Приятели:

1

Колко време нужно да прекарваме в банята за да се чувстваме здрави и красиви?

https://dietyc.com

Въпреки че повечето от нас не осъзнават това, прекарваме значителна част от живота си в банята като хора. И няма нищо чудно с всички задачи, които се извършват в тази стая в къщата, от показване и бръснене до миене на зъбите , нанасяне на грим и дори почистване на банята. Няма съмнение, че времето, прекарано в банята, се е увеличило допълнително поради изобретяването на мобилни телефони и таблети. И така, за да представим това в перспектива, нека да разгледаме някои интересни статистически данни, включващи времето за баня.
Какво е средното време за баня?
Средното време за баня варира между мъжете и жените. Но се смята, че средният човек прекарва 813,3 дни в тоалетната, което се равнява на повече от две години от живота им. Прекараното време се разпределя между различни дейности като душ, сушене, бръснене, използване на тоалетна, миене на зъби и почистване на банята. Някои от средните времена , свързани с тях, са различни за мъжете и жените, но някои са универсални, като например:
Време за сушене
Мъжете и жените прекарват около 30 минути седмично за сушене. Това се равнява на общо 88,2 дни.
Време за миене на зъби
Жените и мъжете прекарват средно 824 дни от живота си в миене на зъбите , което е около 4 минути на ден и 45 минути на седмица. И така, това повдига интересен момент – колко време трябва да си миете зъбите? Добрата новина е, че обикновеният човек прави това, което е правилно, защото препоръчителното време е 2 минути на сесия.

Прочети »
Публикувано от procreator 1 година 8 седмици ago – Популярно от 1 година 8 седмици
Категория: Други   Етикети:

tags for Колко време нужно да прекарваме в банята за да се чувстваме здрави и красиви?

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. davem
  3. fire19Milenkov
  4. procreator
  5. internetreklama