Приятели:

1

Как да боядисаме стените у дома?

http://interiortalk.com

Ако искате да боядисате стените си у дома, има няколко основни стъпки, които трябва да следвате. Те включват избор на боя за стена, грундиране на стените, подготовка на стенните повърхности и боядисване. Можете да завършите боядисването на стаята за един уикенд. Ето няколко съвета, за да го направите още по-лесно.

ПОДГОТОВКА НА СТЕНИТЕ
Подготовката на стените преди боядисване е ключът към перфектното покритие. Това включва премахване на всички потенциални неравности, които биха могли да повлияят на гладкостта на боята. Тази стъпка е от съществено значение дори за малка боя. Трябва също да премахнете набръчкани тапети или повреди. Това ще осигури много по-привлекателен завършек на помещението.

Преди боядисване е важно да почистите стената с фина шкурка и да я оставите да изсъхне, преди да нанесете друг слой боя за стени. След това използвайте стъргалка, за да изстържете всяка лепкава лента или замазка. Трябва също да почистите стените, за да сте сигурни, че няма бучки или неравности по повърхността. Също така е важно да почистите дупките и пукнатините, за да сте сигурни, че пълнителят ще остане на мястото си.

Прочети »
Публикувано от kipo 2 седмици 3 дни ago – Популярно от 2 седмици 3 дни
Категория: Други   Етикети:

tags for Как да боядисаме стените у дома?

Потребителски вход
Най-актуалните новини

Най-добри потребители

  1. kipo
  2. siyanavalerieva
  3. Trifon
  4. procreator
  5. seooptimization