 часа 26 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да си изберем перфектен лаптоп втора ръка за работа?

https://dni.bg

ъпросът е дали да предпочетем лаптоп втора ръка, или нова машина за работа. В повечето случаи първият вариант е за предпочитане, освен ако не се занимаваме с графичен дизайн или тежък видеомонтаж, където така или иначе десктопите са по-удачен вариант. Употребяваните преносими компютри са за предпочитане в много други ситуации поради ред причини. Най-съществената е цената – и най-скъпите лаптопи втора употреба са по-евтини от новите машини, дори и да ги превъзхождат по технически характеристики.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 28 мин. ago – Популярно от 19 часа 28 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Можем ли да се насладим на футболен мач с монитор втора употреба?

https://www.sportlive.bg

В днешни дни мониторите са достигнали върховно качество на картината. Проблемът обаче си остава тяхната цена. Ако все пак искате да гледате футболен мач на последен модел монитор, но нямате необходимите средства, то може да си закупите монитор втора ръка на супер изгодна цена.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 32 мин. ago – Популярно от 19 часа 32 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как да си изберем магазин, от който да закупим компютърна техника втора употреба?

https://petel.bg

Покупката на компютърна техника втора употреба може да бъде отлично решение, както за лично ползване, така и във връзка с реализиране на професионални задачи. Такава сделка може да бъде в пъти по-евтина от заплащане за чисто нова машина (или машини), без да има съществена качествена разлика. На пазара са налични адекватни и отлично работещи опции компютри втора ръка, подходящи за множество дейности. Но трябва да сме сигурни, че мястото, от което пазаруваме, е надеждно.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 36 мин. ago – Популярно от 19 часа 36 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Има ли смисъл да инвестираме в работни компютри втора ръка, за да оборудваме офиса си?

https://eurocom.bg

Естествено, водещият довод да се насочим към компютри втора употреба за офиса е себестойността на пакета. Цялостно оборудване на работното пространство с напълно нови машини струва скъпо. Затова няма нищо лошо и ненормално в това поне част от апаратурата да е втора употреба, стига да функционира изправно и да не е морално остаряла.

Ако закупуваме в пакет лаптопи, излезли на пазара преди 2-3 години, то е твърде вероятно да няма никакъв проблем всичките ни работни компютри да идват от вторичния пазар.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 40 мин. ago – Популярно от 19 часа 40 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Компютърна техника втора употреба - какво трябва да знаем преди да направим покупка?

https://epis.bg

Πoĸyпĸaтa нa ĸoмпютъp втopa pъĸa e peшeниe, ĸoeтo cpeщa мнoжecтвo пpивъpжeници днec. Te пoзнaвaт пpeдимcтвaтa нa тoзи тип инвecтиция, нo мнoгo oт тяx изпитвaт зaтpyднeния, ĸoгaтo биxa иcĸaли дa нaпpaвят тaĸaвa пoĸyпĸa. Cигypнитe внocитeли и тъpгoвци нa yпoтpeбявaнa тexниĸa в ceгмeнтa ĸoмпютpи и лaптoпи, ĸaтo PCLife нaпpимep, мoгaт дa ви гapaнтиpaт тexничecĸa изпpaвнocт нa ycтpoйcтвaтa.

Kaĸви ca ocнoвнитe acпeĸти, c ĸoитo cлeдвa дa ce зaпoзнaeм пpeди пoĸyпĸaтa нa ĸoмпютъp или лaптoп втopa yпoтpeбa? Oтгoвopитe oбoбщaвaмe нaĸpaтĸo в cлeдвaщитe peдoвe.

https://epis.bg/tehnika/kompiutri-vtora-upotreba/

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 43 мин. ago – Популярно от 19 часа 43 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Как геймърските компютри, освен за забавление, могат да служат и като инвестиция?

https://gamanews.bg

Висок клас геймърски компютри могат да ви бъдат от полза много повече от това просто да се насладите на любимите си видео игри. Това са устройства, характеризиращи се с високи нива на производителност, което ги прави отличен избор в изпълнението на задачи като 3D моделиране, видеообработка, звукозапис и обработка на музика, както и други, изискващи висока производителност на хардуера. Това са изисквания, на които напълно отговаря един такъв компютър.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 50 мин. ago – Популярно от 19 часа 50 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Можем ли да зарадваме половинката си с лаптоп втора ръка?

https://hotarena.net

Не всеки се радва да получава нови и красиви, но чисто символични и безполезни вещи. Един употребяван компютър може и да не е най-лъскавата опция за жест към гаджето, но тя би оценила, ако комбинира практичност, качество и все пак приличен външен вид. Запазен и работещ лаптоп втора употреба може да съчетава всички тези характеристики.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 53 мин. ago – Популярно от 19 часа 53 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Къде може да си купим изгодно лаптоп втора ръка?

http://www.bnews.bg

Лаптоп втора употреба може да се закупи в заложни къщи, аукциони и групи в социалните мрежи, но най-добрата опция е да се доверите на специализиран магазин за компютърна техника втора употреба.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 19 часа 56 мин. ago – Популярно от 19 часа 56 мин.
Категория: Компютри   Етикети:
1

Предимствата да си закупим монитори втора употреба

https://ipotpalmax.com

Мониторът е периферията, която ни позволява да виждаме картината, която се предава от компютъра. В него е работата ни, той може да бъде източник на приятни изживявания, през него комуникираме с близките си.

Като всеки друг продукт, мониторът също има определена цена, която обаче често е по-висока от предвидената. Тогава всеки се замисля дали спестените средства си заслужават, ако си закупи монитор втора ръка.

Прочети още »
Публикувано от Georgimanolov 20 часа 1 мин. ago – Популярно от 20 часа 1 мин.
Категория: Компютри   Етикети:

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. fire19Milenkov
  2. iGamingTrendsNews
  3. Georgimanolov
  4. ivanatanasov12
  5. pavel