Приятели:

1

Цени на билетите за Пражкия замък

https://besttickets.bg

Интересувате ли се от цените на билетите за Пражкия замък? Пражкият замък е една от най-популярните забележителности в Прага и не е чудно защо. От величествената му архитектура до невероятната му история, посетителите могат да се докоснат до част от миналото на Европа с всяка своя стъпка.

Прочети още »
Публикувано от procreator 1 седмица 1 ден ago – Популярно от 1 седмица 1 ден
Категория: Новини   Етикети:
1

Програми за разбиване на пароли на рутери

https://bulgaria24.tv

Чудите ли се кои са най-добрите програми за разбиване на пароли на рутери?

Да, има достъпни онлайн програми, които твърдят, че могат да разбиват паролите на рутера. Въпреки това е важно да се отбележи, че опитът за разбиване на чужда парола без негово разрешение е незаконен и може да доведе до сериозни последствия. В допълнение, много от тези програми може да са измами или да съдържат зловреден софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да открадне личната ви информация.

Прочети още »
Публикувано от procreator 1 седмица 1 ден ago – Популярно от 1 седмица 1 ден
Категория: Новини   Етикети:
1

Мили и приятни жестове при ново взаимоотношение между двама млади

https://varnaonline.eu

Когато започваме ново взаимоотношение с някого, много често искаме да направим нещо, за да покажем нашето внимание и интерес. Мили и приятни жестове могат да бъдат перфектният начин да покажем, че ни пука за новия човек в живота ни и че искаме да му покажем уважение и подкрепа. В тази статия ще ви представим някои мили и приятни жестове, които може да направите, когато започвате ново взаимоотношение с някого.

Прочети още »
Публикувано от hlape 2 седмици 21 часа ago – Популярно от 2 седмици 21 часа
Категория: Новини   Етикети:
1

Каталог на българските ежедневни вестници

https://xn--b1agjaxxh8a.blogspot.com

Обикновено документът е разделен на секции за всяка от тези основни групи (обозначени с A, B, C и т.н., с префикси за пагинация , даващи номера на страници A1-A20, B1-B20, C1-C20 и т.н.). Повечето традиционни вестници също така разполагат с редакционна страница, съдържаща редакционни статии , написани от редактор (или от редакционния съвет на вестника) и изразяващи мнение по публичен проблем, статии с мнения, наречени „ официални публикации “, написани от гостуващи писатели (които обикновено са в същия раздел като редакционния) и колони , които изразяват личните мнения на колумнисти , обикновено предлагащи анализ и синтез, които се опитват да преведат необработените даннина новините в информация, която казва на читателя „какво означава всичко това“ и ги убеждава да се съгласят. Докладите също включват статии, които нямат авторска линия ; тези статии са написани от персонални писатели. Каталог на българските ежедневни вестници.

Прочети още »
Публикувано от petttto 7 седмици 1 ден ago – Популярно от 7 седмици 1 ден
Категория: Новини   Етикети:
1

Новинарска телевизия онлайн

https://most-tv.blogspot.com

Новините са информация, която представя настоящи събития, разпространявани чрез печат, телевизия и радио, Интернет и др. От новинарските медии обикновено се очаква обективност, а репортерите трябва да представят всички страни на даден въпрос безпристрастно, което е различно от коментарите или анализите, които са мнение или лична гледна точка. Новинарска телевизия онлайн.

Прочети още »
Публикувано от petttto 7 седмици 1 ден ago – Популярно от 7 седмици 1 ден
Категория: Новини   Етикети:
1

Новинарска телевизия от България

https://bulgariansnews.blogspot.com

Новинарска телевизия - Новини от България и света. Телевизията стана достъпна в груби експериментални форми в края на 20-те години на миналия век, но едва след няколко години на по-нататъшно развитие новата технология беше пусната на пазара на потребителите. След Втората световна война подобрена форма на черно-бяло телевизионно излъчване стана популярна в Обединеното кралство и Съединените щати и телевизорите станаха обичайни в домовете, фирмите и институциите. През 50-те години телевизията е основната медия за влияние върху общественото мнение. В средата на 60-те години цветното излъчване беше въведено в САЩ и повечето други развити страни.

Прочети още »
Публикувано от petttto 8 седмици 2 дни ago – Популярно от 8 седмици 2 дни
Категория: Новини   Етикети:

Потребителски вход