Приятели:

1

Допълнителни скрити настройки на браузъра Google Chrome

https://u-bg.blogspot.com

Функциите, предлагани от този браузър, го правят най-добрият браузър за използване. Историята, отметките и синхронизирането на раздели във всички основни платформи гарантират, че винаги можете да продължите от там, където сте спрели на друго устройство. Като цяло изживяването беше страхотно и в момента не обмислям да премина към алтернатива.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
Google Chrome изглежда много бърз и това беше основната причина да премина от Firefox около 2012 г. Голямо предимство Google Chrome има синхронизирането, което предлага в Windows, macOS, Linux, Android и iOS. Това беше единственият браузър, който предлагаше това, преди другите да се присъединят. Като потребител с различни устройства на множество платформи, това значително помага за моята продуктивност, дори когато съм в движение. Вградените услуги като преводач на Google го правят още по-забавен за използване. Google Chrome предлага най-много от гледна точка на персонализиране с всички безплатни разширения.

ПРОТИВ
Това се обсъжда от години, но Google Chrome все още отнема значителна част от вашата RAM, за да работи правилно. Това е единственият проблем, който имам срещу Google Chrome. Допълнителни скрити настройки на браузъра Google Chrome.

Прочети »
Публикувано от petttto 17 седмици 1 ден ago – Популярно от 17 седмици 1 ден
Категория: Компютри   Етикети:

tags for Допълнителни скрити настройки на браузъра Google Chrome

Потребителски вход