Приятели:

1

Гледай Рибарче Епизод 61

https://telekabeltv.bg

В края на септември тази година започна излъчването на нов турски проект, наречен “Рибарче”. Още от първия сезон рейтингите на сериала ясно показаха на всички, че историята от практиката на психиатър ще бъде истински хит на годината и това изненада мнозина, защото в навечерието на старта на проекта , критиците бяха сигурни, че този сериал ще се провали грандиозно. Причината за това е твърде младата възраст на главните герои. Много фенове на турското кино помнят тандема Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачолу от турския сериал „Учител“. Тогава съвместната им игра не направи никакво впечатление на феновете.

Прочети още »
Публикувано от taloveca 14 седмици 21 часа ago – Популярно от 14 седмици 21 часа
Категория: Кино   Етикети:
1

Как биха изглеждали известните, ако живееха в България!

https://bradva.bg

България е държава в Югоизточна Европа. Граничи с Румъния на север, Сърбия и Македония на запад, Гърция и Турция на юг и Черно море на изток.

Името на страната идва от древно племе, наречено "траки". Има много популярни места, които привличат туристи като: Пловдив, София, Велико Търново, Рилски манастир, Банско и др.

Населението на България е 7 милиона души. Столицата на България е София, в която живеят 1 милион души.

Официалният език на България е българският, който има много прилики с руския и сръбския език, тъй като всички произлизат от славянски езици.

Прочети още »
Публикувано от Trifon 2 години 6 седмици ago – Популярно от 2 години 6 седмици
Категория: Кино   Етикети:

Потребителски вход